Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii elsilanın sonuçları gel artııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkk

nne bileyim ya çok heyecanlanıyorum.bu ilk ayımız denemeye başlayalı olumsuz görürsem hayal kırıklığı olur mu onu da bilmiyom ne hissedeceğimi bilemedim ya ((

bende senin gibi ilk aydan heyecan yapıp olmayınca nasıl ya nasıl olmaz alla alla dedik :) ve tam 6 ay geçti üstelikte yapmadığım kür falan kalmadı hiç bi sorun yok ama işte henüz olmadı inş senin hemennnnn olurr:79:

adet olacak gibi ağrılarım var .adet olmaktan hiç bu kadar korkmamıştım.inşallah senin de bir an önce olur canım ya..

elsilacım yazdığımı okudun mu? bak daha kesin birşey yok. sıfıra yakın değillllllllllllllll !!! ayrıca daha senin günün günlerce geçmedi. bi sakin ol canım varsa bebeğine zarar lütfen. :26:

Ayyyyyyyyyy of ya uyuyabilseydin keşke zaman çabuk geçerdi allah büyüktür bakalım inşallah hamilesindir ya inan okadar istiyorumkiiiii

malesef yokmuş...

canım üzülme sakın mevlananın bir sözü var isrediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacagından yada şu anda olmaması gerektiğinden olmuyorduz allah büyüktür bebegini sana öyle bir zamanda göndeririki iyiki şimdi dersin sakın üzülme lütfen

bekle canım bekle. hemen acele etme. ayrıca ses ver beni de üzme burda. hiçbirşeyin sonu değil, belki de başlangıcı. bir ay sonra olması bile o kadar önemli ki insan hayatında bazen. sonradan anlayabiliyor insan. benim seninle ilgili umudum var, sen bari yitirme güzelim lütfen.

canım ya ozaman ümitlenme mutlaka bi test yap kan testide yaptır inşallah hamilesindir nezamandır istiyosunuz

6 yıldır evliyim ilk yıllar olsada olur olmasada diyerek eşim sadece doğal yoldan korundu yani korunma bile sayılmaz 2.5 yıldırda yoğun bir şekilde istiyoruz hiçbir problem yok ama olmuyor bir kaç gün daha geçmeden test yapmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…