Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya kızlar şimdi testı tekrarladım tek cızgı ya of once iki cızgı belırdı ıkıncı testte tek cızgı.ama ilk testı sabah yapmıştım.bole olan var mı yaoffff.hala bışe yemedım acaba ondan mı

canım günün geçmiş miydi yine unuttum ama geçmediyse yada erkense daha, sadece ilk idrarla belli olmuştur.sabahtan tekrar dene, zaten püf noktada ilk idrar.bence hamilesin sen.

Kızlar herkese iyi akşamlar, kendinize ve bebklerinize iyi bakın...

kızlar iyi akşamlarr ben kaçar çok fenayımmm bulandı baş dönmesi bide grip eklennceee offffffffffff :2:

tatlım bende dün sabah ilk idrarımla yaptım ve 2-3 saat çıkmadı,aynı teste bu sabah baktım 2.çizgi çıkmış..
bugün öğlen tekrar yaptım 14-20 dk içinde ikinci çizgi çıktı ama dün ilk idrarla yaptığım kadar koyu değil..
yani ilk idrarın,erken gebeliklerde önemi büyük sanırım..
ben akşam bir yalan bulup acile gidicem..
varmı bana yalan önerileriniz

canımm biz akşam acile gelene bthcg bakmıyoz< destekli bişiyler bull =))

Kızlar şu site çok dikkatimi çekti acaba doğru mudur? Hamile olan arkadaşlar denerlerse sevinirim. Bebeğin cinsiyetini belirliyo, eğer doğruysa benim oğlum olacakmış ama ben avatarımdaki gibi bi kız istiyorum. Neyse Rabbim sağlıkla, sıhhatle tamamına erdirsinde, bence deneyin bi. Site Ancient Chinese Gender Predictor bu kızlar. Üst tarafa kendi doğum gününüzü alt tarafa sanırım muhtemel yumurtlama tarihinizi yazıyosunuz ve çıkıyo.

çin takvimine göre cinsiyet belirleme bu.. ama biraz karışk..

merhaba.benim bi sorum olacak.adetime yaklaşık 10 gün felan var ve bende birkaç gündür aşırı sürekli uyku hali hafif sürekli mide bulantısı vede sırt ağrısı var acaba bunlar gebelik belirtisi olabilirmi?

mrblar dün size bir durumumdan bahsetmiştim pişmanlık ve korku içinde nişanlımla olan durumumdan anal ilişki ve dışarı boşalma demiştim çok utanıyorum bi defalık bi hatamdı ama ( reglim gecikti bugün 5.gün ama çok stresliyim her gün ağlıyorum nerdeyse çok kokruyorum sanki sürekli olucakmış gibi krnımda kuru ağrı ve karnımın yanlarında psikolojikmi bu acaba( bide size sormak istiyorum regl 5 gün geciktiğinde idrar testi doğru sonuç verirmi ve ne kadar bu testler pahalı olanını almak şartmı.. size soruyorum çünkü bana yardımcı oldunuz yargılamadan.. umarım hepinizin dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir Allah sizlere nasip eder...

merhaba,
geçmişe baktım dün sana arkadaşımız çok güzel izah etmiş.Korkmana gerek yok böyle bişey olmaz. 3 lira ver bi test al demiş. Bence kendini paralayan kadar 3 lira ver bi test al. stres yaşama

canlarım ben kaçar yarın görüşürüz inş. güzel haberlerinizi bekliyorum Aeo hayrlı akşamlar öptüm kooocamann

o kadar tedirgin ettilerki beni okuduklarım sitelerde bu şekildede hamile kalınırmış ordan vajinaya zevk suyu sperm bulaşırmış falan delirmek üzereyim inanın test yapmaya korkuyorum.. sadece elinden bacağımın iç kısmına sperm damlamıştı biraz ama ben onu sonra fark ettim ve silmedim oda beni korkuttu benmi paranoya yapıyorum bişey olmaz dimi.. düşündüğüm zaman karnımda ağrı hissediyorum ama aklımda yokken hiç ağrım yok sanırım psikolojikman bana oyun oynuyo vücudum.. şimdi testte kesin sonuç çıkar diyosunuz o zaman bir iki güne bir test yapıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…