canım inş ya, inş bebk geliyodur, gerçekten beklem zorinş.bu ay hamilyimdir ve allah tüm isteyenlere bekleyenlere versin inş. ne deyim çok zormul beklemek
Amin canım kasımda gelir inş.bi hayırlısıyla bebeğimizi ve pıt pıtlarını görseydim rahatlayacam :97: İnş. darısı sana canım hadi artık senin güzel haberini bekliyorum
inş pıtpıtlarıda görüceksin cnm aramıza hoşgeldinhadi canım gözümüz aydın
inş melekğin 0 ay boyunca hiç bırakmasın seni :
Amin canım kasımda gelir inş.bi hayırlısıyla bebeğimizi ve pıt pıtlarını görseydim rahatlayacam :97: İnş. darısı sana canım hadi artık senin güzel haberini bekliyorum
evt cnm bende hamileyim çok şükür bugün pıtpıtlarıda gördümmmyeni hamişler var galiba gülse84 hamilemi kızlar başka kim var isimleri bilmiyorum ama tebrik ederim darısı başımıza ve isteyen herkeze
kızlarrrr az önce dr dan geldim ve çok şükür bebeğimin pıtpıtlarınıda gördümmmmnasıl mutluyum anlatamammmm
cnm çokk ççokkk sevindim.. 2 ye katlcak korkma.. herşey yolunda gidecek inşş.. olumlu düşün lütfen..
canım ya ne mutlu sana ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
lifos canım hayırlı olsun inşallah. Çok sevindim
tebrik ediyorum maşallahbugün kaçıncı haftanızdasınız
canım nasıl sevıındım bilemzsin allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasıp etsın benden geçti şimdilik hevesimi yaza saklıyorum inş o zaman başlıcaz çalışmalara
daha ultrason bakılmadı ama hesaplayıcılara göre bugün 4+4 canım, ve bugün kalbimiz atmaya başladı inş.
Yeni öğrendim sonucu 132 kızlar bebeğim sağlıklı inş.ama 2 gün sonra yeniden bakılacak, inş. 2 ye katlarsa artık bebeğimizi görebilicez, Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inş. en kısa zamanda :97:
kızlar niye kimse sesimi duymuyoooorrr
kayserili kardeşim allah hayırlı uğurlu etsin lifoscum(adını bilmediğimden kusura bakma canımmm)darıs başımıza inş.sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağınıza alırsınız..
kızlar bugun adet oldum hamile değilimdir değil mi? üstüne gelme diye birşey varmış ondan soruyorum 4 gün geçikmişti bugun oldum ama normal her zaman ki adetim yani.. bide bebek yerleşirken bi kanama oluyormuş sanırım o normal adet gibi mi?
inş pıtpıtlarıda görüceksin cnm aramıza hoşgeldin
evt cnm bende hamileyim çok şükür bugün pıtpıtlarıda gördümmm
sağol canım hoşbuldumsenin bebeğin ne kadarlık gülsecim?
canım senide tebrik edrim bizim için dua edin sizde bebişlerimiz olsun hepimizin inşallahİsmim ayşe canım, sağol güzelim amin inş. Darısı başınıza canım mercimeğiniz yapışsın 9 ay bırakmasın sizi innnşşşaaalllaaahhhhhh
kızlar bugun adet oldum hamile değilimdir değil mi? üstüne gelme diye birşey varmış ondan soruyorum 4 gün geçikmişti bugun oldum ama normal her zaman ki adetim yani.. bide bebek yerleşirken bi kanama oluyormuş sanırım o normal adet gibi mi?
hayır canım normal adet gibi değil üstüne görme tam adet günlerinde hafif lekelenme şeklinde ara ara olan bi akıntı diye biliyorum ben
allah yardımcın olsun benimkide polis ben bile zorlanıyorum kimbilir sen nekadar zorlanıyosundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?