Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

valla bende sigaramı kahvemi içmeye devam ediyorum ama aynı zamanda da 10. günü bekliyorum tekrar idrar testi yapmak içinn..
Ama bişey diyeceğim sen 20 şubatmıydı son ilişkin
bildiğim kadarıyla üzerinden 14 gün geçmesi gerekmiyormu gebeliğin belli olması için
sana daha 9 gün olmuş canım belli olurmu ki
bence erken eğer döllenme olmazsa 14 gün sonra atıyor vücut ymurtayı..

karmaşık olmuş ne demek istediğini anlayamadım nazlı?

yine de 0,1 çıkmazdı adetten sonra 28. gün diye düşünüyorum. bakalım çok gecikirse yeniden bi bakıcam ama tam gaz adet bekliyorum çikolatam ve profiterollerimle

canım sen kanda gebelik baktırmış mıydın? Baktırmadıysan hemen baktır, valla benimde öyle oldu biliyosun...

canım sen kanda gebelik baktırmış mıydın? Baktırmadıysan hemen baktır, valla benimde öyle oldu biliyosun...

baktırdım canım hiçbişey yok, ilk defa adetimde şiddetli miğde bulantısı,kasık ağrısı geçiriyom,yapacak bişey yok,kafamda erteedim çocuk işini,olursa our olmazsa omaz

baktırdım canım hiçbişey yok, ilk defa adetimde şiddetli miğde bulantısı,kasık ağrısı geçiriyom,yapacak bişey yok,kafamda erteedim çocuk işini,olursa our olmazsa omaz

Hayırlısı olsun canım inş. Rabbim önümüzdeki ay verir, sıkma canını

kızlar adetim 3 gün gecikti bugun 4. gün ama adet olmam gereken günden beri adet ağrılarım oluyor bugun azaldı gerci. akıntım var ama bende öncedende vardı sizce hamilemiyimdir. şuan istemiyoruz kesinlikle daha yeni evliyiz aldırmakta istemiyorum

zaten bu işer böyle istersen olmaz,istemezsen olur

eğer geri çekilme yönetmiyle korunuyosanız hamile olabilme ihtimalin var, kendimden biliyorum kesinlikle hamile değilim dememe rağmen hamileydim.hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı.bence bi test yap ve durumunu netleştir, ama testte çıkmazsa ve adetinde başlamazsa ilaç kullanımından ve sakıncalı işlerden kaçın derim.

birde evlilikten sonra adet düzeni değişiyor, belki öylede olabilir...Peki şüpheli bi ilişkşi durumu oldu mu?

valla aynen öyle, ilkinde korunurken hamile kaldım, şimdi hamile kalma ihtimalimin yüksek olmasına ve 3 aydır denememize rağmen hamile kalamıorum.bu da Allahın işii, sabrımızı sınıyor sanırım...

Son düzenleme:
gebeliği kan testiyle nasıl anlarım. yani hastaneye gidip sadece kan mı vericem doktorla filan görüşmek istemiorm çunki 5 altındaysa gebe olunmadığını biliyorum.. nasıl bir yol uygulanıyor acaba kan testinde?

Evet canım sana %100 katılıyorum,Rabbim aratmasın en kısa zamanda versin inş.

Yelizcim istemiyosunuz madem inş. yoktur. Bi daha ki sefere korun canım ama varsada sakın aldırıyım deme bence...

kizlar sizlere gecen persembe yazmistim sanirim gecen ay ayin 2sinde oldum.normelde adetim 1hafta önce gelirdi ama hala yok.bundan 13,yada 14 gün önce siddetli dis agrim gögüs agrim bel agrim oldu.ayni zamanda akintim cogaldi ve saclarim cok döküldü.benim ilk hamileligimdede böyle oldu su an 2yasinda oglum var.dün aksama dogru bi test yaptim negatif sizce hamile olma ihtimalim varmi.normelde koruyoduk ama 2kere kaza oldu.ha bu arada ne adet agrim kaldi nede gögüs agrilarim.bide buay yüzümde cok sivilcelenme oldu.off ne zamana kadar bekliyimki.hala bembeyaz ve saydam akintim geliyor.kac gündür böyle.neyapsamki:18::18:

canım bildiğin gibi işte değer 5 in üzerinde çıkarsa 2 gün sonra testi yenile, değer katlamışsa hamilesindir.ama kendi başınada düşünme derim, dış gebelik ihtimalinide düşün,

bence sen bu bebeği çok açık bi şekilde istemiyosun, ve aldırmayada niyetin var gibi sezdim ben.eğer hamileysen üzüleceğin bi kararı verme canım.bende senin gibi asla istemiyorum diyodum sonra sağlıksız gebelikmiş aldırmak zorunda kaldım, benle ilgili olmamasına rağmen resmen vicdan azabı çektim, şimdi sırası değildi demiştim en büyük kabahatim buydu.hakkında hayırlısı.bence hamileysende üzülme, ömür boyu yada uzun bi süre evlatsız kalmaktansa erkenden aile olmak iyidir. tabi tercih meselesi bu ama iyi düşün canım.hamiş değilsende lifoşun dediği gbi bundan sonrasına çok dikkat et, ne zaman nasıl gelecekleri hiç belli olmuyor...

merhaba arkadaşlar,ben de yeni katıldım aranıza:)
birbuçuk sene doğumkonntrol hapı kullandım ,geçen ay bıraktım.şimdi biraz zaman geçsin bebiş istiyoruz.bu zaman içinde eşim korunuyor ve ben 40.günün bugün regl olmadım hala..28.gün kan testim 0 çıktı...ama hala regl olamıyorum.dün idrar testi yaptım evde negatif..sizce ne yapmalıyımmmm:44:
acaba doğum kontrol hapının mı yan etkisi bu gecikmee??geçen ay doktor kontrolüne gittiğimde reglimin 7.günüydü ve doktor ultrasonda yumurtamı gördü.yani hapın etkisi yok ki yumurta var??
ne yapmamı tavsiye edersinizz???

Evet canım sana %100 katılıyorum,Rabbim aratmasın en kısa zamanda versin inş.

Yelizcim istemiyosunuz madem inş. yoktur. Bi daha ki sefere korun canım ama varsada sakın aldırıyım deme bence...
canım bişey sorcam, akıntın var mı? ben ilk gebeliğimde hiç akıntım olduğunu hatırlamıyorum.bunda da birkaç kez akıntıyı görüm ama sürekli akan bişeyleri hissediyor olmama rağmen çamaşırımda yok.sende var mı akıntı? bazı gebeliklerde de aksine kuruluk oluyomuş?

bu arada ben her geçen dk değişimleri farkediyorum, dilerim adetten değildir değişimler.göğüslerim bomba olmuş ya, 3 aydır göğsüm 1 mm bile şişmiyodu ... şimdi belirtileri görünce de adettendir diyemiyorum :8 umarım hüsran olmaz...

canım inş akkında hayırlısı ya, test yapsana en garanti böyle öğreniriz.sonuçta belirtilerin gebelik döneminle aynıysa hamile olma ihtimalin yüksek gibi.bence hemen netleştir derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…