herkese iyi akşamlar ben çocuk işini askıya aldım
AyyyyyyyyyyyyDualarımız kabul oldu desene canım benim yaa. Olmayan şey çıkmaz unutma. Ama HCG olması lazım sağlıklı ve orada olduğunu bilmemiz için.
elsilacım canım sen annesin bence şuan ama daha çok küçük tatlım benim. bence uygun olduğun ilk anda acile git. oradan eve geçer dinlenirsin, online kod veriyorlar evinden rahat rahat bakarsın ve hayırlı haberleri burada paylaşırsın inşallaaaah.
Umutsuzluk seziyorum, hayır. Burada yerimiz dar ama dualarım seninle tüm iyi niyetimle söylüyorum sen sadece kendini ferah tut. İzmirli güzel bir kız geliyor, hislerime güven.
eğer geç döllenmeyse kaç günde öğrenebilirim kan testinde çıkar mı acaba :26:
sağol cnm.. Hendeye sesleniyorum o zaman yardımcı ol lütfeeeeeeeeen ?:18:
cnm yeni gördüm kusura bakma.. Ben geçen ay reglim geçtikten 6 sonra idrar testinde çok silik gördüm. Ondan öncesinde ne kanda ne idrarda çıkmadı.. 7.gün kan verdim.. 11.47 çıktı.. Kimysal riski var dedi dr.. Hem geç döllenme hem kimysal olabilir dedi.. Nitekim 4 gün sonra değerim 5.80 e düştü.. Kanamam başladı...
Ve ayrıca adetten sonra 10 gün bekleyin dedi.. Yani adetin 10 geçsin olmazsan regl o zamna kan ver dedi cnm.. Bilmem yardımı olurmu ama..
kızlar okadar belirtim vardı demekki hepsi psikolojikmiş bugun bthcg baktırdım ve 0 sinirden üzüntüden başım ağrıyo oysai ben onun varlığına çok inandırmıştım kendimii
evet cnm ıdrar yaptım cızgı 15 dk sonra sılı cıktı.ama kan yaptırmadım korkuyorum
bu akşam kocamla mısafırlıge gıdıcez douşte gıderım hastaneye
canım ne kadar güzel yazmışsın ayyy deli olucam içimdeki bütün heycanı dahada tetikledin
dilerim rabbimden nolursun hepimizin duaları kabul olsun
belirsizlik içimi kemiriyor,eminim bu zamanlar geçince ben bile kendimi sabırsız bulucam,dicem tatlı heycan niye tadını çıkarmadım..
acil akşam yaptırsak olurmu ve nedicem gidip,böyle birşeyin acili olurmu?demezlermi yarın kana bakın,meşkul etmeyin yada idrar bakın...
biraz daha aydınlatırmısın,birde ücreti nekadar biliyormusun?
hımm.. benim bugün tam 10 gün gaçti ama.. :26:
aynen canım çok sinir bozucu bir durum ya
hımm.. nette okumuştum.. 20 günden sonra öğrenenlerde olmuş ama tabi istisnai durumlar bunlar.. olmazsa birkaç gün daha bekle tkr baktır cnm.. bu da önemli.. eğer kanda yoksa o zaman bir sorun olaiblir.. psiokolokik olabilir. yalancı hamilelik olabilir..
dr bana psikoloji çok önemli takarsanız yumurtlama olmaz dedi.. sen bekle cnm birkaç gün dha istersen
hımm.. nette okumuştum.. 20 günden sonra öğrenenlerde olmuş ama tabi istisnai durumlar bunlar.. olmazsa birkaç gün daha bekle tkr baktır cnm.. bu da önemli.. eğer kanda yoksa o zaman bir sorun olaiblir.. psiokolokik olabilir. yalancı hamilelik olabilir..
dr bana psikoloji çok önemli takarsanız yumurtlama olmaz dedi.. sen bekle cnm birkaç gün dha istersen
Kızlaaar duyun beni özellikle _CandaS_cım canım benim sen duyy, tahlil sonucum geldi 37.3 değer 2 katınında üstüne çıkmış bebeğim hala benimle, şimdide mutluluktan ağlıyorumçarşamba günü bi kez daha bakalım kana dedi dr.um. Dua edin kızlar o gün değerim 80 in üzerinde olsun bebeğim beni bırakmasınn...
canım umarım hiç bırakmaz bebişin seni ve sağ salim kucağına alırsınn
elsilacım akşam nete gir ve beni mutlaka haberdar et. mutlu haberlere ihtiyacım var. beraber bağırırız ayy ayy diye de benim adetten olur herhalde
inan hepimiz için çok dua ediyorum,allahtan ümit kesilmiyor ama psikolojinide çok iyi anlıyabiliyorum..
rabbim sabır versin hepimize ,çünkü ben çok sabırsızımmm
elsilacım akşam nete gir ve beni mutlaka haberdar et. mutlu haberlere ihtiyacım var. beraber bağırırız ayy ayy diye de benim adetten olur herhalde
lifos çok sağol inşallah da benim pek umudum yok yaktım sigarayı kahvemi aldım yanıma günler öyle 4 duvara bakarak geçiyor.güzel güzel şeyler ye iç. benn bir konu açmıştım onda baya güzel tavsiyeler var ona bakabilirsin. bomba yiyecekler ve faydaları diye. onu takip edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?