Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ne güzel cnm yaa..hayırlısıyla kucağına alırsın inss kasik batması ya da akıntı olmadı mi
Amin inşallah.yok canım hatta adet sancılarım vardı onun için inanmıyodum zaten.hatta burda çokkez sordum arkadaşlara testlerin fotoraflarını paylaşdım belki yalnış görüyorum diye baya 1hafta falan inanmadım.şimdi 11haftlık:)

Süper bir orneksin cnm ışte herkeste belirti aynı olmuyor ..ALlah bağışlasın Sana güzel yavrunu darisi bizleree

Bugün büyük gün inşallah gormem kirmizilariii, kan testine gitsem mu diyom sonra pztye kadar sabrediyim kırmızılar gelmezse gidiyim diyom bilemedim

Günaydın kizlaar..
Sabah yine tamam simdi adet oldum dedim ama akintim varmis sadece ama dunki tek cizgi cok moralimi bozdu.35gunumdeyim yani aslinda adet gunumde sayilirim

Yok kızlar ben hamile değilim bir kaç ayda düşünmicem.rabbim hayırlı zamanda versin inşallah

Ayy telden yaziyom alıntılarda karışıyor yok canim yapmadımyapanlarda yanilmalar olunca direk kan yapiyim dedim

Yarın kan testi yapılcak kızlar.sabah evde iki tane test yaptım biri duyarlı testlerden öbürü uzuz testlerden negatif maalesef.halbuki çok umutluydum

ya kızlar aksam ruyamda uc gomleyımı gordum camasar ıpınde bana bırısı dıyor o gomlekler meger karpuzmus ve bana dıyolar kı bu uc gomlekten bırını sec bakalım kız olan karpuzu bulacakmısın dıye ben ılk gomlek kızdı deyıp elıme aldıgım an karpuz oluyor kucuk bır karpuz ve elımde bucak ta oluyor kez dıyorlar bakalım kızı buldunmu dıye tamam keserken esım benı uyantırı ve goremedım acaba bu bı ısaretmıydı lutfen yardım edermısınız sımdıden tsk

Yok kızlar ben hamile değilim bir kaç ayda düşünmicem.rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
canım tabi herşeyin hayırlısı ama en iyisi akışına bırakmak o zaman hiç ummadığın zamansa oluyo bana da doktorum öyle dedi zaten sağlık problemin yoksa rabbim en uygun zamanda nasip edecektir. bende beklemekten ve ummaktan sıkldım en iyisi düzenli yapmak ama takip etmemek :)

KIZLAR BANA CEVAP VERICEK KIMSE YOKMU YARDIM EDIN

Canim bilinc alti ruyasida olabilir gercekten Rabbim sana bunu ruyandada haber vermis olabilir ben 4 yildir hep buna benzer ruyalar goruyorum hayir olsun insallah Allah gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…