- 19 Kasım 2015
- 237
- 69
- 98
- 33
Amin inşallah.yok canım hatta adet sancılarım vardı onun için inanmıyodum zaten.hatta burda çokkez sordum arkadaşlara testlerin fotoraflarını paylaşdım belki yalnış görüyorum diye baya 1hafta falan inanmadım.şimdi 11haftlık:)Ne güzel cnm yaa..hayırlısıyla kucağına alırsın inss kasik batması ya da akıntı olmadı mi
Süper bir orneksin cnm ışte herkeste belirti aynı olmuyor ..ALlah bağışlasın Sana güzel yavrunu darisi bizlereeAmin inşallah.yok canım hatta adet sancılarım vardı onun için inanmıyodum zaten.hatta burda çokkez sordum arkadaşlara testlerin fotoraflarını paylaşdım belki yalnış görüyorum diye baya 1hafta falan inanmadım.şimdi 11haftlık:)
Sen daha soktasin cnm normal yani stres yapman uyuyamaman zamanla geçecek stres bebek için iyi değil...uygun zamanda eşinle konuş mutlaka seni geecekten seviosa asla bosamaz hele ki hamilesin diyeGece boyu döndüm durdum yatakta hiç uyuyamadım....
Canım senin iki oğlun vardı demi yanlış hatirlamiyorumAyy içim çok tuhaf eşim aradı nöbetçi eczane nerde bak internetten söyle dedi.test alcak galiba.adamada tuhaf geldi durumumama benim pek umudum yok
Kac gün gecti adetten ins gelmezkirmizilarBugün büyük gün inşallah gormem kirmizilariii, kan testine gitsem mu diyom sonra pztye kadar sabrediyim kırmızılar gelmezse gidiyim diyom bilemedim
Evet canımCanım senin iki oğlun vardı demi yanlış hatirlamiyorum
Rabbim verdiyse bir bildiği vardır.canını sıkma kendine ve yavrularına iyi bak.sen iyi olursan onlarda iyi.anne gibisi var mı.moralşni bozma.bu iş de bir hayır araGece boyu döndüm durdum yatakta hiç uyuyamadım....
Dun-bugun olmam lazimKac gün gecti adetten ins gelmezkirmizilar
Test yaptinmi canim sen bnm adetim duzensiz oldugu için ben tam bilemiyorum 35.gundeyim bgn genelde 33 35 gunler arasi olurdum adet. Dun test yaptım negatiftiDun-bugun olmam lazim
canım tabi herşeyin hayırlısı ama en iyisi akışına bırakmak o zaman hiç ummadığın zamansa oluyo bana da doktorum öyle dedi zaten sağlık problemin yoksa rabbim en uygun zamanda nasip edecektir. bende beklemekten ve ummaktan sıkldım en iyisi düzenli yapmak ama takip etmemek :)Yok kızlar ben hamile değilimbir kaç ayda düşünmicem.rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
KIZLAR BANA CEVAP VERICEK KIMSE YOKMU YARDIM EDINya kızlar aksam ruyamda uc gomleyımı gordum camasar ıpınde bana bırısı dıyor o gomlekler meger karpuzmus ve bana dıyolar kı bu uc gomlekten bırını sec bakalım kız olan karpuzu bulacakmısın dıye ben ılk gomlek kızdı deyıp elıme aldıgım an karpuz oluyor kucuk bır karpuz ve elımde bucak ta oluyor kez dıyorlar bakalım kızı buldunmu dıye tamam keserken esım benı uyantırı ve goremedım acaba bu bı ısaretmıydı lutfen yardım edermısınız sımdıden tsk
Canim bilinc alti ruyasida olabilir gercekten Rabbim sana bunu ruyandada haber vermis olabilir ben 4 yildir hep buna benzer ruyalar goruyorum hayir olsun insallah Allah gonlune gore versinya kızlar aksam ruyamda uc gomleyımı gordum camasar ıpınde bana bırısı dıyor o gomlekler meger karpuzmus ve bana dıyolar kı bu uc gomlekten bırını sec bakalım kız olan karpuzu bulacakmısın dıye ben ılk gomlek kızdı deyıp elıme aldıgım an karpuz oluyor kucuk bır karpuz ve elımde bucak ta oluyor kez dıyorlar bakalım kızı buldunmu dıye tamam keserken esım benı uyantırı ve goremedım acaba bu bı ısaretmıydı lutfen yardım edermısınız sımdıden tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?