Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok canım stres yapma korktugundan dolayı acba mı dedıgın ıcın beyın sana oyun oynuyorrr gebelık korkusu olanlarda da yanı senın gıbı onlarda da gecıkme olabılırmıs al bır tane test yap cok stres yapmaa

hoşgeldin hayırdır gülerek oynarak geldin.

canım yaa ben hep bole oynagım ıste ne yaparsınnn gecmısı okumadaım okuyana kadar herkes cıkmıs oluyorrr eger hamıs habrı varsa sımdıden oynamak ıstedımmmm

KIZLAR YAA BU ARADA BENIMDE KARNIM ACAYIP DERECEDE KARNIM BELIM AGIORRR LEGEN KEMIGIM SANKI AYRILMIS BIRBIRINDENNN INANILMAZ BIR AGRI DUNDEN BERİİ CANIMI ACITIYORR BENIM ADT GLDI DESENIZE NORMALD ZATEN YRIN VEY AYIN 2 SINDE OLUCM NŞALLAH OLMAMMMMM (YADA GRIP FLAN OLUYORUMM ANLAMADIMMM)

tatlım bari sen bir yalan bul bana,deneyimlisin acil bilgin var

canım deki ben yeni gebeyim doktorum sancın olduğunda seviyene baktır ve bana haber ver dedi filan de ağrım var tedavide görüyorum eğer değerim düşükse hemen yola çıkıcaz filan de :) gerçi bizim ilçe merkeze uzak olduğu için bu yalan genelde tutar ama senin yaşadığın yere bağlı birazda

ben direk izmir karşıyakada oturuyorum yani biraz fazla merkez
yola çıkmaktan kastın nedir tatlım

lütfen deneyimli olanlar paylaşabilirmi? merhaba.benim bi sorum olacak.adetime yaklaşık 10 gün felan var ve bende birkaç gündür aşırı sürekli uyku hali hafif sürekli mide bulantısı vede sırt ağrısı var acaba bunlar gebelik belirtisi olabilirmi?

aslında bende 6 şubatta regl oldum benimde günüm 6-7 mart ama bütün aksaklıkların olabileceğini düşünerek 8 mart diyorum. Yoksa 6-7 mart batım benimde aynı sizinkiyle:90:

abowwwwwwwwwwwww evet kız allahım inşallah o hafta burda şenlik yaşanır yaaaaaaa

saol tatlım benim beklemedeyiz bakalım büyük gün 7 mart bugün incir kürü bitti bakalım ama çok sıkılmıştım içmekten

ben direk izmir karşıyakada oturuyorum yani biraz fazla merkez
Yola çıkmaktan kastın nedir tatlım

canım dedim ya benim bulunduğum yer ilçe ve merkeze uzak sivasa gitmek iki buçöuk üç saati buluyo o anlamda yola çıkmak dedim bu yalan sende tutmazz =) kendin yakınlarda biyere gidemezmisin eşini beklediğinde çok geç olur yaa

ayyyyyyyyyyy kuzum ya inşallah seni bırakmaz annesi

kızlar tekrar sorayım bari :95:çünkü arada belirli kişiler belirli kişilere cevap veriyor öyle devam etmeye başladı forum.

hcg değeri adet gününde 0,100 çıkan değer adet gelmezse yükselir mi? son ilişki 20 şubat.

inan ben bilsem hemen cvp vermek isterdim sana

sırt ağrısı ben de her adetten önce olur mesela.sen de alışılmamış bi durumsa olabilir.ama mide bulantısı için erken sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…