canım geçmiş olsun, hepsinin üst üste gelemsi kötü olmuş, hayırlara vesile olsun inş.bende dün karın ağrısından uyuyamadım gece boyu hep hissettim, adet olursam çok ağrılı geçircem kesin...kızlar günaydn...
ben bugün bitik durumdayım.. sabah sürünerek kalktım yataktan.. halsizlik hat safhada.. size yazmaya bile halim yok... akşam bir üşüme aldı beni.. göğüslerim alev alev.. uçları çok sert ve yanıo... karnım öle bir ağrıoki ayak duramıyorum... bacaklarım ağrıo.. kasıklarım vajinam bacak içlerim...
uykudan gözlerim kapanıo... canım hiçbişi yemek istemio...
bennasıl çalışcam bugün ya..
canım ya inş hamişsindir/hamişizdir.bakalım bu ayda geçen ay gibi uğurlu gelecek mi?nazlı candas hande ve ben ya ben bugün fena sabırsızım yaaaa aslında benim adetim 25 günde olur geçen ayda öyle oldu kızkende öyleydi fakat evlendikten sora 3 ay 28 günde oldum eger 25 günde olacaksam regl tarihim 4 mart ama ben umutlanmayım die 7 mar yani 28 günde bir oluyomuşum gibi hesapladım allahım noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamile kalalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar.. nasılsınız ?
bugün 12. gün :)
bakalım yarın dananın kuyruğu kopacak..
inş güzel habetrler alırım
canım geçmiş olsun, hepsinin üst üste gelemsi kötü olmuş, hayırlara vesile olsun inş.bende dün karın ağrısından uyuyamadım gece boyu hep hissettim, adet olursam çok ağrılı geçircem kesin...
canım ya inş hamişsindir/hamişizdir.bakalım bu ayda geçen ay gibi uğurlu gelecek mi?
hayırlı haberlerle gel canım inş, umut ol topiğe...
canım geçmiş olsun, hepsinin üst üste gelemsi kötü olmuş, hayırlara vesile olsun inş.bende dün karın ağrısından uyuyamadım gece boyu hep hissettim, adet olursam çok ağrılı geçircem kesin...
bunlar grip belirtisi değil... hasta değilim burnum bile akmıo.. ağrım çok var.. ben adet olcağım zaman bile böle ağrı yaşamadımmmm..
aminnnn inş :)inşallah cnm.. en yakın zamanda inş hepberaber güzel haberlerle donatırız burayı
canım benim allah razı olsun inş, allah dualarımızı kabul etsin.Dilerim bugün güzel bi gün olsun ve değerin 80 üzerinde görünsün ve herşey yolunda gitsinKızlar günaydın nabersiniz?Az önce secde ayetlerini okuyup secde yaptım. Rabbimden sizlerin( özellikle nurcancım seni isimle söyledim) kucağını en kısa zamanda hayrlısıyla doldurmasını bizimde bebeğimizi bize bağışlamasını istedim. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. Kızlar dua edin birazdan kan vermeye gidicem değerim 80 in üstünde olur inş. :97:
bunlar grip belirtisi değil... hasta değilim burnum bile akmıo.. ağrım çok var.. ben adet olcağım zaman bile böle ağrı yaşamadımmmm..
canım ya inş hamişsindir/hamişizdir.bakalım bu ayda geçen ay gibi uğurlu gelecek mi?
hayırlı haberlerle gel canım inş, umut ol topiğe...
Kızlar günaydın nabersiniz?Az önce secde ayetlerini okuyup secde yaptım. Rabbimden sizlerin( özellikle nurcancım seni isimle söyledim) kucağını en kısa zamanda hayrlısıyla doldurmasını bizimde bebeğimizi bize bağışlamasını istedim. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. Kızlar dua edin birazdan kan vermeye gidicem değerim 80 in üstünde olur inş. :97:
kızlar 24ünde çalışma yaptık bugün sol kasığımda iğne batar gibi ara ara sancılar giriyor bide akıntım var akıntımda küçücük bir kırmızı nokta vardı neydi ki o başına gelen var mı? bi de iğne batması belirtisi bu kadar erken görülebillir mi yoksa psikolojik mi?:44:
aminnnn inş :)
canım benim allah razı olsun inş, allah dualarımızı kabul etsin.Dilerim bugün güzel bi gün olsun ve değerin 80 üzerinde görünsün ve herşey yolunda gitsin
yok canım gripsindir anlamında demedim, sendeki belirtiler hat safhada.İlaçta içemiyosun haliyle.Eğer çok sınıntın olursa dr. a görün bi, hem gebelikte kesinleşir Allahın izniyle
Dediğim gibi ben kendimden çok sana inanıyorum, hamiş gibisin.yok eğer değilsen dr. görünmen şart gibi, bu belirtilerin hepsinin aynı anda gelmesi enteresan.Gününü bekliyecek miydin tatlım? (test için)
kızlar niye kimse sesimi duymuyoooorrr
günaydın canım, ben kendi adıma iyiyim.Siz nasılsınız bebeğin nasıl?gunaydın nasılsınız
süprizlerle dolu güzel bir gün olur inşallah
candas senin test yapmana 2 gün kaldı ben nerdeyse dayanamayıp bugün yapmak istiyorum yaaa allahım sabır ver bizlere ve hamile olduğumuzu ögrenelim inşallah
canım yumurtlama gününe denk geliyosa evet belirtiler erken çıkıyor.İnş hamişsindir o zamn :) bat ne zaman?kızlar niye kimse sesimi duymuyoooorrr
cnm yok ilaç falan alamıoyorum.. test yapcam idrar testi.. bekliorum hani yarın denerim belki.. ya da cuma.. çıkarsa... çıkmazsa haftasonunu geçirim test yapmadan.. pzt birdaha yaparım..
ama dediğin gibi bebek yoksa ben pzt dr.dayım yani.. içim düğümlenio resmen
canım yumurtlama gününe denk geliyosa evet belirtiler erken çıkıyor.İnş hamişsindir o zamn :) bat ne zaman?
hadi hayırlısı bakalım, inş bu haftasonuna kadar güzel haberlerimiz olacak :)
kızlarrrr az önce dr dan geldim ve çok şükür bebeğimin pıtpıtlarınıda gördümmmmnasıl mutluyum anlatamammmm
kızlarrrr az önce dr dan geldim ve çok şükür bebeğimin pıtpıtlarınıda gördümmmmnasıl mutluyum anlatamammmm
canım yumurtlama günümü tam belirleyemedim çünkü 1 hafta erken adet oldum 17 şubatta oldum 21 inde bitti biz 24ünde çalışma yaptık şansım var mı yok mu onuda bilmiyorum internette bazı siteler yumurtlama günümün 24 ünde olduğunu gösteriyo kararsız kaldım ama 2 gündür acayip başım ağrıyo kasığıma bişiler batıyo psikolojik mi ki:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?