mrblar dün size bir durumumdan bahsetmiştim pişmanlık ve korku içinde nişanlımla olan durumumdan anal ilişki ve dışarı boşalma demiştim çok utanıyorum bi defalık bi hatamdı ama( reglim gecikti bugün 5.gün ama çok stresliyim her gün ağlıyorum nerdeyse çok kokruyorum sanki sürekli olucakmış gibi krnımda kuru ağrı ve karnımın yanlarında psikolojikmi bu acaba ( bide size sormak istiyorum regl 5 gün geciktiğinde idrar testi doğru sonuç verirmi ve ne kadar bu testler pahalı olanını almak şartmı.. Size soruyorum çünkü bana yardımcı oldunuz yargılamadan.. Umarım hepinizin dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir allah sizlere nasip eder...
hoşgeldin hayırdır gülerek oynarak geldin.
tatlım bari sen bir yalan bul bana,deneyimlisin acil bilgin var
yok canım stres yapma korktugundan dolayı acba mı dedıgın ıcın beyın sana oyun oynuyorrr gebelık korkusu olanlarda da yanı senın gıbı onlarda da gecıkme olabılırmıs al bır tane test yap cok stres yapmaa
tmm tşk ederim yapıcam 1 2 gün içinde...
canım deki ben yeni gebeyim doktorum sancın olduğunda seviyene baktır ve bana haber ver dedi filan de ağrım var tedavide görüyorum eğer değerim düşükse hemen yola çıkıcaz filan de :) gerçi bizim ilçe merkeze uzak olduğu için bu yalan genelde tutar ama senin yaşadığın yere bağlı birazda
ben direk izmir karşıyakada oturuyorum yani biraz fazla merkez
yola çıkmaktan kastın nedir tatlım
canım sen hala evde misin? haydi atla git bir hastaneye ya dene şansını ben meraktan çatladım burda. güzel haberler ver banaaaaaa :26:
eşim mesaide onun gelmesini bekliyorum,11:30 doğru gelecek gece..ölüyorum sabırsızlıktan ve korkuyorum:44::44::44:
aslında bende 6 şubatta regl oldum benimde günüm 6-7 mart ama bütün aksaklıkların olabileceğini düşünerek 8 mart diyorum. Yoksa 6-7 mart batım benimde aynı sizinkiyle:90:
canım bende incir kürü yapıyorum ilk 21 günlük yaptım şimdi 2.ci 21 gümdeyim
benim regli geciktirmedi askine 1-2 gün erken oldum ki daha hiç hayatımda erken olmamıştım ya gününde yada 1 gün sonra olurum hep.bilgin olsun istedim.
göbüşe bak şiş bu resmen çok belli
hadi bakaım hayırlı haberler gelecek gibi
korkmak yok yola devam. meyveni yedin mi sen bakayım?
ben direk izmir karşıyakada oturuyorum yani biraz fazla merkez
Yola çıkmaktan kastın nedir tatlım
Kızlaaar duyun beni özellikle _CandaS_cım canım benim sen duyy, tahlil sonucum geldi 37.3 değer 2 katınında üstüne çıkmış bebeğim hala benimle, şimdide mutluluktan ağlıyorumçarşamba günü bi kez daha bakalım kana dedi dr.um. Dua edin kızlar o gün değerim 80 in üzerinde olsun bebeğim beni bırakmasınn...
kızlar tekrar sorayım bari :95:çünkü arada belirli kişiler belirli kişilere cevap veriyor öyle devam etmeye başladı forum.
hcg değeri adet gününde 0,100 çıkan değer adet gelmezse yükselir mi? son ilişki 20 şubat.
lütfen deneyimli olanlar paylaşabilirmi? merhaba.benim bi sorum olacak.adetime yaklaşık 10 gün felan var ve bende birkaç gündür aşırı sürekli uyku hali hafif sürekli mide bulantısı vede sırt ağrısı var acaba bunlar gebelik belirtisi olabilirmi?
inan ben bilsem hemen cvp vermek isterdim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?