Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşş cnmbenim.. sen ben nazlım.. hepberaber şu haftasınunu bir atlatsak güzel haberleri versek inşş.
ayy valla süper olur, bi de sevseri alalım bizim tarihlere, bu hafta, haftaya hep patlatalım ya :))
kızlarrrr az önce dr dan geldim ve çok şükür bebeğimin pıtpıtlarınıda gördümmmm nasıl mutluyum anlatamammmm
canım benim ne güzel bi duyguudur kimbilir, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere inş...
canım o zman yumrtlama tarihinde ilişki yaşanmış,çatlama anına inş den gelmiştir ve inş tutunmuştur.Tatlım sizde mi eş tayini bekliyosunuz? geçen bi yazını okudumda...

belli olur büyük ihtimal.İnş bebiş vardır...

evet canım tayin bekliyoruz maalesef daha 1.5 yılımız var eşim şırnakta her zaman çalışamıyoruz o yüzden 4 ayda bir geliyo o zamanında yumurtlama günüme gelmesi olasılığı bazen oluyor bazen olmuyor bu sefer şansımız var mı bilmiyorum ilk denemelerimiz ama uzaktada olunca zor oluyo ikimizde çok istiyoruz çünkü gerçekten yalnız olmak çok zor

günaydın bende bütün bunları yaşadım kesim hamileyim dedim dr a bi gittim kanda enfeksiyon ( iltihap) çıktı bu ara salgınmış bebiş çıkmadı ben bütün belirtileri hamileliğe yormamaya alıştım sonra insan depresyona giriyor

canım benim allah razı olsun inş, allah dualarımızı kabul etsin.Dilerim bugün güzel bi gün olsun ve değerin 80 üzerinde görünsün ve herşey yolunda gitsin

canım inşallah değerin yüksek çıkar allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gel

Amin canlarım benim 15 dk sonra öğrenicem kalbim çarpıyo ellerim titriyo midem bi tuhaf oluyo :18:

kızlarrrr az önce dr dan geldim ve çok şükür bebeğimin pıtpıtlarınıda gördümmmm nasıl mutluyum anlatamammmm

Ayyy maaşallah ne güzel Rabbim bebeğini bağışlasın 9 ay ayrılmasın senden, darısı benimkine inş. kaç haftalık canım bebeğin?

eee hadi tatlım 15 dk oldu gibi sonuç neeee ????

eşin askermi canım ??

mrb hepinize yine ben benden bıktınız farkındayım ama nişanlımla olan durumumdan bahsetmiştim dün 6.gündü gecikmede test yap demiştiniz dün yaptım negatif çıktı zaten ihtimal çok düşüktü yaşadığım ilişkide.. şimdi stresten çok gecikicek biliyorum ve dün nette gezerken civanperçemi bitkisi kaynatılıp içilirse adet söktürüyomuş diye duydum işe yararmı kullanan varmı sakıncası olurmu sizce benim şu durumumda.. ve bişey olsa çıkardı dimi testte bugün 1 hafta yani sizlerin bu tarihte bellimiydi kan testi gerekirmiki? artık sizce tamamen bu psikolojiyi atmalımıyım kafamdan..

aynen tatlım ya komik duruma düşüyoruz degilmi

yaaaaaaa bende varım bende bende bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…