ya kızlar şimdi testı tekrarladım tek cızgı ya of once iki cızgı belırdı ıkıncı testte tek cızgı.ama ilk testı sabah yapmıştım.bole olan var mı yaoffff.hala bışe yemedım acaba ondan mı
kızlar iyi akşamlarr ben kaçar çok fenayımmm bulandı baş dönmesi bide grip eklennceee offffffffffff :2:ya kızlar şimdi testı tekrarladım tek cızgı ya of once iki cızgı belırdı ıkıncı testte tek cızgı.ama ilk testı sabah yapmıştım.bole olan var mı yaoffff.hala bışe yemedım acaba ondan mı
ya kızlar şimdi testı tekrarladım tek cızgı ya of once iki cızgı belırdı ıkıncı testte tek cızgı.ama ilk testı sabah yapmıştım.bole olan var mı yaoffff.hala bışe yemedım acaba ondan mı
kızlar iyi akşamlarr ben kaçar çok fenayımmm bulandı baş dönmesi bide grip eklennceee offffffffffff :2:
tatlım bende dün sabah ilk idrarımla yaptım ve 2-3 saat çıkmadı,aynı teste bu sabah baktım 2.çizgi çıkmış..
bugün öğlen tekrar yaptım 14-20 dk içinde ikinci çizgi çıktı ama dün ilk idrarla yaptığım kadar koyu değil..
yani ilk idrarın,erken gebeliklerde önemi büyük sanırım..
ben akşam bir yalan bulup acile gidicem..
varmı bana yalan önerileriniz
canımm biz akşam acile gelene bthcg bakmıyoz< destekli bişiyler bull =))
ilk 3 gün geçti çok umutlanmıştım. bi hafta bekledim test yapmadan eşimde bende ister istemez çok heveslendik ama iki kere test yaptım negatif insan o sonucu görüünce yıkılıyo :2:
şimdi bi de kan testi yaptırıp olumsuz sıonuç olursa hepten yıkılırım
eşim en son perşembeye kadar beklerim diyor bakalım ne olur
Kızlar şu site çok dikkatimi çekti acaba doğru mudur? Hamile olan arkadaşlar denerlerse sevinirim. Bebeğin cinsiyetini belirliyo, eğer doğruysa benim oğlum olacakmışama ben avatarımdaki gibi bi kız istiyorum. Neyse Rabbim sağlıkla, sıhhatle tamamına erdirsinde, bence deneyin bi. Site Ancient Chinese Gender Predictor bu kızlar. Üst tarafa kendi doğum gününüzü alt tarafa sanırım muhtemel yumurtlama tarihinizi yazıyosunuz ve çıkıyo.
Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel haberler varmııııııııııııı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mrblar dün size bir durumumdan bahsetmiştim pişmanlık ve korku içinde nişanlımla olan durumumdan anal ilişki ve dışarı boşalma demiştim çok utanıyorum bi defalık bi hatamdı ama( reglim gecikti bugün 5.gün ama çok stresliyim her gün ağlıyorum nerdeyse çok kokruyorum sanki sürekli olucakmış gibi krnımda kuru ağrı ve karnımın yanlarında psikolojikmi bu acaba ( bide size sormak istiyorum regl 5 gün geciktiğinde idrar testi doğru sonuç verirmi ve ne kadar bu testler pahalı olanını almak şartmı.. size soruyorum çünkü bana yardımcı oldunuz yargılamadan.. umarım hepinizin dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir Allah sizlere nasip eder...
canımm biz akşam acile gelene bthcg bakmıyoz< destekli bişiyler bull =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?