ay evet ya gelmedi
interte de hep yerlesme kanamasi yaziyor
Bilmiyrum ki ya gecen ay adetime 2 gün kalada aynisi oldu test yaptim ve negatif cikti
Simdi daha 13 gün var reglm. Dogm Kontrl. hapini birakali tam 3 ay 10 gün oldu. ondan olabilir mi acaba ???
Benim kanama degil sadece lekelenme oluyor azcik.
zaten lekelenme oluyormuş ben yaşamadığım için bilmiyorum sadece duyduklarımı söylediminterte de hep yerlesme kanamasi yaziyor
Bilmiyrum ki ya gecen ay adetime 2 gün kalada aynisi oldu test yaptim ve negatif cikti
Simdi daha 13 gün var reglm. Dogm Kontrl. hapini birakali tam 3 ay 10 gün oldu. ondan olabilir mi acaba ???
Benim kanama degil sadece lekelenme oluyor azcik.
ay evet ya gelmedi
zaten lekelenme oluyormuş ben yaşamadığım için bilmiyorum sadece duyduklarımı söyledim
kanama daha çok düşük riskinde falan oluyor
erken yumurtladıysan ondan hemen olmuştur
ama daha çok erken en azından bir hafta daha bekle bence
test yapmaya mı gitti yoksa
eşim mesaide onun gelmesini bekliyorum,11:30 doğru gelecek gece..ölüyorum sabırsızlıktan ve korkuyorum:44::44::44:
ya kıslar bi yardım edin nooolurrr(
şimdi ben adetime 2 gün varken fortel ile test yaptım 2.çizgi silik de olsa vardı şimdi adetim 1 gün gecikti acon marka testle denedim ama aksam üzeri yaptım önce negatifti 1saat sonra falan 2. çizginin olması gereken yere yakın bi yerde pembe bi dalgalanma oldu bi diyorum 2. cizgi bi diyorum diil yok yok kandırma kendini bilemedimki yaa nedir şimdi bu sizce((
ya kıslar bi yardım edin nooolurrr(
şimdi ben adetime 2 gün varken fortel ile test yaptım 2.çizgi silik de olsa vardı şimdi adetim 1 gün gecikti acon marka testle denedim ama aksam üzeri yaptım önce negatifti 1saat sonra falan 2. çizginin olması gereken yere yakın bi yerde pembe bi dalgalanma oldu bi diyorum 2. cizgi bi diyorum diil yok yok kandırma kendini bilemedimki yaa nedir şimdi bu sizce((
Eki Görüntüle 148630
baksanıza nasıl cıkmaış
ay ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben geldim kızlar ama daha sonuçlarım gelmedi,netten takip ediyorum 21:30 da teslim ettim..
hem kan,hem idrar aldılar..
dua edin nolur hayırlısıyla kavuşayım müjdeme
ben geldim kızlar ama daha sonuçlarım gelmedi,netten takip ediyorum 21:30 da teslim ettim..
Eki Görüntüle 148630
baksanıza nasıl cıkmaış
inşallah meleğin seninledir canım
bende dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugünde busaate kadar henüz bişey yok ama hiçbir belirtide yok acaba hamile olma ihtimalim varmı belirti yaşamadan
kıyamam sana canımmm
ben kan testine gidiyorum,dua et benim için neolur
canım bthcg 40 dkkada çıkıyo umarım hemen yollarlar valla çok merak etimm bugune ben kötü başladım sen güzel bitir inşAllahhh
inşaallah canım ya güzel haberle geri dönersin bize
canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn eeee sonuçlarını nezaman alcan bak bize hemen belirtilerini yaz olarmı
inşallah meleğin seninledir canım
bende dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugünde busaate kadar henüz bişey yok ama hiçbir belirtide yok acaba hamile olma ihtimalim varmı belirti yaşamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?