Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhabalar bende aranıza yeni katıldım ama yazılanları hep takip ediyorum merak ettigim şeyler bendeyeni evliyim ve bebiş istiyorum

malesef yokmuş...

canım herşeyin hayırlısı.allah hayırlı zamanı biliyor ve bebek te geleceği zamanı kendi seçiyor.yalnız bu sitede okuduklarıma göre biraz bekle hala regl olmazsan doktora git çünkü 0 diil sonuç,bu şekilde olup ta hamile kalanları okudum ben sitede.
ben de karşıyakada oturuyorum,çok merak ettim nerde test yaptırdın?ben de yaptırdım birkaç kez ama internetten sonuçları hiç almadım.:44:

bende bugün test yaptım ( hızlı test) ama malesef adetim 2 gün geçti ama yok ooofffff belirtilerde beni umutlandırmıştı

canım allah yardımcın olsun kür falan denedinmi hep dualar et canım ya soğan kürü incir kürü fln içtinmi

kızlar ben de adet oldum, troit ilacından dolayı bütün adet belirtilerim değişmiş galiba,hamilelik belirtilerini yasayınca çok umutlanmıştm,çok sancım var,miğdem de bulanıyo ben de öyle yorumlamıştım,bir de hiç akıntı yoktu adete yakın,2-3 saat içnde akıntı başladı,kırmızılar geldi

günaydın arkadaşlar nasılsınız?

canım hayırlısı olsun ya bazen vücudumuz değişiyor ve bizde bu beklentide olduğumuz için hamileliğe yoruyoruz, inş en yakın zamanda meleğin seninle olur...

kasıklarımdaki sızıyı her geçen gn ve dk daha fazla hissediyorum, dilerim bunlar gebelik belirtisi olsun.Yok eğer değilse ve adet olacaksam bu ay bayağı sancılı bir ay olacak, Allah hakkımızda hayırlısını versin inş....

Dün drymstf dan sonra olmama ihtimalini düşünmeye başladım ki benim drymstf ve yarenhandeninki kadar ciddi belirtilerim yok, özellikle beni şüphelendiren şey, adet sancımın 15 gün başlaması.İlk gebeliktede böyle olmuştu.Dilerim bu da gebelik belirtisi olsun.Dün anladım ki belirtiler yoğun ve tıpkısı olsa bile aldatıcı olabiliyomuş, bakalm benim belirtilerim adetten mi, gebelikten mi? son 5 kaldı :)

hakkımızda hayırlısı cnm.. benimde kasıklarım bacak içlerime doğru aprıo.. kalçam vajinam ağrıo.. göbek deliğimi biri olta taktı çekio zaten:) karnımın içinde kaya var.. midem kazınıo.. yanı.. bişiler oluo.. göğüslerimin içi yanıo... karnım acıo kaşınıo...

son 5 walla billa...hayırlı haberler olur inş.. ama bende hamiş değilsem soluğu dr.da alcam.. göbeğime bişi oldu herhalde çünkğ.. böle bir acı kaşınma yok... biri çekio resmen.. ılık banyo yapıp masaj yapınca hafiflio sonra yine başlıo???:18::18:

geçen bunlar olmamıştı..

Günaydın kızlar nasılsınız bugün? Benim midem bi tuhaf bugün bulanmıyo ama içim dönüyo gibi bide çarpıntım var kalbim oynuyo gibi ama nabzım çok yüksek değil, yarın için endişeliyimya ondan sanırım Nurcancım bence sen hamilesin benimde yumurtlamadn 4-5 gün sonra adet sancısı gibi sancılarım oldu diğerlerinde olmamıştı. Handecim sende göbeğine çok dikkat et benim ilk düşüğümde de göbeğim çekmişti aman diyim canım

canım bencede inş sen hamilesindir yoğun ve ciddi belirtiler bunlar.özellikle göbeğindeki değişim, acı, kaşınmaz ve çekilme.bunlar ciddi anlamda hamilesindir şüphesi bırakıyo insanda...

ve dün sen göbeğini gösterince bende baktım, yazacaktımda size.göbekteki o çekilme bende de var.sadece göğüslerimde ağrı hissetmiyorum ama boyutları her geöen günü büyüyo, mesela benim göğüs aram epey vardır ama büyümüş ve ara kapanmış bayağı.yani eğer biz bunları psikoljik olarak yapıyosak yuh bize vallahi hatta gerçekten ara vermeliyiz çalışmalara, yoksa kafayı sıyırcaz demek oluyo :9

Canım allah hepimizşn gönlüne göre verin ve in haftaya nüfus patlaması olsun topiğimizde de herbişeylerimizi sallayalım :)

Bu arada annem ciddi anlamda beni kontrol ediyo, sinirlenme ağır kaldırma bak bebk vardır bişey olur diye, ee şimdi o da böyle deyince ne yalan söyleyim var gibi geliyo ve ilkkez bebek var gibi hissediyorum.dilerimk iistediğim için değildir de var olduğu içindir.

Handecim sende bebeğin var gibi hissediyomusun peki?

canım benim ya ay inş, inş hamişimdir.eğer değilsem gerçekten üzülcem bu ay.bende o ağrıdan dolayı zaten şüpheliyim.eğer hamiş değilsemde kendime bi teselli uydurdum :) 2 adet kamuda iş ilanı var, iş değiştirmeyi çok istiyorum eşimle tayin olayımızdan dolayı.eğer hamiş değilsem işe başlama süreme yada doğum zamanına denk gelmesini biraz daha ertelicem diye teseli etcem kendimi artık :) tabi o da olursa, neyse ya önemli olan geçicide olsa teselli bulmak değilmi canım :))

Canım arkadaşım rabbim yardımcın olsun meleğine güç kuvvet versinde annesini 9 ay hiç bırakmasın, sonra sabahlara kadar ağlasın annesini yorsun, baak anne beni istiyodun bak bende seni nasıl yoruyorum desin be :)) hakediyosun bunu ve tüm kızlar hakediyo :)

bir taraftan evt diğer taraftan korkudan temkinli yaklaşıorum ama elimi karnıma koyup günaydın diorum.. banyo yaptık şimdi krem zamanı diyorum.. diorumda hani başındada "annecim eğer ordaysan geldiysen " diye cümleye başıyorum..ben yine yıkılmayacam hamile değilsemde neticelensin artık.. eğer bebek içinse çekerim göbek ağrımı ama değilse dr a alcam soluğu yani..

ayyyyyyyyyyy kuzum ya inşallah seni bırakmaz annesi

inş. canım yaa, kanamam kesildi dün bugünde yok şimdilik bişey olmaz inş. Yarın yeniden bakılacak kanda inş. 80 üstünde çıkar değer, çok dua ediyorum kızlar hepinize inanın Rabbim sizin hamilelik haberlerinizi duyursun bana inş. Benimki de beni bırakmasın 9 ay inş.

Merhaba arkadaşlar
canım sende Candas Da son 4-5 gün diye yazmışsınız nacizane bi fikrimi söylemek isterim
BATınıza mı 4-5 gün var yoksa BATınız geçtide test yapmak için mi bekliyosunuz?
bence hemen Beklenmeyen Adet Tarihinde de test doğru sonuç vermiyor
ben 21 Şubatta olmalıydım mesela olmadı hala 21inde idrar testi yaptım çıkmadı
3 gün geçti testi tekrarladım çıkmadı. sonra kardeşimin eşi şey dedi
onunkisi günü geçtikten 8 gün sonra test yapmış çıkmamış 10. gün yaptığımda gördüm çift çizgiyi diyor.
şimdi bende korktuğumdan kan tahlili yaptırmadım kafama öyle yerleştirdim 10. gün tekrar idrar testi yapacağım artık ondada çıkmazsa kan testinde denerim şansımı..

yani demek istediğim hani 4-5 gün var demişsiniz ya bence onada çok odaklanmayın hemen çıkmayabiliyor...
Sadece bi tavsiye

Seni çok umutlandırmak istemem ama bence hamilesin canım, ya ne güzel olur aynı zamanda hamile kalıp doğurmak Allah'ım duy sesimizi Yarabbim.

Ayy valla hiç gözümde değil 8,5 yıl yeterince uyudum, ıh desin uyanırım sabaha kadar uyumam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…