Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çatlatacak mısın kız beni burda? bi girdim foruma ay ay ay lar dolaşıyo anaaa dedim hayırlı haber mi? bizi merakta bırakma

(o ayyy lar çatlıyorum meraktan diyeydi)
daral geldi ayyy ayyyy,
ölücem şimdi ayy ayyy,
kocam az sonra gelicem,mutla haber çıksa keşkede versem ayyy ayyyy

çatlatacak mısın kız beni burda? bi girdim foruma ay ay ay lar dolaşıyo anaaa dedim hayırlı haber mi? bizi merakta bırakma

(o ayyy lar çatlıyorum meraktan diyeydi)
daral geldi ayyy ayyyy,
ölücem şimdi ayy ayyy,
kocam az sonra gelicem,mutla haber çıksa keşkede versem ayyy ayyyy

canım anlayamadım açıkcası bazıları sonuç gözüküyo idrarda çok az enfeksiyonm çıkmış ama bolsuyla geçecek miktarda ama bthcgyi anlayamadım :s

canım ya ozaman ümitlenme mutlaka bi test yap kan testide yaptır inşallah hamilesindir nezamandır istiyosunuz

merhaba kızlar...
ben yeniyim galiba :)))
direkt konuya gireyim.biz de bebek istiyoz ama adetime 4 gün var test yapsam sağlıklı olur mu .gecikince diyolar ama çok sabırsızlandım ya(

merhaba kızlar...
direkt konuya gireyim.biz de bebek istiyoz ama adetime 4 gün var test yapsam sağlıklı olur mu .gecikince diyolar ama çok sabırsızlandım ya(

canım erkenden yapıp moralini bozma bence çünkü bazı kişilerde erken çıkıyo ama genelde adetten sonra çıkıyo

merhaba kızlar...

canım azcık daha bekle bak bizlerde çoğumuz beklemedeyiz daha belli olmayabilir

canım erkenden yapıp moralini bozma bence çünkü bazı kişilerde erken çıkıyo ama genelde adetten sonra çıkıyo
nne bileyim ya çok heyecanlanıyorum.bu ilk ayımız denemeye başlayalı olumsuz görürsem hayal kırıklığı olur mu onu da bilmiyom ne hissedeceğimi bilemedim ya ((

oy kıyamam ya bence kesin hamişsinnnnnnnnn

hemşire ne var ne yok gibi ,doktora göstericem dedi..
15dk sonra ara dedi..

geç gelecektir o. sıfır ya da sıfırın hemen üstü değil sonuçta. doktor öyle dese bile adet olmazsan yine tekrarlıcaz testi yapacak birşey yok. üzülme canım benim, varsa bebeğine zarar. ayrıca şimdilik kesin birşey yok ortada. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…