Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yeni hamişler var galiba gülse84 hamilemi kızlar başka kim var isimleri bilmiyorum ama tebrik ederim darısı başımıza ve isteyen herkeze

inş.bu ay hamilyimdir ve allah tüm isteyenlere bekleyenlere versin inş. ne deyim çok zormul beklemek
canım inş ya, inş bebk geliyodur, gerçekten beklem zor (
Amin canım kasımda gelir inş. bi hayırlısıyla bebeğimizi ve pıt pıtlarını görseydim rahatlayacam :97: İnş. darısı sana canım hadi artık senin güzel haberini bekliyorum

ayy canım inş inş onuda duyacaksın, ve inş bu kez koklayacaksın mis gibi yavrunu.Allahım yarım bırakmasın kimsenin sevincini....

Bu arada bişey sorcam kızlar.kasık batmalarını 2 gündür yoğun yaşıyorum ama özellikle wc ihtiyacımı biraz tuttuğumda daha çok batmalar oluyor.acaba bu kendimi sıktığımdan mı yoksa bebek varken bu olay yaşanıyo mu?

Birde dün canımı bişeye sıkıldı, ağladım biraz.Ağlarken birden kasıklarıma nasıl ağrı girdi, belim kopuyodu sanki..ve ilkkez sanki orda bi can varmışta anne üzülme dermiş gibi tepki verdi gibi...inş umutlarımız boşa çıkmaz ....

cnm çokk ççokkk sevindim.. 2 ye katlcak korkma.. herşey yolunda gidecek inşş.. olumlu düşün lütfen..

Amin canım inş. insanın sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyo maalesef neyse Rabbim bi daha yaşatmasın Rabbim sizin göbeğinizi de doldursun en kısa zamanda inş. :97:

kızlar bugun adet oldum hamile değilimdir değil mi? üstüne gelme diye birşey varmış ondan soruyorum 4 gün geçikmişti bugun oldum ama normal her zaman ki adetim yani.. bide bebek yerleşirken bi kanama oluyormuş sanırım o normal adet gibi mi?

canım nasıl sevıındım bilemzsin allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasıp etsın benden geçti şimdilik hevesimi yaza saklıyorum inş o zaman başlıcaz çalışmalara

Sağol canım Rabbim istediğin zamanda aratmadan seninde göbeğini doldursun inş.

ayy canım inş inş onuda duyacaksın, ve inş bu kez koklayacaksın mis gibi yavrunu.Allahım yarım
daha ultrason bakılmadı ama hesaplayıcılara göre bugün 4+4 canım, ve bugün kalbimiz atmaya başladı inş.

canım 7 haftadan önce kalbi duymak biraz zor diolar dr. lar ama bilemem tabi. benim okuduğum kitaplardada öle yazıo..5 haftalıkken kese görünür.. 7. hafta gibi kalbi atmaya başlar diye.. 4 hafta 4 günlükken daha çok küçük o 1 mm.. kalp olamaz zaten daha ..annelik akademisinin kitabında okudum dün akşam.. resimli hemde..

çok sevindim canım ya, şükürler olsun,Allah sizi birbirinizden ayırmasın,sımsıkı sarılsın bebişin sana

kayserili kardeşim allah hayırlı uğurlu etsin lifoscum(adını bilmediğimden kusura bakma canımmm)darıs başımıza inş.sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağınıza alırsınız..

İsmim ayşe canım, sağol güzelim amin inş. Darısı başınıza canım mercimeğiniz yapışsın 9 ay bırakmasın sizi innnşşşaaalllaaahhhhhh

hayır canım normal adet gibi değil üstüne görme tam adet günlerinde hafif lekelenme şeklinde ara ara olan bi akıntı diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…