Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ne kadar güzel yazmışsın ayyy deli olucam içimdeki bütün heycanı dahada tetikledin
dilerim rabbimden nolursun hepimizin duaları kabul olsun
belirsizlik içimi kemiriyor,eminim bu zamanlar geçince ben bile kendimi sabırsız bulucam,dicem tatlı heycan niye tadını çıkarmadım..
acil akşam yaptırsak olurmu ve nedicem gidip,böyle birşeyin acili olurmu?demezlermi yarın kana bakın,meşkul etmeyin yada idrar bakın...
biraz daha aydınlatırmısın,birde ücreti nekadar biliyormusun?

kızlar okadar belirtim vardı demekki hepsi psikolojikmiş bugun bthcg baktırdım ve 0 sinirden üzüntüden başım ağrıyo oysai ben onun varlığına çok inandırmıştım kendimii

eğer geç döllenmeyse kaç günde öğrenebilirim kan testinde çıkar mı acaba :26:

sağol cnm.. Hendeye sesleniyorum o zaman yardımcı ol lütfeeeeeeeeen ?:18:

cnm yeni gördüm kusura bakma.. Ben geçen ay reglim geçtikten 6 sonra idrar testinde çok silik gördüm. Ondan öncesinde ne kanda ne idrarda çıkmadı.. 7.gün kan verdim.. 11.47 çıktı.. Kimysal riski var dedi dr.. Hem geç döllenme hem kimysal olabilir dedi.. Nitekim 4 gün sonra değerim 5.80 e düştü.. Kanamam başladı...

Ve ayrıca adetten sonra 10 gün bekleyin dedi.. Yani adetin 10 geçsin olmazsan regl o zamna kan ver dedi cnm.. Bilmem yardımı olurmu ama..

hımm.. benim bugün tam 10 gün gaçti ama.. :26:

evet cnm ıdrar yaptım cızgı 15 dk sonra sılı cıktı.ama kan yaptırmadım korkuyorum
bu akşam kocamla mısafırlıge gıdıcez douşte gıderım hastaneye

senin rumuz da çok manidar. bence de git tatlım ve yarın bize hayırlı haberlerle gel. ama akşama hafif bi yemek de yap şimdi aç aç olmaz hamileysen de akşam da misafirlikte ohhh yan gel devril gelsin çaylar kahveler.

sosyal güvencen varsa zaten devlet hastaneleri ücretsiz biliyorsun. doktor sadece işaretliyor yani 1 dk sını almıyor. gıcık biri cıkarsa en fazla 3-4 soru sorar bizim de söyleyecek şeyimiz çok. hatta çok üstüne giderse benim bir çizgim silik çıktı bu birkaç gün gündüz çalıştığım için fırsatım yok doktorum bu gece öğrenmemi rica etti dersin o da mecbur verir. zaten buna bile gerek kalmaz. çok da kolay oluyor kan veriyor evinde gidiyorsun. ben hatta doktordan diger birkaç şıkkı da işaretlemesini rica ettim. hazır kan alınmışken bakılsın diye. eve geldim yarım saat sonra netten döküm halinde sonucu aldım her ne kadar olumsuz olsa da

hımm.. benim bugün tam 10 gün gaçti ama.. :26:

hımm.. nette okumuştum.. 20 günden sonra öğrenenlerde olmuş ama tabi istisnai durumlar bunlar.. olmazsa birkaç gün daha bekle tkr baktır cnm.. bu da önemli.. eğer kanda yoksa o zaman bir sorun olaiblir.. psiokolokik olabilir. yalancı hamilelik olabilir..

dr bana psikoloji çok önemli takarsanız yumurtlama olmaz dedi.. sen bekle cnm birkaç gün dha istersen

ilk 3 gün geçti çok umutlanmıştım. bi hafta bekledim test yapmadan eşimde bende ister istemez çok heveslendik ama iki kere test yaptım negatif insan o sonucu görüünce yıkılıyo :2:
şimdi bi de kan testi yaptırıp olumsuz sıonuç olursa hepten yıkılırım
eşim en son perşembeye kadar beklerim diyor bakalım ne olur

ilk 3 gün geçti çok umutlanmıştım. bi hafta bekledim test yapmadan eşimde bende ister istemez çok heveslendik ama iki kere test yaptım negatif insan o sonucu görüünce yıkılıyo :2:
şimdi bi de kan testi yaptırıp olumsuz sıonuç olursa hepten yıkılırım
eşim en son perşembeye kadar beklerim diyor bakalım ne olur

sosyal güvencen varsa zaten devlet hastaneleri ücretsiz biliyorsun. doktor sadece işaretliyor yani 1 dk sını almıyor. gıcık biri cıkarsa en fazla 3-4 soru sorar bizim de söyleyecek şeyimiz çok. hatta çok üstüne giderse benim bir çizgim silik çıktı bu birkaç gün gündüz çalıştığım için fırsatım yok doktorum bu gece öğrenmemi rica etti dersin o da mecbur verir. zaten buna bile gerek kalmaz. çok da kolay oluyor kan veriyor evinde gidiyorsun. ben hatta doktordan diger birkaç şıkkı da işaretlemesini rica ettim. hazır kan alınmışken bakılsın diye. eve geldim yarım saat sonra netten döküm halinde sonucu aldım her ne kadar olumsuz olsa da [/QUOTE]

hmm işte eşim yeni işe girdi ve ayın 10 da ssk dolucak,akşam denemeye çalışıcam dilerim olumlu sonuç alırız..çok tşk ederim tatlım
ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyy diye bağırasım var

Senin adına çok sevindim lifos, umutla bekliyordun Allah sana dualarının karşılığını verdi bence. Önceki deneyimlerine dayanarak bin kat daha çok dikkat et kendine. Hatta bence bilgisayar başında bile durma, aklını karıştırma. Meyveni ye ve uzan. Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç stres yapma, kucağında hoplatmak nasip olsun bebeğini canım.

Tşklr canım amin inş. bebeğim beni bırakmaz 9 ay kalır benimle.Rabbim en kısa zamanda sanada versin ve almasın canım inş. Ayaklarımı uzattım laptopu aldım kucağıma oturuyorum canım wc ye bile sık gitmiyorum çok hareket etmemek için. Sizden ayrı kalamıyorum güzelim napıyım

canım umarım hiç bırakmaz bebişin seni ve sağ salim kucağına alırsınn

elsilacım akşam nete gir ve beni mutlaka haberdar et. mutlu haberlere ihtiyacım var. beraber bağırırız ayy ayy diye de benim adetten olur herhalde

lifos çok sağol inşallah da benim pek umudum yok yaktım sigarayı kahvemi aldım yanıma günler öyle 4 duvara bakarak geçiyor.güzel güzel şeyler ye iç. benn bir konu açmıştım onda baya güzel tavsiyeler var ona bakabilirsin. bomba yiyecekler ve faydaları diye. onu takip edebilirsin.

kızlar martın 10 na kadar hepimizin hamile olup olmadığı belli olacak dilerimki inş öyledir benım bat 6 mart dün eşime diyorumki bu ay umutlu değilim diye çünkü geçen ay çok umutlanmıştım kesin bu ay hamileyim diye olmadı...hiç belirtide yok sadece haiften sol kasığım ağırıyo

tamam canım bakarım, ayyy benim içinde çek içine dumanı ama çok çekme kıyamam sana, dualarım sizinle kızlar inş. sizinde güzel haberlerinizi alıcam çok dua ediyorum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…