Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

demek ki doğru bişey bu söylem canımcım.ah keşke ya, keşke minik meleğim benle olsaama sanırım benimkide biraz psikoljik gibi, hamiş olmadığıma kendimiz alıştırayımda üzülmeyeyim ya ama bugün 1 artımız oldu.İnş senlede kalıcı olur :))

Bence de sen yokmuş gibi dur varolduğunu öğrenince ssevinirsin inş. Kanaman gelirsede miktarına bak canım geldi diye vazgeçme beni gör işte

canım kan versene, başka bi sıkıntı varsa dr. da tedavi önerir ki inş melek olsunda başka bişey olmasın.bence geciktirme, sonra sana sıkıntı vermesin allah muhafaza...

bilmiyorum cnm ya bi sorunum yoktu sadece kan değerlerim biraz düşüktü ama bu baş dönmesi normal mi bilmiyorum bi de halsizliik ve şişkinlik var ki karnımda göbek benden önde gidiyo son günlerde

deli olucam kızlar,2.çizgi silikti,şimdi ultrasona girdim geldim aile hekiminde veee kese gözükmedi,bi hafta daha bekleyelim dedi doktor,gelirken idrar testi aldım vee yaklaşık 15 dk-20dk sonra incecikkkk silik bir çizgi çıktı yine ama belli belirsiz
nedir benim durumum yaaa,
birde ben uzun zamandır gögüs altımdan göbek deliğime kadar olan bölgede ağrı hissediyordum,sanki et kesiği olmuş gibi..
bu sabah orası bombe aldı ve yanlar dahil çok sertleşti,göbek deliğime kadar olan bölüm,gögüs altımdan
sat 28 ocaktı

cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler.sanırım bekleyip görecem artık.ama test yapıp yapmamakta kararsızım.çünkü ben adet tarihimi hesaplayamıyorum kızlar.ilk 28 ocakta olmuştum.sonra şubat 15 te.şimdi ayın 28 i oldu acaba bugün adet olmam gerekiyormuydu ki.bu ayın 15 indeki bir ara kanamaydı tabi 5 gün sürdü ama.benim sanırım adet tarihim değişmiş oldu dimi yani martın 15 ini beklicem sanırım di mi kızlar?

canım kese hemen gözükmez. Kan tahlil yaptır bi istersen. kese 1500 hcgden sonra net olarak gözükür tatlım. Kanda hcg değerine baktır bi

canımcım bekleyecen sabırla elden bişi gelmez..belki geç döllenme olabilir.. o göbek tarifin aynen bendede varçç göbek deliğim çekilio manasız bir karın şişliğim var.. içinde sanki balon var... midem sırtımda gibi.. vajinamda hassasiyet arada bir zonklama ve kasıklarda ağrı var

sıkma canını hayılısı olsun

arkadaşım sanırım daha tam sökülememişsin,bekle biraz bi kaç güne tam gelir.ama yinede inşallah yerleşme kanamasıdır canım.hayırlısı olsun:)

selam kızlar ben bu ay çok rahatım hiç kafama takmıyorum oluruna bıraktım geçen ay çok sıkıntı yaşamıştım adet olmamayı çok istemiştim ve olmadım ama hamilede değildim hatırlarsanız tamamen psikolojık yani sizde ne var ne yok handecim nazlıcım didemcim nasıl gidiyor inşallah iyisinizdir moraller iyi olsun kızlar

kızlar sızce benım durumum ne .ya bak aslında cok belırtı var gecen sabah asırı mıde bulantısıyla uyandım.akıntım 2 haftadır var.gecen hafta 2 gun suren kasıklarımda agrı olmuştu.şimdi tık yok.adetım 13 gectı.goguslerım ılk kez dun aksam ve bu sabah sızladı ara arada sızlıyo.sureklı yemek yıyorum.yumurta asla yemezdım dun 2 defa yedım asırı bı ıstekle.mıdemde yanma var.gazım var.teste gelınce az once yaprım 2 cızgı 15 dk dan sonra hafıfce oldu.şimdi sen ne dersınız.bıde dun akşam sureklı başım dondü

canım kan tahlili yaptırdınmı sen?

ben de adet oldum galiba,kahverengi akıntı başladı,tüm belirtilerim neden değişti bilmiyorum acaba troit ilacı mı değiştirdi bilmiyorum offffffffffffffffff offffffffffffffffff

arkadaşım hamile olabilirsin sen 13 gün geçmiş belirtilerinde var istersen kan testi yaptır hemen belli olur kesin sonucu öğrenmiş olursun

kızlar ne dersiniz benim bidaha ki adet tarihim ne zaman?

hayır cnm ya korkuyorum 1 senedır ugraşıyoruz gecen ay klomen kullandım.kocam üzülüyo bellı etmesede.o yzden yaptıramıyorum.ama teste baktım cızgı belırgınleştı ya ama 15 dk sonra oldu.ve daha once bu markayı yaptım sılık vardı.ama 4 gun once 1 gun beklettım cıkmadı.bugun belırgınleştı korkuyorummmmm

cnm hg.....

benim karnımın içi coşmuş durumda.. göbek deliğim çekilio karnım gergin. yan boşluklarım ağrıo.. karnım acıo..kaşınıo.. göğüslerim her dk doluo... vajinam çok hassas.. beklioruz anlayacağın cnm
sen nasılsın?

canım burda bi arkadaş ovulasyon testinden bahsetmişti sattan itibaren 9. gününden 13. gününe kadar bakılıyormuş özellikle düzensiz adet görenler için iyi bir şey ne zaman yumutrlama günün onu anlıyormuşsun 24 saat içinde de ilişki gerekiyormuş

nazlı evet benım durumum için ne solıceksınnnnnnnnnnnnnn

arkadaşım hamile olabilirsin sen 13 gün geçmiş belirtilerinde var istersen kan testi yaptır hemen belli olur kesin sonucu öğrenmiş olursun

canım kesinlikle kanda baktır. Heleki ikinci çizgi varsa kesin kanda baktır. Ordaki değeri söyle ona göre bakalım. Olmadı doktora git bakalım. Neden adet olmadığına bakılsın.ama kesin kanda yaptır testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…