Evet tatlım ama bende kistte var yarin onun icin kontrolum var onu bekliyorum bakalim belki cikar bişiCanim
senin kanamanda olmus bu guze en azindan daha cok umudun var pembe kanama gebeliyin isareti ola bilir..kan versene
Sen nezaman ogrendinInş hamileliktendir cnm...bende yolda yuruken kasik batması oldu çok ağırdı kasiklarim yuruyemedim dedim adet oldum kostur kostur gittim lavaboya ped taktim sonra hamileymisim..ınan adet sancısından fark yoktu ben farketmedim yani..geçmiş olsun sana da ınş sende hamilesindir bat ne zaman
Hayirlisi olsun canim rabbim mucizesin gosdersin insallah umud eden herkesin kuxagini doldursun allahim sen buyuksun yarabbim bizlerinde yuzunu guldur ...insan hicbizaman umudunu kaybetmiyo biliyomusun..tamam umutlanmicam diyorum sonra bisey okuyorum allahim ola bilirmi diyorum ....rabbim mucuzesini gosderir insallah ...haber verirsin bizede .Evet tatlım ama bende kistte var yarin onun icin kontrolum var onu bekliyorum bakalim belki cikar bişi
Ah ayni ben ya bende oyleyim valla kuzum heleki aksam saati tamam erken regl oldum dedim hicbisey yok. Ay hadi hayirli haberlerin belirtisi olsun bunlar yaaKız bende oyleydim dedim ya yolda yururken bir sancı anlatamam..teyzem.yakındi yanına gitttim dedim.açil ped ver adet oldum lavaboya kostum akıntı gelmiş bise yok ama..pedle gezdim gün boyu ne gelen vardı ne giden..ama bildiğin adet sancısı cektim
Cnn ben adetimin geçmesini beklemistim bir hafta 10 gün bekledikten sonra test yaptım pozitif di...sonra ışte klasik hastane rutinleri..ama o bahsettiğim sancı sadece adete yakınken oldu adet zamanları sonra hiç olmadı aksine gogus başladı bu seferSen nezaman ogrendin
Allah korusun cnm ınş iyi sonuçlar alırsın ... Az kaldı sona yaklaşmaya sabirrAh ayni ben ya bende oyleyim valla kuzum heleki aksam saati tamam erken regl oldum dedim hicbisey yok. Ay hadi hayirli haberlerin belirtisi olsun bunlar yaaama eger regl olacaksam ben yandim bu ay hastaneligim demek
Ahahahaa bende geçen ay oyleydim..kasik agrisi denince kasigim ağırdı..birinin midesi bulansa benimde midem bulanio gibi oldum..bu arada geçmiş olsun cnmKizlar benim belirtiler psikolojik galiba az once parmagimi yaktim onun acisina odaklaninca ne kasik batmasi kaldi ne gogus acisi
Aynen oyle canim benim safak sayili gunlerAllah korusun cnm ınş iyi sonuçlar alırsın ... Az kaldı sona yaklaşmaya sabirr
Valla psikolojik mi bilmiyorum ama bence psikolojik...sol kasigim icime içime batıyor sanki agri yok ama kasik batıyor kemik..ama bana psikolojik gibi geldi sabah bise yoktu çünküAynen oyle canim benim safak sayili gunler
Çıksa da deger düşük çıkar cnm ama zamanla ikiye üçe katlanır..belirtilerinde gebelikle ortusuo en iyisini yaptin valla ıdrar testiyle degilde direk kan verdin kesin sonuç..ınş Güzel haberler alirsinBen de bugün kan verdim bakalım..adetine 6 gün var gerci ama ben duramadim..kasiklarım çok agriyor, oturup kalkarken batıyor, beyaz krem gibi bir akıntı başladı iki hundur..bugün de kalbim, göğsün agriyor resmen..bacaklarından ,karnimdan ince ince damar çekiyorlar sanki...bi bardak su iciyorum hemen WC ihtiyacım oluyor...bu ay da ,umitliyim inşallah bakalım, bu ay ümidim boşa çıkmaz....tahmini döllenmeden bir hafta içinde kanda çıkar mi acaba kızlar?
Saol canim bak kasik dedin valla bi anda kasigim batti hahahayAhahahaa bende geçen ay oyleydim..kasik agrisi denince kasigim ağırdı..birinin midesi bulansa benimde midem bulanio gibi oldum..bu arada geçmiş olsun cnm
Ayyy inşallah canım ya...herbir tecrübe,cevap umut oluyor vallah..inşallah inşallahÇıksa da deger düşük çıkar cnm ama zamanla ikiye üçe katlanır..belirtilerinde gebelikle ortusuo en iyisini yaptin valla ıdrar testiyle degilde direk kan verdin kesin sonuç..ınş Güzel haberler alirsin
Canım umudunu söndürmek istemem benimde 5 gün var bata bugün kan verdim dayanamadım ama negatif çıktı. Tabi bende gebelik olmayadabilir ama yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkarmış :)Ben de bugün kan verdim bakalım..adetine 6 gün var gerci ama ben duramadim..kasiklarım çok agriyor, oturup kalkarken batıyor, beyaz krem gibi bir akıntı başladı iki hundur..bugün de kalbim, göğsün agriyor resmen..bacaklarından ,karnimdan ince ince damar çekiyorlar sanki...bi bardak su iciyorum hemen WC ihtiyacım oluyor...bu ay da ,umitliyim inşallah bakalım, bu ay ümidim boşa çıkmaz....tahmini döllenmeden bir hafta içinde kanda çıkar mi acaba kızlar?
Evet, ben de çok erken gittigimin farkındayım ama bu kadar sancı ,yorgunluk,akıntı vs olunca dayanamadımCanım umudunu söndürmek istemem benimde 5 gün var bata bugün kan verdim dayanamadım ama negatif çıktı. Tabi bende gebelik olmayadabilir ama yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkarmış :)
Evet canim her ay bi umut her ay bi istek inanasim gelmiyo adet olsam bile ama rabbim buyuk o herseyin en iyisini en guzelini bilir her serde bi hayir var bu ay olmamasindada mesela ama insaniz nefsimiz düşük uzuluyoruz melesa ben bunu biliyorum ama genede her ay dusunmeden edemiyorum allaim yardimcimiz olsun hepimizinHayirlisi olsun canim rabbim mucizesin gosdersin insallah umud eden herkesin kuxagini doldursun allahim sen buyuksun yarabbim bizlerinde yuzunu guldur ...insan hicbizaman umudunu kaybetmiyo biliyomusun..tamam umutlanmicam diyorum sonra bisey okuyorum allahim ola bilirmi diyorum ....rabbim mucuzesini gosderir insallah ...haber verirsin bizede .
Aynen ya bende sana yazdım kız sol kasigimda batma yasadimSaol canim bak kasik dedin valla bi anda kasigim batti hahahayRabbim nasilda guzel yaratmis su insan beynini kurban oldugum mevlam ama yinede umudumu kaybetmicem bole acaba demekte insana ayri biheycan veriyor alistim artik yillardir ben azcik dinleyim kendimi belki baska belirtilerde bulurum yazarim buraya heyecanli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?