aaaaaaaaa majezik kısırlık mı yapıomuş......ben her başım ağrıdığında bile majezik alıorum hemen
inan bende de farklı farklı belirtiler vardı ve şimdi bu durumdayım. umudum kalmadığı için çok sevdiğim türk kahvesini bol bol içiyorum, üzerine de sigaramı yakıyorum valla... hiç hamile kalmadığım için bilemiyorum ki canım olabilir mi seninki?
yoktur tatlım yoktur, çünkü 0,100 çok çok düşük bir değer ve benim son ilişkim 20sindeydi sonra da eşim gitti. adetim gecikir belki ama hamilelik yoktur herhalde...
hcgde 5in altı değerlerin hiç bir hükmü ve değeri yok, pskolojik yada kimyasallarla bu değer yükselebilirde 0 ın altındada olabilir. yani 3 de olabilir 1 de olabilir 0,100 de olabilir. Hepsi negatiftir.kafanızı karıştırmayın. Eğer regl geçmişse 2 günde bir tekrarlayan kan tahlili yaptırın.
neeee ben çalıştığım dönemlerde çantamda eksik olmayan ilaç
valla bende sigaramı kahvemi içmeye devam ediyorum ama aynı zamanda da 10. günü bekliyorum tekrar idrar testi yapmak içinn..
Ama bişey diyeceğim sen 20 şubatmıydı son ilişkin
bildiğim kadarıyla üzerinden 14 gün geçmesi gerekmiyormu gebeliğin belli olması için
sana daha 9 gün olmuş canım belli olurmu ki
bence erken eğer döllenme olmazsa 14 gün sonra atıyor vücut ymurtayı..
kadınlık hormonunu ve yumurtaları olumsuz etkiliyomuş uzun süreli kullanmda,kaç aydır heray geberiyom sancılardn ama yine de almıyom
karmaşık olmuş ne demek istediğini anlayamadım nazlı?
bıktım bu ağrılı adetlerden yaaa,5 yıldır her adetimde majezik içmek zorunda kalıyom,2-3 aydır sırf majezik kısırlık etkisi yapıyo diye duyduğumdan içmiyom,bir yumurta yerine 2 yumurta üretiyo,ondan sobra da vücuttan atılması zor oluyo,beni öldürüyo,kaç brdk adaçayı içtim geçmedi,sıcak su koydum geçmedi,troit ilacından sonra ağrılarım bitecek hamile kalcam derken diğerlerinden daha ağrılı bir adet,kabus olsa gerek hepsi,uyanmak istiyorm
canım sen kanda gebelik baktırmış mıydın? Baktırmadıysan hemen baktır, valla benimde öyle oldu biliyosun...
baktırdım canım hiçbişey yok, ilk defa adetimde şiddetli miğde bulantısı,kasık ağrısı geçiriyom,yapacak bişey yok,kafamda erteedim çocuk işini,olursa our olmazsa omaz
kızlar adetim 3 gün gecikti bugun 4. gün ama adet olmam gereken günden beri adet ağrılarım oluyor bugun azaldı gerci. akıntım var ama bende öncedende vardı sizce hamilemiyimdir. şuan istemiyoruz kesinlikle daha yeni evliyiz aldırmakta istemiyorum
kızlar adetim 3 gün gecikti bugun 4. gün ama adet olmam gereken günden beri adet ağrılarım oluyor bugun azaldı gerci. akıntım var ama bende öncedende vardı sizce hamilemiyimdir. şuan istemiyoruz kesinlikle daha yeni evliyiz aldırmakta istemiyorum
zaten bu işer böyle istersen olmaz,istemezsen olur
zaten bu işer böyle istersen olmaz,istemezsen olur
gebeliği kan testiyle nasıl anlarım. yani hastaneye gidip sadece kan mı vericem doktorla filan görüşmek istemiorm çunki 5 altındaysa gebe olunmadığını biliyorum.. nasıl bir yol uygulanıyor acaba kan testinde?
canım bişey sorcam, akıntın var mı? ben ilk gebeliğimde hiç akıntım olduğunu hatırlamıyorum.bunda da birkaç kez akıntıyı görüm ama sürekli akan bişeyleri hissediyor olmama rağmen çamaşırımda yok.sende var mı akıntı? bazı gebeliklerde de aksine kuruluk oluyomuş?Evet canım sana %100 katılıyorum,Rabbim aratmasın en kısa zamanda versin inş.
Yelizcim istemiyosunuz madem inş. yoktur. Bi daha ki sefere korun canım ama varsada sakın aldırıyım deme bence...
kizlar sizlere gecen persembe yazmistim sanirim gecen ay ayin 2sinde oldum.normelde adetim 1hafta önce gelirdi ama hala yok.bundan 13,yada 14 gün önce siddetli dis agrim gögüs agrim bel agrim oldu.ayni zamanda akintim cogaldi ve saclarim cok döküldü.benim ilk hamileligimdede böyle oldu su an 2yasinda oglum var.dün aksama dogru bi test yaptim negatif sizce hamile olma ihtimalim varmi.normelde koruyoduk ama 2kere kaza oldu.ha bu arada ne adet agrim kaldi nede gögüs agrilarim.bide buay yüzümde cok sivilcelenme oldu.off ne zamana kadar bekliyimki.hala bembeyaz ve saydam akintim geliyor.kac gündür böyle.neyapsamki:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?