Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ama korkuyorum işte ya 2 gundurde bı şişkinliğim var kasıklarda.annem hamıle gomegıne benzıyo dedı.hepsının içinde ayrı bı heyecan var.onları hayal kırıklıgına ugratmaktan korkuyorum.2 tane daha test var evde yapımmı bırtane daha.bıde kaç dk sonra test gecersız oluyor

canım kese hemen gözükmez. Kan tahlil yaptır bi istersen. kese 1500 hcgden sonra net olarak gözükür tatlım. Kanda hcg değerine baktır bi
yarın gidicem kan için,şu belirsizlik ne zormuş

allahım hayırlısı olsun hepimiz için,benim göbek deliğimde çekilme olmuyor ama bidem taş oturmuş sanki..

Ayyyyyyyyyyyy Dualarımız kabul oldu desene canım benim yaa. Olmayan şey çıkmaz unutma. Ama HCG olması lazım sağlıklı ve orada olduğunu bilmemiz için.

Senin adına çok sevindim lifos, umutla bekliyordun Allah sana dualarının karşılığını verdi bence. Önceki deneyimlerine dayanarak bin kat daha çok dikkat et kendine. Hatta bence bilgisayar başında bile durma, aklını karıştırma. Meyveni ye ve uzan. Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç stres yapma, kucağında hoplatmak nasip olsun bebeğini canım.

drymstfcim durumlarimiz aynı, ben de öyle bekliyorum belki gelir diye gelen giden yok. yumurtlama tarihimden de emindim bu ay ama 0,100 çıktı dün. umudumu yitirdim ben.

elsilacım canım sen annesin bence şuan ama daha çok küçük tatlım benim. bence uygun olduğun ilk anda acile git. oradan eve geçer dinlenirsin, online kod veriyorlar evinden rahat rahat bakarsın ve hayırlı haberleri burada paylaşırsın inşallaaaah.

Umutsuzluk seziyorum, hayır. Burada yerimiz dar ama dualarım seninle tüm iyi niyetimle söylüyorum sen sadece kendini ferah tut. İzmirli güzel bir kız geliyor, hislerime güven.

kızlar ıdrar testınde ne kadardan sonra sonuç gecersız oluyor bılgısı olan var mı.bana eczacı kız her testte yarım saat sonra gecersızdır dedı ama.yarım saaate kadar atma dedı

drymstfcim durumlarimiz aynı, ben de öyle bekliyorum belki gelir diye gelen giden yok. yumurtlama tarihimden de emindim bu ay ama 0,100 çıktı dün. umudumu yitirdim ben.

BEN DE CANIM,ÇOCUK İŞİNİ ERTELEDİM BEN,STRESE GİRMEK İSTEMİYOM ARTIK

canım geç döllenme olabilir...
Bence de sen yokmuş gibi dur varolduğunu öğrenince ssevinirsin inş. Kanaman gelirsede miktarına bak canım geldi diye vazgeçme beni gör işte
bencede yokmuş gibi davranayım nasıl davranırsam artık, aksi gibi ilkkez bu ay kaptırdım ben...
bilmiyorum cnm ya bi sorunum yoktu sadece kan değerlerim biraz düşüktü ama bu baş dönmesi normal mi bilmiyorum bi de halsizliik ve şişkinlik var ki karnımda göbek benden önde gidiyo son günlerde
inş geç döllenmedir ya
cnm benımde 2 cızgı sılık cıktı yukarıyı oku bak bende ne belırtıler var kafayı yıcem ınş.hamılesındır
bence hamilesin kesinlikle hemde, kandan kesinleştir, eşinede söyleme umutlanmasın ama bence sonuç pozitif...

canım hoşgeldin, ben kendi adıma iyiyim.sen nasılsın? bu ay ilkkez beklentim var benimde ama kısmet bilmiyorum nolur artık...
bence kesin hamilesin vaklit kaybetme kandan baktır.günün geçmişmiydi peki ? ve düzenli mi adet oluyosun ?
Arkadaşlar hamile iken çay kahve ve soda içilir mi?
abartılmadığı sürece içmenin sakıncası yok canım...

eğer geç döllenmeyse kaç günde öğrenebilirim kan testinde çıkar mı acaba :26:

ben bu konuda (hatta biçok konuda :) pek bişey bilmiyorum canım ama sanırım hande sana yardımcı olabilir, geçen ay böyle bu durum yaşamıştı...

evet cnm ıdrar yaptım cızgı 15 dk sonra sılı cıktı.ama kan yaptırmadım korkuyorum
bu akşam kocamla mısafırlıge gıdıcez douşte gıderım hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…