Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim bilinc alti ruyasida olabilir gercekten Rabbim sana bunu ruyandada haber vermis olabilir ben 4 yildir hep buna benzer ruyalar goruyorum hayir olsun insallah Allah gonlune gore versin
sagol cevabın ıcın cok ıstıyorum esım de bana umud verıyor kalbımden oyle gecıyorkı hamılesın sen dıyor cok ıstıyoruz ama herseyın en hayırlısını Allahım bılıyor ınsallah hayırlı zamanda nasıp etsın bana sana ısteyen bekleyen herkeze amınn

Insallah canim seni cok ii anliyorum Rabbim ol derse olacak iste belki buda sinavlarimizdan biri yinede hamd olsun aldinada verdiginede vermediginede o herseyin en iyisini en hayirlisini bilir kullari icin o gunu sabirla duayla beklemek gerekiyor ama biz kadinlar icimizdeki bu annelik ic gudusune karsi koyamiyoruz

cok doguru insallah en yakin zaman da olur

Canım bende bebek düşüncesi yoktu.kaza oldu ben de o kazaya ümit bağladım.(yumurtlama zamanıma denk gelmişti) istiyorum çok istiyorum hem de ama vakti var.olsaydı çok sevinicektim.olmadı "evet vakti varmış" diyorum.Nasip
Eşini nasıl ikna ettin benimki istemiyor daha
Ağzından evet istiyorum kelimesini duymadım ama hayır da demiyo.o da vakti var diyo.Bekleyelim bakalım vakti ne zaman.

Kızlar aklım da hep 3 kişisiniz sizleri takip etmek istiyorum ama yorumlar çok oluyo.okuyamıyorum hepsini ne yapmam lazım sizin durumlardan haberdar olmak için
2meleklianne
masalolsunnn
11gulum
Sizlerden hamiş haberi almak istiyorum

Hayirli cumalar canim rabbim dualarini kabul etsin insallah ...amin..

Nasıl yani korunmuyor mu

Nasıl yani korunmuyor mu
Benim olmasını istediğim 2 şey var kafam da.hayırlısıyla onları yapayım.kimse beni tutamaz doğurcam dedim mi kesin bir şekilde karşısına çıktımmı birşey demez diyemez 2. için hadi vakti geldi olsun dedim kabul etti.bunu da edecek

sinir ve huzursuzluk tavan durumda herşey gözüme batıyor sen regl oldun mu
Oldum canım oldum da 24 saat bile sürmedi.o zamandan beri pembe lekelenmem vardı.bu sabah normal adet rengine döndü lekelenme.test yaptım negatif.grip oldum ilaç kullandım onlar etkiledi galiba.

ihtiyacım var taktiklerle banada soyle olmaz mi

Bu ay 3 kere korunmasız ilişki olmuştu.ilki kaza diğer 2 si ya hamileyim yada adet olucam diye oldu bitti.
Doğum kontrol hapına başladım
doğum kontrol hapı içme bundan sonra oluşacak yumurtaların yapısını bozuyor ve polikistik oluşumuna sebep oluyo neden eşin korunmuyor ki?

Ay insallah kuzum ya insallah eger hamileysem seni etiketlerim zaten ben pek umidim yok gerci psikolojik belirtiler yasiyorum galiba yine ama bu ay cok erken basladi kafayi siyirmadiysam hamileyimdir

Canım bu ay bende umitliyim birazcık adetin bittiği gün yani 6. Ve7. Gün korunmadik olmaz diye korunmadı eşim bu ay ilk defa bende umutlandim çünkü kızlarım tahminime gore adet sonrası oldu ama emin değilim kafam çok karisik

Oldum canım oldum da 24 saat bile sürmedi.o zamandan beri pembe lekelenmem vardı.bu sabah normal adet rengine döndü lekelenme.test yaptım negatif.grip oldum ilaç kullandım onlar etkiledi galiba.
anladım canım kusura bakma iletişimde olduğum bi kaç kişi olduğu için bazen aynı soruyu iki defa sorabiliyorum bazen antibiyot,kler olumsuz etkileyebiliyor regli. desene yine önümüzdeki aya kaldı umutlar. sen ne zamandan beri korunmuyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…