günaydın canım, ben kendi adıma iyiyim.Siz nasılsınız bebeğin nasıl?
allah iyilik versin canım, bizde cok şükür iyiz :79:
ayy valla süper olur, bi de sevseri alalım bizim tarihlere, bu hafta, haftaya hep patlatalım ya :))inşş cnmbenim.. sen ben nazlım.. hepberaber şu haftasınunu bir atlatsak güzel haberleri versek inşş.
canım benim ne güzel bi duyguudur kimbilir, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere inş...kızlarrrr az önce dr dan geldim ve çok şükür bebeğimin pıtpıtlarınıda gördümmmmnasıl mutluyum anlatamammmm
canım o zman yumrtlama tarihinde ilişki yaşanmış,çatlama anına inş den gelmiştir ve inş tutunmuştur.Tatlım sizde mi eş tayini bekliyosunuz? geçen bi yazını okudumda...canım yumurtlama günümü tam belirleyemedim çünkü 1 hafta erken adet oldum 17 şubatta oldum 21 inde bitti biz 24ünde çalışma yaptık şansım var mı yok mu onuda bilmiyorum internette bazı siteler yumurtlama günümün 24 ünde olduğunu gösteriyo kararsız kaldım ama 2 gündür acayip başım ağrıyo kasığıma bişiler batıyo psikolojik mi ki:18:
kızlar ben yarın doktora gitcem. 12 gün geciktim idrar testi negatif çıkmıştı. eğer hamileysem yarın ultrasonda belli olur mu kan tahlili mi ister doktor ? :26:
gulse84 tebrik ederim bu arada inş sağsalim alırsın meleğini kucağına
kızlar günaydn...
ben bugün bitik durumdayım.. sabah sürünerek kalktım yataktan.. halsizlik hat safhada.. size yazmaya bile halim yok... akşam bir üşüme aldı beni.. göğüslerim alev alev.. uçları çok sert ve yanıo... karnım öle bir ağrıoki ayak duramıyorum... bacaklarım ağrıo.. kasıklarım vajinam bacak içlerim...
uykudan gözlerim kapanıo... canım hiçbişi yemek istemio...
bennasıl çalışcam bugün ya..
canım inşallah değerin yüksek çıkar allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gel
kızlarrrr az önce dr dan geldim ve çok şükür bebeğimin pıtpıtlarınıda gördümmmmnasıl mutluyum anlatamammmm
canım benim allah razı olsun inş, allah dualarımızı kabul etsin.Dilerim bugün güzel bi gün olsun ve değerin 80 üzerinde görünsün ve herşey yolunda gitsin
Amin canlarım benim 15 dk sonra öğrenicem kalbim çarpıyo ellerim titriyo midem bi tuhaf oluyo :18:
evet canım tayin bekliyoruz maalesef daha 1.5 yılımız var eşim şırnaktaher zaman çalışamıyoruz o yüzden 4 ayda bir geliyo o zamanında yumurtlama günüme gelmesi olasılığı bazen oluyor bazen olmuyor bu sefer şansımız var mı bilmiyorum ilk denemelerimiz ama uzaktada olunca zor oluyo ikimizde çok istiyoruz çünkü gerçekten yalnız olmak çok zor
günaydın bende bütün bunları yaşadım kesim hamileyim dedim dr a bi gittim kanda enfeksiyon ( iltihap) çıktı bu ara salgınmış bebiş çıkmadıben bütün belirtileri hamileliğe yormamaya alıştım sonra insan depresyona giriyor
ayy valla süper olur, bi de sevseri alalım bizim tarihlere, bu hafta, haftaya hep patlatalım ya :))
canım benim ne güzel bi duyguudur kimbilir, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere inş...
canım o zman yumrtlama tarihinde ilişki yaşanmış,çatlama anına inş den gelmiştir ve inş tutunmuştur.Tatlım sizde mi eş tayini bekliyosunuz? geçen bi yazını okudumda...
belli olur büyük ihtimal.İnş bebiş vardır...
eşin askermi canım ??
kızlar niye kimse sesimi duymuyoooorrr
inşş cnmbenim.. sen ben nazlım.. hepberaber şu haftasınunu bir atlatsak güzel haberleri versek inşş.
aynen tatlım ya komik duruma düşüyoruz degilmi
kızlarrrr az önce dr dan geldim ve çok şükür bebeğimin pıtpıtlarınıda gördümmmmnasıl mutluyum anlatamammmm
evet canım asker
hane yawwww bende varım banane bende atlatayım şu haftayı
inşallah vardır canım ama erken gibi regl tarihin nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?