selam kizlar ya
benden kahve rengi bir lekelenme oldu ama cok az
BAT :12.Mart ????
şüpheli bi durum bi kaç gun bakle artmazsa dr git yerleşme kanamsı olabılır
kızlar tekrar sorayım bari :95:çünkü arada belirli kişiler belirli kişilere cevap veriyor öyle devam etmeye başladı forum.
hcg değeri adet gününde 0,100 çıkan değer adet gelmezse yükselir mi? son ilişki 20 şubat.[/QUOTEbi umut laboranttaki kız bana şüpheli gunden 10 gun sonra çıkar dedi
lifoscum çok çok sevindim inan böyle gelen her haber banada umut oluyor burda .Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinKızlaaar duyun beni özellikle _CandaS_cım canım benim sen duyy, tahlil sonucum geldi 37.3 değer 2 katınında üstüne çıkmış bebeğim hala benimle, şimdide mutluluktan ağlıyorumçarşamba günü bi kez daha bakalım kana dedi dr.um. Dua edin kızlar o gün değerim 80 in üzerinde olsun bebeğim beni bırakmasınn...
selam kizlar ya
lifoscum çok çok sevindim inan böyle gelen her haber banada umut oluyor burda .Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
daha önce bunu yaşayanlar genelde hamile çıkıyor inşaallah sende öylesindir
valla bende daha hiç böle lekelenme bile olmadı önceden olsa böyle bişey çok korkardım şimdi göbek atacam
bence kendine dikkat etmelisin
Benim ilk gebeligim olucak hic bir bilgim yok bu konularda nettetn arastiriyorum sürekli yerlesme kanamasi yaziyor heryerde ama bilmiyorum
Düsük falan olmaz demi böyle bir durumda ?
batına 12 gün var bence erken varsa bile idrarda çıkmayabilir idrar testleri okadar hassas degilTesekkürler test yapsam mi ne ya aldim bugün bir idrar testi ?
bak tezim doğru çıktı :81:
batına 12 gün var bence erken varsa bile idrarda çıkmayabilir idrar testleri okadar hassas degil
kıyamam sana canımmm
ben kan testine gidiyorum,dua et benim için neolur
kızlar tekrar sorayım bari :95:çünkü arada belirli kişiler belirli kişilere cevap veriyor öyle devam etmeye başladı forum.
Hcg değeri adet gününde 0,100 çıkan değer adet gelmezse yükselir mi? Son ilişki 20 şubat.
selam kizlar ya
bat :12.mart ????
kızlar banada biri cevap verebilirmi.benim durumumda olan hiç oldumu aranızda?.adetime yaklaşık 10 gün felan var ve bende birkaç gündür aşırı sürekli uyku hali hafif sürekli mide bulantısı vede sırt ağrısı var acaba bunlar gebelik belirtisi olabilirmi?
canım hosgeldınn sımdı su sekılde herkeste degısık gorulebılıyor bazı kısılerde ılıskıden sonra bır ıkı gunde farkediliyor kasık agrısıyla bazı ları ustune gorur ıkı veya uc ay sonra ogrenır bazıalrıda ıste bır hafta veya ıkı hafta once agrılarla anlayabılıyor bellı olmuyor haa bazılarında ıse bızler gıbı pisikolojık hamıle olabılıyor bence canım oraya cok yogunlasma zaten hersey olucagına varır..dınleme kendını belkıde hamişsindir sen yınede kedıne dıkkat ettt ne olur ne olmazzzz Allah gönlüne göre versinn inşallah tez zamanda gobısın dolarr canım ıcınde bızlerındeeehakkında hayırlısııı(inş cok karıstırmadım)
selam kizlar ya
elsila gelemedi :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?