Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ne güzel cnm yaa..hayırlısıyla kucağına alırsın inss kasik batması ya da akıntı olmadı mi

Bi andami test yapasin geldi canım hicmi bi belirtin olmadi benim 4 gun gecti nerdeyse dun testimde tek cizgi cikti bisi yok kustumda adet gunumden ince pembe bi kan da geldi bu ay tamam oldu dedim tek cizgi

Saol tatlım eşim eve geldi biraz canı sıkkın gibi iş ile ilgiliymiş hala inanamıyorum hamile olduğuma , normal bir akşam yaşıyoruz şuan ama içimde köz yanıyor gibi sanki söylesem ev başıma yıkılacak gibi hissediyorum, yarında benim kariyerimde önemli bir gün bu gece Nasıl uyurum bilmiyorum

Valla psikolojik mi bilmiyorum ama bence psikolojik...sol kasigim icime içime batıyor sanki agri yok ama kasik batıyor kemik..ama bana psikolojik gibi geldi sabah bise yoktu çünkü
Okadar cok istiyoruzki canim evet psikolojikte olabilir yasadiklarimiz gercekte artik gunumuz gelince ogrenicez ne oldugunu. Bazen test yapasim geliyor ama testlerden okadar canim yandiki hic niyetinde degilim beklicez artik

Canim hayirli olsun Allah saglikla kucaginada almak nasip etsin bizde hep hissediyoruz ama yaniliyoruz bu nsl bi his anlamadim zaten cogu hamile hissederek ogrenmis

Canim bence ozaman bu aksam soyleme gir bi dus al dinlen yarin senin icin onemli gunmus bak odaklan kendine, aksaminada soyle esine yarini bi atlat ama sonra varsin kopsun kizilca kiyamet en azindan is hayatinida bi tık daha garantiye almis olursun dinlenik halde olursan yarina.

Kizlaaaar yarın adet günüm ayy çok dua edin bana daaa, sol kaşık batman hiç geçmiyo gibi ama ona aldanmicam daha önce de olmuştu fos çıktı aklimi beyaz krem gibi olan akinti cok celdi ilk kez yasiyom kac gundur devam ara ara geliyo, bu ay hic kuru kalmadim sanki yaa anlamadim ki ayyy cok heyecanliyim galiba direnmeye calisiyom test yapmadim

A Amin canim insallah hamilesindir en azindan bu ay umutlarin bosa cikmaz..rabbim hayirlisini nasibetsin insallah...

Insallah hayirlisyla olur bu ay canım

H Ayirlisi canim valla bende hic kuru kalmadim bu ay aslinda cok kuru biriyim yumurtalama disinda akintim olmazdi hayirlisi insallah hamile olursun ...

KıZlarrr reglim 7 gün geçti bugün kanda betahcg baktik
Sonuç: 22 cikti
Böyle olup da bebis olmayan oldu mu yaa

Sonuçta bir yerleşme varsa bu yükselecek demi
Sali günü yani 4 gün sonra tekrar edilecek
Acaba kaç olmasi lazim o zmn bu değer ?

ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım adet olmam gereken günde bakılmıştı.değerim 18 çıkmıştı 3 gün sonra 5 e düşmüştü.ama bu süreçte bütün forumları alt üst ettim.değeri düşük çıkıp sonradan artan da çok var değeri düşen de var.drum bana %50 şans demişti.eğer 4 gün sonra en az 4 katına çıkarsa sevinebilirsin canım.umarım öyle olur.şu an seni çok iyi anlıyorum.

Daha önce 2 gebelik yasadm ama ilk defa böyle birşeyler karsilsyrumm
Her gttgmde idrar testinde kipkirmzi oluna gitmstm keseyi fln hemen görmstük böyle beklemek çok sinir bozucu olmadi p.tesi bi idrar mi yapsam ne değişecek dersen bilmiyorum mm

ben
ben de ilk kan testinden 2 gün sonra erken idrar testlerinden yapmıştım ve çıkmamıştı değerin düştüğünü anlamıştım.ertesi günde kan testi ile kesinleşmişti.

ben

ben de ilk kan testinden 2 gün sonra erken idrar testlerinden yapmıştım ve çıkmamıştı değerin düştüğünü anlamıştım.ertesi günde kan testi ile kesinleşmişti.
Hmm anldm cnm o zmn ben pzrtesi sabah idrar testi yapym sali da kanda bakilckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…