kızlar 4mart adet günüm bütün belirtilerim de başladı.sanırım bu ay olmayacak gebelik belirtileri adet belirtileriyle hemen hemen aynı diyolar doğru mu ya.umutlanayım mı((
slm kızlar bişey sorucam medi smart ovulasyon testi kullanan varmı aranızda her eczanede bulunuyormu :44:
reglim 17sindeydi canım erken oluyorum ben 14-15 gibi olurum yani inşallah olmam
kızlar bişey daha var ateş ölçme yöntemi bizim evde ateş ölçer yok almak istiyorum bugün de teknosada varmıdır bugun carfura gidicem dil altından her sabah uyanır uyanmaz diyor bu yöntemi uygulayan varmı aranızda
evet canım tayin bekliyoruz maalesef daha 1.5 yılımız var eşim şırnaktaher zaman çalışamıyoruz o yüzden 4 ayda bir geliyo o zamanında yumurtlama günüme gelmesi olasılığı bazen oluyor bazen olmuyor bu sefer şansımız var mı bilmiyorum ilk denemelerimiz ama uzaktada olunca zor oluyo ikimizde çok istiyoruz çünkü gerçekten yalnız olmak çok zor
hep beraber inşyaaaaaaa bende varım bende bende bende
kızlar bişey daha var ateş ölçme yöntemi bizim evde ateş ölçer yok almak istiyorum bugün de teknosada varmıdır bugun carfura gidicem dil altından her sabah uyanır uyanmaz diyor bu yöntemi uygulayan varmı aranızda
eee hadi tatlım 15 dk oldu gibi sonuç neeee ????
çok sevindim canım inşallah sağlıklı kucağına alırsın.bizde o günleri görebilicez mi
cnm çok sevinmdim.. çok şükür.. kucağınada alcan inş... darısı bizlerin başına..
walla canım olması muhtemeldir.. bende adtten 1 hafta sonra kasık batmalarım başladı...psikolojil te olabilir ama belirtide olabilir...:)
kızlar ben yarın doktora gitcem. 12 gün geciktim idrar testi negatif çıkmıştı. eğer hamileysem yarın ultrasonda belli olur mu kan tahlili mi ister doktor ? :26:
gulse84 tebrik ederim bu arada inş sağsalim alırsın meleğini kucağına
ayy valla süper olur, bi de sevseri alalım bizim tarihlere, bu hafta, haftaya hep patlatalım ya :))
canım benim ne güzel bi duyguudur kimbilir, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere inş...
canım o zman yumrtlama tarihinde ilişki yaşanmış,çatlama anına inş den gelmiştir ve inş tutunmuştur.Tatlım sizde mi eş tayini bekliyosunuz? geçen bi yazını okudumda...
belli olur büyük ihtimal.İnş bebiş vardır...
saol cnm 8. haftamız bitti bugün 9a girdikAyyy maaşallah ne güzelRabbim bebeğini bağışlasın 9 ay ayrılmasın senden, darısı benimkine inş. kaç haftalık canım bebeğin?
maşallah canım benim ya aman pek kimseye söyleme nazar deger sora inşallah saglıklıca kucağına alırsın
Yeni öğrendim sonucu 132 kızlar bebeğim sağlıklı inş.ama 2 gün sonra yeniden bakılacak, inş. 2 ye katlarsa artık bebeğimizi görebilicez, Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inş. en kısa zamanda :97:
hadi canım gözümüz aydınYeni öğrendim sonucu 132 kızlar bebeğim sağlıklı inş.ama 2 gün sonra yeniden bakılacak, inş. 2 ye katlarsa artık bebeğimizi görebilicez, Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inş. en kısa zamanda :97:
slm arkadaşlar benim adet günüm şubat 28 di 2 gün geciktim test yapsammı bir kaç gün daha beklesemmi karar veremedim ama merakımdan ölecemde ya bu ayda yoksa diye başka işe adapte olamıyorm..yarın yapsam sonuç verirmi sizce??
Yeni öğrendim sonucu 132 kızlar bebeğim sağlıklı inş.ama 2 gün sonra yeniden bakılacak, inş. 2 ye katlarsa artık bebeğimizi görebilicez, Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inş. en kısa zamanda :97:
hadi canım gözümüz aydın
inş melekğin 0 ay boyunca hiç bırakmasın seni :
bence çıkar, çok nadiren çıkmadığı durumlar oluyor.ğer negatif gösterir ve adetinde hala gelmzse kandan baktır.inş hamişssindir...
hadi canım gözümüz aydın
inş melekğin 0 ay boyunca hiç bırakmasın seni :
Amin canım kasımda gelir inş.bi hayırlısıyla bebeğimizi ve pıt pıtlarını görseydim rahatlayacam :97: İnş. darısı sana canım hadi artık senin güzel haberini bekliyorum
tebrik ediyorum maşallahbugün kaçıncı haftanızdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?