yarın gidicem kan için,şu belirsizlik ne zormuşcanım kese hemen gözükmez. Kan tahlil yaptır bi istersen. kese 1500 hcgden sonra net olarak gözükür tatlım. Kanda hcg değerine baktır bi
canımcım bekleyecen sabırla elden bişi gelmez..belki geç döllenme olabilir.. o göbek tarifin aynen bendede varçç göbek deliğim çekilio manasız bir karın şişliğim var.. içinde sanki balon var... midem sırtımda gibi.. vajinamda hassasiyet arada bir zonklama ve kasıklarda ağrı var
sıkma canını hayılısı olsun
anca okudum geçmiş yazılarınızı bitanem
daha kan testine gitmedim ama içim içimi yiyor,
dün sabah idara testi yapmıştım da negatif çıkmıştı ya,aldım bi kaç saat sonra çantama atım,bu sabah çantamı boşaltırken bir baktam,2.çizgi oluşmuş ama çok silik
kızlar durumum nedir sizce
sağol canım inş. bırakmaz.
Hepinizin ii dilekleri için çok tşk ederim, bu site bana çok uğurlu geldi, inanın aileme, eşime anlatamadıklarımı sizlere anlattım ve beni oldukça rahatlattınız. Allah hepinizin gönlündekini hayırlısıyla versin ne olursa hepsini. Hepinizide çok seviyorummmmm, ay şimdide bunun için ağlıcamm
kızlar sonucu aldım hcg <1 yazıyo ama ben inanmıyorum bu sonuca adetim kesinlikle geçmezdi,2 gün geçti, kasık ağrısı nedir bilmezdim,miğdem bulanmazdı,adet olacağım zaman ayaklarım belim ağrıdan kırılırdı,hiçbişey anlamadım bu işten,kocam da ben eminim hamile olduğuna acele ettin,1 hafta beklemeliydin diyo
deli olucam kızlar,2.çizgi silikti,şimdi ultrasona girdim geldim aile hekiminde veee kese gözükmedi,bi hafta daha bekleyelim dedi doktor,gelirken idrar testi aldım vee yaklaşık 15 dk-20dk sonra incecikkkk silik bir çizgi çıktı yine ama belli belirsiz
nedir benim durumum yaaa,
birde ben uzun zamandır gögüs altımdan göbek deliğime kadar olan bölgede ağrı hissediyordum,sanki et kesiği olmuş gibi..
bu sabah orası bombe aldı ve yanlar dahil çok sertleşti,göbek deliğime kadar olan bölüm,gögüs altımdan:78:
sat 28 ocaktı
belırsızlık kadar kotu bişey yok ya.su kan testının evde yapılan versıyonuda olsa ya..
canım geç döllenme olabilir...deli olucam kızlar,2.çizgi silikti,şimdi ultrasona girdim geldim aile hekiminde veee kese gözükmedi,bi hafta daha bekleyelim dedi doktor,gelirken idrar testi aldım vee yaklaşık 15 dk-20dk sonra incecikkkk silik bir çizgi çıktı yine ama belli belirsiz
nedir benim durumum yaaa,
birde ben uzun zamandır gögüs altımdan göbek deliğime kadar olan bölgede ağrı hissediyordum,sanki et kesiği olmuş gibi..
bu sabah orası bombe aldı ve yanlar dahil çok sertleşti,göbek deliğime kadar olan bölüm,gögüs altımdan:78:
sat 28 ocaktı
bencede yokmuş gibi davranayım nasıl davranırsam artık, aksi gibi ilkkez bu ay kaptırdım ben...Bence de sen yokmuş gibi dur varolduğunu öğrenince ssevinirsin inş. Kanaman gelirsede miktarına bak canım geldi diye vazgeçme beni gör işte
inş geç döllenmedir yabilmiyorum cnm ya bi sorunum yoktu sadece kan değerlerim biraz düşüktü ama bu baş dönmesi normal mi bilmiyorum bi de halsizliik ve şişkinlik var ki karnımda göbek benden önde gidiyo son günlerde
bence hamilesin kesinlikle hemde, kandan kesinleştir, eşinede söyleme umutlanmasın ama bence sonuç pozitif...cnm benımde 2 cızgı sılık cıktı yukarıyı oku bak bende ne belırtıler var kafayı yıcem ınş.hamılesındır
canım hoşgeldin, ben kendi adıma iyiyim.sen nasılsın? bu ay ilkkez beklentim var benimde ama kısmet bilmiyorum nolur artık...selam kızlar ben bu ay çok rahatım hiç kafama takmıyorum oluruna bıraktım geçen ay çok sıkıntı yaşamıştım adet olmamayı çok istemiştim ve olmadım ama hamilede değildim hatırlarsanız tamamen psikolojık yani sizde ne var ne yok handecim nazlıcım didemcim nasıl gidiyor inşallah iyisinizdir moraller iyi olsun kızlar
bence kesin hamilesin vaklit kaybetme kandan baktır.günün geçmişmiydi peki ? ve düzenli mi adet oluyosun ?hayır cnm ya korkuyorum 1 senedır ugraşıyoruz gecen ay klomen kullandım.kocam üzülüyo bellı etmesede.o yzden yaptıramıyorum.ama teste baktım cızgı belırgınleştı ya ama 15 dk sonra oldu.ve daha once bu markayı yaptım sılık vardı.ama 4 gun once 1 gun beklettım cıkmadı.bugun belırgınleştı korkuyorummmmm
abartılmadığı sürece içmenin sakıncası yok canım...Arkadaşlar hamile iken çay kahve ve soda içilir mi?
inş geç döllenmedir ya
...
eğer geç döllenmeyse kaç günde öğrenebilirim kan testinde çıkar mı acaba :26:
cnm benım gunum 13 gun gectı ya.umarım sonuç pozıtıftır herkesın kı
ben bu konuda (hatta biçok konuda :) pek bişey bilmiyorum canım ama sanırım hande sana yardımcı olabilir, geçen ay böyle bu durum yaşamıştı...
kızlar bırde bışey sorucam şimdi bu sıteye gırıyosunuz bu sızınle yazıştgım konuyu bulmak için nereye tıklamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?