Basin saolsun canim ben okudum Tansiyonun mu dusuyor acaba bi olctur benimde ole oluyor bi anda ummadigim anda dusuyor gece uykuya dalmak uzereyken bile dustunu hissediyorum bi tuzlu ayran ic ole olunca bide yatmadan once sarimsak yut illa hamilikten olucak die bisey yok benim gecen aylarda dusuyordu hep kansizlik susuzluk yada vitamin eksikligindende olabilirKızlar çok baş dönmesi yaşıyorum akşam uyurken sağa dönünce sanki yatak altımdan kayıp gidiyor..sola dönüyorum aynı şekilde...sabah malesef çok kötü haber aldım...alt katimda oturan canım amcami kaybettik ruhuna fatiha okur müsünüz
ayy canım çok zor bende yaşadım aynını bana tüp bebek bile olmaz dediler.tam kafamda sildim olmazsa olmasın üfff napayım dediğim anda rabbim bana fıstıgmı verdi..fakat pozisyon çok önemliymiş.ay çok özel ama dr.bize köpek pozisyonun spermlerim ulaşması için en uygun pozisyonpozisyon oldugunu söylemişti.özellikde bitince hemen kalkmayıp ayaklarını duvara dikip belinin altına bir yaptık koyup öylece bekle 20 dk kadar.bu yöntemle hamile halan 3 arkadaşım var.dene derim.meraba arkadaşlar bende 10 aydır korunmuyorum 1 yıllık evliyiz 28 yaşındayım ekimden bu yana doktora gidiyorum tahlillerimde yumurta sayımda ve eşimin spermlerinde hiç birinde bir sorun yok. en son bu ay rahim filmi çekildim onda da bi sorun çıkmadı tüpler açık. doktor bazende nedeni belirlenemeyen kısırlık dedi çok moralim bozuldu. bu ay tekrar takip yaptık ve bugün adet oldum tam günümde. doktor aşılama diyor sizce ne yapmalıyım üzülmemeye takmamaya çalışıyorum ama yinede üzülüyorum içten içe.
Can'ım seninle regli aynıyız bende hiç bir şey yok uykum var o kadarsinir ve huzursuzluk tavan durumda herşey gözüme batıyorsen regl oldun mu
Sağol cnm valla bilemedim ki ..dünden beri öyle..baş dönmesi mi anlamadım..yatak kayiyo altimdan bilemedim..üzüntü de var işte..zorBasin saolsun canim ben okudum Tansiyonun mu dusuyor acaba bi olctur benimde ole oluyor bi anda ummadigim anda dusuyor gece uykuya dalmak uzereyken bile dustunu hissediyorum bi tuzlu ayran ic ole olunca bide yatmadan once sarimsak yut illa hamilikten olucak die bisey yok benim gecen aylarda dusuyordu hep kansizlik susuzluk yada vitamin eksikligindende olabilir
Ayy inşallah sende bebiş vardır canım uykudan başka belirti var mı sende yani regl belirtileri gibi?Can'ım seninle regli aynıyız bende hiç bir şey yok uykum var o kadar
Bilmiyorum ki ben de.aklımdaki iki şey olsun.çok kararlı bir şekil de oturup konuşucam.daha önce konuştum istemedi.maddiyattan mı korkuyorsun dedim falan o şekil konuştum.anladım ki bu adam...hamileliğimden korkuyorihtiyacım var taktiklerle banada soyle olmaz mi
Yok canım hiç bir şey olmuyo.ilk hamileliğim de hapı bıraktığım ay hamile kaldım.2. De spral vardı.asıl o bozmuş beni 1 seneye yakın hamile kalamamıştım.uzun zamandır eşim korunuyo kazalar oluyo.ümitleniyorum.boş çıkıyo moralim bozuluyo.hap en mantıklısı olucak.doğum kontrol hapı içme bundan sonra oluşacak yumurtaların yapısını bozuyor ve polikistik oluşumuna sebep oluyo neden eşin korunmuyor ki?
Neler yaşıyosun canım.kaçıncı gün başladı.hamile değilim ya piskolojim normal.belki yardımcı olurumAy insallah kuzum ya insallah eger hamileysem seni etiketlerim zaten ben pek umidim yok gerci psikolojik belirtiler yasiyorum galiba yine ama bu ay cok erken basladi kafayi siyirmadiysam hamileyimdir
Ahh ahh o umut boşa çıkınca çok kötü oluyo insanCanım bu ay bende umitliyim birazcık adetin bittiği gün yani 6. Ve7. Gün korunmadik olmaz diye korunmadı eşim bu ay ilk defa bende umutlandim çünkü kızlarım tahminime gore adet sonrası oldu ama emin değilim kafam çok karisik
Evet çok karışıyo bana nerdrn baksan 6 ay ümit yokanladım canım kusura bakma iletişimde olduğum bi kaç kişi olduğu için bazen aynı soruyu iki defa sorabiliyorumbazen antibiyot,kler olumsuz etkileyebiliyor regli. desene yine önümüzdeki aya kaldı umutlar. sen ne zamandan beri korunmuyorsun canım
Cok uykum var Can'ım onun haricinde ara ara karnım agrıyor ama reglidendirAyy inşallah sende bebiş vardır canım uykudan başka belirti var mı sende yani regl belirtileri gibi?
Boyle uc kisiyle sinirlandirma canim yaa insalah herkes guzel haber verir.. bende bunlarin arasindayim tabiKızlar aklım da hep 3 kişisiniz sizleri takip etmek istiyorum ama yorumlar çok oluyo.okuyamıyorum hepsini ne yapmam lazım sizin durumlardan haberdar olmak için
2meleklianne
masalolsunnn
11gulum
Sizlerden hamiş haberi almak istiyorum
Başiniz sağolsun cnmmKızlar çok baş dönmesi yaşıyorum akşam uyurken sağa dönünce sanki yatak altımdan kayıp gidiyor..sola dönüyorum aynı şekilde...sabah malesef çok kötü haber aldım...alt katimda oturan canım amcami kaybettik ruhuna fatiha okur müsünüz
Benim de 13.günümdü sabah o koca tek çizgiyle bakıştık uzun süreEvet arkadaslar bugun asilamada 12inci gunumdu. Dun gece kasigima bi agri girdi bacagima kadar indi agri. Umitlendim ve test yaptim cok da guzel cevabimi aldim koca bi tek cizgi. Artik umitler baska bahara
Anladım canım inşallah kısa sürede nasip etsin allah. Ama yinede ümüdünü kaybetme ilk 1 yıl normal diyorlarBilmiyorum ki ben de.aklımdaki iki şey olsun.çok kararlı bir şekil de oturup konuşucam.daha önce konuştum istemedi.maddiyattan mı korkuyorsun dedim falan o şekil konuştum.anladım ki bu adam...hamileliğimden korkuyor2. Hamileğimde cinsellik yaşamadık.erken doğum riskim vardı.sancılarım çoktu.onu göze alamıyo.9 ay hamilelik 6 ayda çocuğun huzursuzluğu epey zor oldu onun için.aynı şeyi yaşamak istemiyo.cinselliğe çok düşkün.her gün versen yok demez.ölüm döşeğinde bile ister o na onun garantisini vermem lazım.o tarz konuşmam gerek..
Yok canım hiç bir şey olmuyo.ilk hamileliğim de hapı bıraktığım ay hamile kaldım.2. De spral vardı.asıl o bozmuş beni 1 seneye yakın hamile kalamamıştım.uzun zamandır eşim korunuyo kazalar oluyo.ümitleniyorum.boş çıkıyo moralim bozuluyo.hap en mantıklısı olucak.
Neler yaşıyosun canım.kaçıncı gün başladı.hamile değilim ya piskolojim normal.belki yardımcı olurum
Ahh ahh o umut boşa çıkınca çok kötü oluyo insan
Evet çok karışıyo bana nerdrn baksan 6 ay ümit yok
Tebrikler bize :)cok istikrarliyim tek cizgi gorme konusunda. Uzme canim sende kendini sakinB
Benim de 13.günümdü sabah o koca tek çizgiyle bakıştık uzun süre
olabilir canım ben artık hiç bişeye bel bağlamıyorum kan testine kadar ama yinede insan umut beslemek istiyorCok uykum var Can'ım onun haricinde ara ara karnım agrıyor ama reglidendir
Canim kasik batmasi beyaz akinti goguslerimde acayip aciyor bugunde hafif regl agrisi var iste psikolojik ne ararsan varNeler yaşıyosun canım.kaçıncı gün başladı.hamile değilim ya piskolojim normal.belki yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?