Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Mehaba bende son 3 aydır senin gibi lekelenme yaşıyorum geçen ay dr a gittim hiç bir sorun yoktu sadece yumurta çatlamasında bazı kadınlarda olabiliyor dedi ve bu ay yine üst üste ilk gün kıpkırmızı bir damla ertesi gün daha açık ve çatlaman olduğu gün en ideal gün 24 saate kadar ilişkiye gir dedi şu an yerleşme kanaması için çok erken benimde adetime 13 gün kala oldu ve bu kanamadan sonra göğüsler ağrıyo gaz oluyor ve göbek şişiyor yani çatlamadan adete kadar bunları yaşamak normal. ben her ay bütün belirtileri yaşadığım için artık hamilelik olursa da zor anlarım. umarım hayırlısıyla birer evlat sahibi oluruz byss:80:

zaten lekelenme oluyormuş ben yaşamadığım için bilmiyorum sadece duyduklarımı söyledim
kanama daha çok düşük riskinde falan oluyor
erken yumurtladıysan ondan hemen olmuştur
ama daha çok erken en azından bir hafta daha bekle bence
ay evet ya gelmedi

test yapmaya mı gitti yoksa

evet tatlım kan testi yaptırmaya gitti umarım mendil sallarız gelince

ya kıslar bi yardım edin nooolurrr(
şimdi ben adetime 2 gün varken fortel ile test yaptım 2.çizgi silik de olsa vardı şimdi adetim 1 gün gecikti acon marka testle denedim ama aksam üzeri yaptım önce negatifti 1saat sonra falan 2. çizginin olması gereken yere yakın bi yerde pembe bi dalgalanma oldu bi diyorum 2. cizgi bi diyorum diil yok yok kandırma kendini bilemedimki yaa nedir şimdi bu sizce((

baksanıza nasıl cıkmaış

öslemcim sen büyük ihtimal hamilesin şimdiden gözün aydın diyorum
silik milik farketmez yeterki orda bişey belirsin benim daha silikte olsa hiç çıkmadı öle bişey çıkanlarında hepsi hamile.sen emin olmak için birdaha yap derim olmadı kan testi yaptır en garantisi o

ay ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben geldim kızlar ama daha sonuçlarım gelmedi,netten takip ediyorum 21:30 da teslim ettim..
hem kan,hem idrar aldılar..
dua edin nolur hayırlısıyla kavuşayım müjdeme

inşaallah canım ya güzel haberle geri dönersin bize

canım bthcg 40 dkkada çıkıyo umarım hemen yollarlar valla çok merak etimm bugune ben kötü başladım sen güzel bitir inşAllahhh

canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn eeee sonuçlarını nezaman alcan bak bize hemen belirtilerini yaz olarmı

inşallah meleğin seninledir canım

bende dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugünde busaate kadar henüz bişey yok ama hiçbir belirtide yok acaba hamile olma ihtimalim varmı belirti yaşamadan

hadi inşalllah hayırlsı olurrr hemşerimmm

bende dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugünde busaate kadar henüz bişey yok ama hiçbir belirtide yok acaba hamile olma ihtimalim varmı belirti yaşamadan

tatlım normalde reglin gecikirmiydi??? tabiki belirti yaşamana gerek yok zaten çoğuda piskolojik

kıyamam sana canımmm
ben kan testine gidiyorum,dua et benim için neolur

çatlatacak mısın kız beni burda? bi girdim foruma ay ay ay lar dolaşıyo anaaa dedim hayırlı haber mi? bizi merakta bırakma

birkere 15 gün gecikmişti 4 ay önce o zaman ufak bir kist çıkmıştı gerçi artık hiç ümidim yok kesin ben bu duyguyu tadamayacağım hiç heveslenmeyeyim diyorum ama bir yandanda adetim gecikince sinir oluyorum ya bebiş yoksa erkenden adet olup ümitlenmemek istiyorum

canım bthcg 40 dkkada çıkıyo umarım hemen yollarlar valla çok merak etimm bugune ben kötü başladım sen güzel bitir inşAllahhh

inşaallah canım ya güzel haberle geri dönersin bize

canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn eeee sonuçlarını nezaman alcan bak bize hemen belirtilerini yaz olarmı

kızlar dilerim vardır,artık yüzdüm ve kuyruğuna geldim..
idrarda çıkmadı,çizgi silikti,sonra tekrar deneyim...
kalmadı artık bahanem kendimi avutacak..
hayatsın çok kalabalıktı acil belki o nedenledir,bir saat oldu az önce ama yok daha nette..
ve ben oradayken birisi 2 haftalık hamile olduğunu öğrendi ayyy çok canım çektiii
sonuçlanmamış hala değilmi bu tabloda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…