- 2 Ocak 2016
- 113
- 54
- 13
- 32
İnş. Güzel haberler ve net sonuc alirsinnn cnmmmKızlar bnm adetim in üstünden 4 gun gecti iki gün önce test yaptım cikmadi p.tesi kan vercem hayirlisiysa tabi
İnş. Güzel haberler ve net Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah cnm
Cnm Allah yar yardimcin olsun esine ve cevrene merhamet versin ahh ahhh biz cocuk icin yanip tutusuyoruz hapishanedeki gibi gunler saatler gecmiyo adet gelcek mi gelmicek mi diye diger yandanda boyle insanlar var cok sasiyorum@11gulum @sweetdreams1985 @ASSELL87Ea2012 Alsngzm allah hepinizden razı olsun Allah hayırlı evlatlar nasib etsin bana zor anımda Real'i verdiniz şuan çok kötüyüm uzun süre kimseyle konuşamayacağım bu konuyu siz olmasanız kafayı oynatırdım şuan da
Var cnm var ben oyle olmustum ilkinde :)))Kizlar regl sancim yok demistim aksam saati bi tuttu yine dedim regl oldum kostur kostur hep lavabodaydim ama ne gelen var ne giden beyaz kremsi bi akinti mevcut cok asiri degil ama.
Eger bunlar regl sancisinin habercisiyse ben ayvayi yedim bu ay agridan hastanelik oldum kesindir
Ya bu sekilde agri sizi gecip hamile kalaniniz yokmu be bacilar azicik gazlayin beni
canim cok sagol inşallah ben varya tam delircem evde en son ovutesti kaldi onunla bakitim silik çıktı ya ama normaldede silik çıkıyoBen bu ayı atlattım sanırımşimdi siz gün sayıyorsunuz hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız seni birde #masalolsunnn merakla bekliyorum
Hay agzin bal yesin emiVar cnm var ben oyle olmustum ilkinde :)))
Cnm aynisi bendede olur bende anlam veremedmmYa kızlar ssırtüstü yatamiyom ben normalde rahat yatardim şimdiyatinca bikac gundur sol kasigim zzorlanıyo gibi. Nasıldesem damarları geriliyo bacaklarimi uzatinca sanki kasigimin damarları zorlanıyo bbacaklarimi k karnima doğru c cekip yatarsam sıkıntı yok nedendir kiii
Cnm icini ferah tut ins rabbim bu ay sana bebisini nasip etmistir bizlere de tabi benim hala belirtim yok sadece gogusleri bugun biraz sisti adet olacagim gibi hayirlisiHay agzin bal yesin emiya kac aydir hep psikolojik belirtiler yasadimya canim suanda da oyle hissediyorum kendimi nebiliim sanki regl olacam yine sifirdan baslicam gibi geliyor. Ama tuhaf bi kasik agrim var oturamiyorum resmen batiyor orda bisey sanki orayi oyuyorlar veya aciyormu diyim uyusuklukmu oluyor diyim tarifini yapamiyorum ayaga kalktigimda daha rahatim resmen (tabi yorgunluktanda olabilir belki o agrim kestiremiyorum tam ya )
Burada bahsedilen tüm belirtileri yaşamıştım.1,5 yıldır deniyoruz ilk defa kimyasal yaşadığım ay yaşamıştım benim göğüslerimde şişmişti hatta hcg nin düştüğü gün tüm belirtilerim kaybolmuştuG gipsyy
Cnm sen de o zmn gebelik belirtilerin olmusmuydu yani bu kimyasal gebelikte belirtiler oluyor mu
Ya ben bir kaç gündür gündüzleri kizim uydugnda uyuyorum normalde uyumam
Bugün saat 4 ten sonra 3 kere tabak tabak yemek yedim ya normalde asla yemem
Geceleri sicaklar basiyor asiri derecede
Kasigima aniden kalkarken egilirken fln bicak saplanr gibi bi agri giriyor ama kisa sürüyor
Yumurtlama döneminde olduğu gibi ince bir sizi var
Beyaz kokusuz akintim var
Belim agriyo çok sağa dön sola dön uyuyamyrm
ben bunlari ilk gebeligmde yasamstm
Mide bulantm bas dönmem ve göğüs hassasiyetim yok
Anladmm cnmm teşekkür ederim verdgn bilgi için bakalim hakkmizda hayirlisi olsun inş.Burada bahsedilen tüm belirtileri yaşamıştım.1,5 yıldır deniyoruz ilk defa kimyasal yaşadığım ay yaşamıştım benim göğüslerimde şişmişti hatta hcg nin düştüğü gün tüm belirtilerim kaybolmuştu
TMM cnmAma yüreğini karartma canım sağlıklıysa tutunacaktır zaten bu şekilde değeri yükselen çok kişi var.hakkında hayırlısı olsun bebeğin sana tutunsun inş
Ovu testinde ikisininde koyu çıkması lazım diye biliyorum.gebelik testi için kullanan çok okudum topiklerdrcanim cok sagol inşallah ben varya tam delircem evde en son ovutesti kaldi onunla bakitim silik çıktı ya ama normaldede silik çıkıyo
İnsallah canim benim yaa Rabbim benle birlikte hepinize hepimize nasip etsin o guzel duyguyu cok zaman gecmeden. Bazen hamileyim diyorum bazen hicbisey yok diyorum hayirlisini gostersin bize Allah'im insallah kaldi bat 3 artikCnm icini ferah tut ins rabbim bu ay sana bebisini nasip etmistir bizlere de tabi benim hala belirtim yok sadece gogusleri bugun biraz sisti adet olacagim gibi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?