- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
canım hamişsin sen, daha ne istiyosun =)
anam bu bariz belli ayol.. hamile bu arkadaş...
bu arada kocaman günaydın kızlarrrr:80::80::80::80:
inş. canım yaa, kanamam kesildi dün bugünde yok şimdilik bişey olmaz inş. Yarın yeniden bakılacak kanda inş. 80 üstünde çıkar değer, çok dua ediyorum kızlar hepinize inanın Rabbim sizin hamilelik haberlerinizi duyursun bana inş. Benimki de beni bırakmasın 9 ay inş.
Merhaba arkadaşlar
canım sende Candas Da son 4-5 gün diye yazmışsınız nacizane bi fikrimi söylemek isterim
BATınıza mı 4-5 gün var yoksa BATınız geçtide test yapmak için mi bekliyosunuz?
bence hemen Beklenmeyen Adet Tarihinde de test doğru sonuç vermiyor
ben 21 Şubatta olmalıydım mesela olmadı hala 21inde idrar testi yaptım çıkmadı
3 gün geçti testi tekrarladım çıkmadı. sonra kardeşimin eşi şey dedi
onunkisi günü geçtikten 8 gün sonra test yapmış çıkmamış 10. gün yaptığımda gördüm çift çizgiyi diyor.
şimdi bende korktuğumdan kan tahlili yaptırmadım kafama öyle yerleştirdim 10. gün tekrar idrar testi yapacağım artık ondada çıkmazsa kan testinde denerim şansımı..
yani demek istediğim hani 4-5 gün var demişsiniz ya bence onada çok odaklanmayın hemen çıkmayabiliyor...
Sadece bi tavsiye
canım inş ordadır meleğin, onlar için ağrıya sızıya razıyızda dediğin gibi eğer değilse işte o zamandr. da soluklanmamız şartbir taraftan evt diğer taraftan korkudan temkinli yaklaşıorum ama elimi karnıma koyup günaydın diorum.. banyo yaptık şimdi krem zamanı diyorum.. diorumda hani başındada "annecim eğer ordaysan geldiysen " diye cümleye başıyorum..ben yine yıkılmayacam hamile değilsemde neticelensin artık.. eğer bebek içinse çekerim göbek ağrımı ama değilse dr a alcam soluğu yani..
Merhaba arkadaşlar
canım sende Candas Da son 4-5 gün diye yazmışsınız nacizane bi fikrimi söylemek isterim
BATınıza mı 4-5 gün var yoksa BATınız geçtide test yapmak için mi bekliyosunuz?
bence hemen Beklenmeyen Adet Tarihinde de test doğru sonuç vermiyor
ben 21 Şubatta olmalıydım mesela olmadı hala 21inde idrar testi yaptım çıkmadı
3 gün geçti testi tekrarladım çıkmadı. sonra kardeşimin eşi şey dedi
onunkisi günü geçtikten 8 gün sonra test yapmış çıkmamış 10. gün yaptığımda gördüm çift çizgiyi diyor.
şimdi bende korktuğumdan kan tahlili yaptırmadım kafama öyle yerleştirdim 10. gün tekrar idrar testi yapacağım artık ondada çıkmazsa kan testinde denerim şansımı..
yani demek istediğim hani 4-5 gün var demişsiniz ya bence onada çok odaklanmayın hemen çıkmayabiliyor...
Sadece bi tavsiye
kızlar tekrar sorayım bari :95:çünkü arada belirli kişiler belirli kişilere cevap veriyor öyle devam etmeye başladı forum.
hcg değeri adet gününde 0,100 çıkan değer adet gelmezse yükselir mi? son ilişki 20 şubat.
canım inş ordadır meleğin, onlar için ağrıya sızıya razıyızda dediğin gibi eğer değilse işte o zamandr. da soluklanmamız şart
canım haklısın, bende bundan çekiniyorum zaten.daha bata 5 günüm var.son 3 aydır adetimde 31 günde geliyor, eskiden 28 de gelirdi.o hesapta adet günümde eğer hamileysem bebek 4+3 oluyomuş.Ama dediğin gibi bazen sonucu göstermiyor bi ark.ım 4. gecikme gününde gebeliğini göremedi, kandan öğrendi.bu da kafamı karıştırıyo, eğer gecikmem olursa ve idrardan göremezsem bende kandan baktırcam.
Şimdi senin günün 3 günmü geçti peki ?
tabi cnm çıkanlarda oluo çıkmayanlarda değişebilio.. ben geçen ayki kimyasal gebeliğimia det geçtikten 6-7 gün sonra öğrendim.bunun yanında ark.. adetten 3 gün önce idrar testi ile hamile olduğunu öğrendi..bu tamamen döllenme ile ilgili.. geç döllenme olduysa idrara geç yansıo.. durumbunla alakalı.. gerekirse bekleriz cnm.. yeterli sağlıklı gelsinlerde..
aminnnn canım aminnnnninş. canım yaa, kanamam kesildi dün bugünde yok şimdilik bişey olmaz inş. Yarın yeniden bakılacak kanda inş. 80 üstünde çıkar değer, çok dua ediyorum kızlar hepinize inanın Rabbim sizin hamilelik haberlerinizi duyursun bana inş. Benimki de beni bırakmasın 9 ay inş.
inş canımya, hissediyorum gibi ama istediğim için mi bilmiyorum.valla ne güzel olur hep beraber hamişlik geçirseki bebişlerimizi büyütsek, rabbim hepimizin sesini duysun inş.Seni çok umutlandırmak istemem ama bence hamilesin canım, ya ne güzel olur aynı zamanda hamile kalıp doğurmak Allah'ım duy sesimizi Yarabbim.
Ayy valla hiç gözümde değil 8,5 yıl yeterince uyudum, ıh desin uyanırım sabaha kadar uyumam
bencede, sağlıkla gelsinlerde bekleyim yeterkitabi cnm çıkanlarda oluo çıkmayanlarda değişebilio.. ben geçen ayki kimyasal gebeliğimia det geçtikten 6-7 gün sonra öğrendim.bunun yanında ark.. adetten 3 gün önce idrar testi ile hamile olduğunu öğrendi..bu tamamen döllenme ile ilgili.. geç döllenme olduysa idrara geç yansıo.. durumbunla alakalı.. gerekirse bekleriz cnm.. yeterli sağlıklı gelsinlerde..
haklısın hande dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlar iyi olsunlar beklemeye razıyız..
candascım benim bugün gecikmenin 8. günü ama dediğim gibi en son 3. gecikme gününde yaptım testi oda evdeki son testti ve tekrar almadım 10. gününde yapıcam diye söz verdim kendime yani bu perşembeye denk geliyor 10. gün orda da çıkmazsa kan tahlili yaptıracağım ama ...
aması var işte kanda da çıkmazsa naparım bilmiyorum..
lifoscum çok çok sevindim inan böyle gelen her haber banada umut oluyor burda .Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
daha önce bunu yaşayanlar genelde hamile çıkıyor inşaallah sende öylesindir
valla bende daha hiç böle lekelenme bile olmadı önceden olsa böyle bişey çok korkardım şimdi göbek atacam
bence kendine dikkat etmelisin
aminnnn canım aminnnnninş yarın güzel bi gün olur (özelliklede senin için)
inş canımya, hissediyorum gibi ama istediğim için mi bilmiyorum.valla ne güzel olur hep beraber hamişlik geçirseki bebişlerimizi büyütsek, rabbim hepimizin sesini duysun inş.
olsunda annesinin uykuları ona feda demek :) rabbim bu yakarışı duysunda bırakmasın inş.....
bencede, sağlıkla gelsinlerde bekleyim yeterki
canım inş hamşsindir ya, hakikaten beklemekte zor.inş bebğin gizlnemiştir süpriz yapar sana :))
durumdan bizide haberdar et olur mu canım ?
kızlar bende de gelen giden yok ama belirtilerimi siz biliyorsunuz yumurtlama döneminden sonra neler çektiğimi. 2 gün önce yaptırdım 0,100 çıktı. adet olmazsam yine de umutlanmalı mıyım?
adet olmazsan aklında kalmasın yenile cnm. geç göllenme olabilir... benimde 5.gün kanda çıkmadı. 7. gün 11.74 çıktı.. kimyasaldı ama ayrı mesele.. sene baktır için arahat etsin cnm
slm kızlar adetime 2gün kaldı sırt ağrısı ve vajinal kaşıntıdan başka hiçbir belirtim yok.ama bunlar her adetten önce oluoooooo
tatlım ama 0,100 olunca hiç umudum yok ki. ama bir yandan da üstüne gören de var sürekli kanaması olan ama daha test yapmamış olan var. ben adet olmadan 3 gün önce kanda baktırdım yine de 0,100 çok düşük. burayı okudukça kafam karışıyor.
belirtilerin ay boyunca devam ettiyse adet olacağım diye kendini inandırma bence canım, sonra insan kendini ona göre ayarlıyo.
kızlar bende de gelen giden yok ama belirtilerimi siz biliyorsunuz yumurtlama döneminden sonra neler çektiğimi. 2 gün önce yaptırdım 0,100 çıktı. adet olmazsam yine de umutlanmalı mıyım?
sırt ağrım yumurtlamadan sonra başladı canım.ama kaşıntı son 3 gündür var.yani herşey normal düzeninde gidiyo.hamile olsam bunlar olur muydu yine?
bence adet olmadıysan umut vardır mutlaka biraz zaman geçmesini bekle mesela 5-6 gün o süre içinde de nötr olmaya çalış sonrasında tekrar test yaptır derim ben
ama inşallaaahhhh vardır
inan bende de farklı farklı belirtiler vardı ve şimdi bu durumdayım. umudum kalmadığı için çok sevdiğim türk kahvesini bol bol içiyorum, üzerine de sigaramı yakıyorum valla... hiç hamile kalmadığım için bilemiyorum ki canım olabilir mi seninki?
yoktur tatlım yoktur, çünkü 0,100 çok çok düşük bir değer ve benim son ilişkim 20sindeydi sonra da eşim gitti. adetim gecikir belki ama hamilelik yoktur herhalde...
bıktım bu ağrılı adetlerden yaaa,5 yıldır her adetimde majezik içmek zorunda kalıyom,2-3 aydır sırf majezik kısırlık etkisi yapıyo diye duyduğumdan içmiyom,bir yumurta yerine 2 yumurta üretiyo,ondan sobra da vücuttan atılması zor oluyo,beni öldürüyo,kaç brdk adaçayı içtim geçmedi,sıcak su koydum geçmedi,troit ilacından sonra ağrılarım bitecek hamile kalcam derken diğerlerinden daha ağrılı bir adet,kabus olsa gerek hepsi,uyanmak istiyorm
malesef yokmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?