Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

şüpheli bi durum bi kaç gun bakle artmazsa dr git yerleşme kanamsı olabılır

ya gecen ayda böyle olmustu regl 2 gün kala ama test yaptim olumsuz cikti bende oyle yerlesme kaamasi anladim. sonra da adet oldum ? bilmiyorum

hapi birakali 3 ay oldu ilk kez lekelenme gecen ay adetime yakin oldu. amabu sefer adetime daha tam 13 gün var

Benim ilk gebeligim olucak hic bir bilgim yok bu konularda nettetn arastiriyorum sürekli yerlesme kanamasi yaziyor heryerde ama bilmiyorum

Düsük falan olmaz demi böyle bir durumda ?

lifoscum çok çok sevindim inan böyle gelen her haber banada umut oluyor burda .Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
selam kizlar ya

benden kahve rengi bir lekelenme oldu ama cok az

BAT :12.Mart ????

daha önce bunu yaşayanlar genelde hamile çıkıyor inşaallah sende öylesindir
valla bende daha hiç böle lekelenme bile olmadı önceden olsa böyle bişey çok korkardım şimdi göbek atacam
bence kendine dikkat etmelisin

Tesekkürler test yapsam mi ne ya aldim bugün bir idrar testi ?

Benim ilk gebeligim olucak hic bir bilgim yok bu konularda nettetn arastiriyorum sürekli yerlesme kanamasi yaziyor heryerde ama bilmiyorum

Düsük falan olmaz demi böyle bir durumda ?

benim de hamilelıklerimde kanamalarım olmuştu ama artmamıştı dr bunların olacagını ama artarsa gel demişti ama benim kanamalarım adet gunlerımde olmustu ben derimki biraz bekle duruma gore hareket edersin

batına 12 gün var bence erken varsa bile idrarda çıkmayabilir idrar testleri okadar hassas degil

interte de hep yerlesme kanamasi yaziyor

Bilmiyrum ki ya gecen ay adetime 2 gün kalada aynisi oldu test yaptim ve negatif cikti

Simdi daha 13 gün var reglm. Dogm Kontrl. hapini birakali tam 3 ay 10 gün oldu. ondan olabilir mi acaba ???

Benim kanama degil sadece lekelenme oluyor azcik.

kızlar banada biri cevap verebilirmi.benim durumumda olan hiç oldumu aranızda?.adetime yaklaşık 10 gün felan var ve bende birkaç gündür aşırı sürekli uyku hali hafif sürekli mide bulantısı vede sırt ağrısı var acaba bunlar gebelik belirtisi olabilirmi?

canım bildiğim kadarıyla seni üzmek istemem ama genelde doktorlar bile bu sonucda negatif diyorlar adet olmazsan 1 hafta sonra tekrarlat bence:97:

selam kizlar ya

bat :12.mart ????

canım yerleşme kanaması olabilir dikkatli ol

canım kendini çopk dinleme dinledikçe daha neler farkediyorsun adet gününü geçmesini sabırla beklee

herkese iyi akşamlar

minar çok teşekkür ederim bana moral verdin...

yinede ben dayanamayacağım yarın sabah erkenden beta hcg testi yatırıp rahatlayacağım muayene de olurum bu kadar belirtinin bir nedeni olmalı dimi?
kendimi biliyorum ya şimdi 15 gün bile gecikebilirim o yüzden erkenden olucam bütünde değerlerime baktırıcam hayırlısıyla..
hemen yarın olsa :18::18::18::18::18:

selam kizlar ya

BAT :12.Mart ????

yumurtlaman erken olduysa eğer bu yerleşme kanaması olabilir canım dikkat etmelisin kendine
ve bence bu tarihleri hani lekelenme tarihlerini falanda unutma not et biyerlere
ASllah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…