Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar bişey sorucam medi smart ovulasyon testi kullanan varmı aranızda her eczanede bulunuyormu :44:

kızlar 4mart adet günüm bütün belirtilerim de başladı.sanırım bu ay olmayacak gebelik belirtileri adet belirtileriyle hemen hemen aynı diyolar doğru mu ya.umutlanayım mı ((

doğru canım ya bu belirsizlik insanı mahvediyor öldürüyor vede beklemekkkkkkkkkkkkk

slm kızlar bişey sorucam medi smart ovulasyon testi kullanan varmı aranızda her eczanede bulunuyormu :44:

Ben bir sefer kullanmıştım ama çok zor bulmuştum. En az 10 tane eczaneye gitmiştim birinde bulabilmiştim. İnternetten sipariş edenler varmış, hemen geliyormuş. En mantıklısı o bence.

kızlar bişey daha var ateş ölçme yöntemi bizim evde ateş ölçer yok almak istiyorum bugün de teknosada varmıdır bugun carfura gidicem dil altından her sabah uyanır uyanmaz diyor bu yöntemi uygulayan varmı aranızda

vardır mutlaka ben medya marketten almıştım dijital çok ta takip ettim sabah aynı saatte kalkmaya falan özen gösterdim ama çok ta önemli bişey değil bence

emin ol seni en iyi ben anlarım bende eşimden ayrıyım aynı kurumdan tayin bekliyoruz, yapmıyolar işte.Allah sabrınızı versin, eşim şırnakta askerlik yaptı, orayı bekleyen bilir.Allah eşini ve tüm askerleri korudun inş.senin görevin ne canım ? bizim tayinde ancak 2012 aralıkta olabilir.Arada bir görüşünce denk getirmek zordur ama belli olmaz hiç canım, ben bi kere korunurken hamiş kaldım ama sağlıksızdı aldılar.dua et, inancını kaybetme inş hem bebeğin olur hemde kavuşursunz biran evvel.
yaaaaaaa bende varım bende bende bende
hep beraber inş

ben hiç bilmiyorum uygulamadım canm ya, teknosada vardır.10 li,radan fazla verme derim.biz media marketten 5 liraya almıştık

lifoş canım sonuç ne? hadi paylaş , çok merak ettim , inş iyidir ya ....

eee hadi tatlım 15 dk oldu gibi sonuç neeee ????

Yeni öğrendim sonucu 132 kızlar bebeğim sağlıklı inş. ama 2 gün sonra yeniden bakılacak, inş. 2 ye katlarsa artık bebeğimizi görebilicez, Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inş. en kısa zamanda :97:

slm arkadaşlar benim adet günüm şubat 28 di 2 gün geciktim test yapsammı bir kaç gün daha beklesemmi karar veremedim ama merakımdan ölecemde ya bu ayda yoksa diye başka işe adapte olamıyorm..yarın yapsam sonuç verirmi sizce??

çok sevindim canım inşallah sağlıklı kucağına alırsın.bizde o günleri görebilicez mi

Ayyy maaşallah ne güzel Rabbim bebeğini bağışlasın 9 ay ayrılmasın senden, darısı benimkine inş. kaç haftalık canım bebeğin?
saol cnm 8. haftamız bitti bugün 9a girdik
maşallah canım benim ya aman pek kimseye söyleme nazar deger sora inşallah saglıklıca kucağına alırsın

herkeze teşekkür ederim inş en kısa zamanda yaşarsınız sizlerde

cnm çokk ççokkk sevindim.. 2 ye katlcak korkma.. herşey yolunda gidecek inşş.. olumlu düşün lütfen..

hadi canım gözümüz aydın
inş melekğin 0 ay boyunca hiç bırakmasın seni :

bence çıkar, çok nadiren çıkmadığı durumlar oluyor.ğer negatif gösterir ve adetinde hala gelmzse kandan baktır.inş hamişssindir...

tebrik ediyorum maşallah bugün kaçıncı haftanızdasınız

canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıcakla doğsun

inş.bu ay hamilyimdir ve allah tüm isteyenlere bekleyenlere versin inş. ne deyim çok zormul beklemek

canım nasıl sevıındım bilemzsin allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasıp etsın benden geçti şimdilik hevesimi yaza saklıyorum inş o zaman başlıcaz çalışmalara

tebrik ediyorum maşallah bugün kaçıncı haftanızdasınız

kayserili kardeşim allah hayırlı uğurlu etsin lifoscum(adını bilmediğimden kusura bakma canımmm)darıs başımıza inş.sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağınıza alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…