çatlatacak mısın kız beni burda?bi girdim foruma ay ay ay lar dolaşıyo anaaa dedim hayırlı haber mi? bizi merakta bırakma
çatlatacak mısın kız beni burda?bi girdim foruma ay ay ay lar dolaşıyo anaaa dedim hayırlı haber mi? bizi merakta bırakma
canım anlayamadım açıkcası bazıları sonuç gözüküyo idrarda çok az enfeksiyonm çıkmış ama bolsuyla geçecek miktarda ama bthcgyi anlayamadım :s
çıkmış canım. hcg 2 den küçük görünüyor
senin sonucunda aynı yerdemiydi?bu açıklanmış halimi yani??
birkere 15 gün gecikmişti 4 ay önce o zaman ufak bir kist çıkmıştı gerçi artık hiç ümidim yok kesin ben bu duyguyu tadamayacağım hiç heveslenmeyeyim diyorum ama bir yandanda adetim gecikince sinir oluyorum ya bebiş yoksa erkenden adet olup ümitlenmemek istiyorum
(o ayyy lar çatlıyorum meraktan diyeydi)
daral geldi ayyy ayyyy,
ölücem şimdi ayy ayyy,
kocam az sonra gelicem,mutla haber çıksa keşkede versem ayyy ayyyy
(o ayyy lar çatlıyorum meraktan diyeydi)
daral geldi ayyy ayyyy,
ölücem şimdi ayy ayyy,
kocam az sonra gelicem,mutla haber çıksa keşkede versem ayyy ayyyy
merhaba kızlar...
ben yeniyim galiba :)))
direkt konuya gireyim.biz de bebek istiyoz ama adetime 4 gün var test yapsam sağlıklı olur mu .gecikince diyolar ama çok sabırsızlandım ya(
hemşire ne var ne yok gibi ,doktora göstericem dedi..
15dk sonra ara dedi..
merhaba kızlar...
ben yeniyim galiba :)))
direkt konuya gireyim.biz de bebek istiyoz ama adetime 4 gün var test yapsam sağlıklı olur mu .gecikince diyolar ama çok sabırsızlandım ya(
15dk sonra ara dedi..
nne bileyim ya çok heyecanlanıyorum.bu ilk ayımız denemeye başlayalı olumsuz görürsem hayal kırıklığı olur mu onu da bilmiyom ne hissedeceğimi bilemedim yacanım erkenden yapıp moralini bozma bence çünkü bazı kişilerde erken çıkıyo ama genelde adetten sonra çıkıyo
kızlar dilerim vardır,artık yüzdüm ve kuyruğuna geldim..
idrarda çıkmadı,çizgi silikti,sonra tekrar deneyim...
kalmadı artık bahanem kendimi avutacak..
hayatsın çok kalabalıktı acil belki o nedenledir,bir saat oldu az önce ama yok daha nette..
ve ben oradayken birisi 2 haftalık hamile olduğunu öğrendi ayyy çok canım çektiii
sonuçlanmamış hala değilmi bu tabloda
Eki Görüntüle 148633 Eki Görüntüle 148633
15dk sonra ara dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?