Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Basin saolsun canim ben okudum Tansiyonun mu dusuyor acaba bi olctur benimde ole oluyor bi anda ummadigim anda dusuyor gece uykuya dalmak uzereyken bile dustunu hissediyorum bi tuzlu ayran ic ole olunca bide yatmadan once sarimsak yut illa hamilikten olucak die bisey yok benim gecen aylarda dusuyordu hep kansizlik susuzluk yada vitamin eksikligindende olabilir

ayy canım çok zor bende yaşadım aynını bana tüp bebek bile olmaz dediler.tam kafamda sildim olmazsa olmasın üfff napayım dediğim anda rabbim bana fıstıgmı verdi..fakat pozisyon çok önemliymiş.ay çok özel ama dr.bize köpek pozisyonun spermlerim ulaşması için en uygun pozisyonpozisyon oldugunu söylemişti.özellikde bitince hemen kalkmayıp ayaklarını duvara dikip belinin altına bir yaptık koyup öylece bekle 20 dk kadar.bu yöntemle hamile halan 3 arkadaşım var.dene derim.

Sağol cnm valla bilemedim ki ..dünden beri öyle..baş dönmesi mi anlamadım..yatak kayiyo altimdan bilemedim..üzüntü de var işte..zor

ihtiyacım var taktiklerle banada soyle olmaz mi
Bilmiyorum ki ben de.aklımdaki iki şey olsun.çok kararlı bir şekil de oturup konuşucam.daha önce konuştum istemedi.maddiyattan mı korkuyorsun dedim falan o şekil konuştum.anladım ki bu adam...hamileliğimden korkuyor 2. Hamileğimde cinsellik yaşamadık.erken doğum riskim vardı.sancılarım çoktu.onu göze alamıyo.9 ay hamilelik 6 ayda çocuğun huzursuzluğu epey zor oldu onun için.aynı şeyi yaşamak istemiyo.cinselliğe çok düşkün.her gün versen yok demez.ölüm döşeğinde bile ister o na onun garantisini vermem lazım.o tarz konuşmam gerek..

doğum kontrol hapı içme bundan sonra oluşacak yumurtaların yapısını bozuyor ve polikistik oluşumuna sebep oluyo neden eşin korunmuyor ki?
Yok canım hiç bir şey olmuyo.ilk hamileliğim de hapı bıraktığım ay hamile kaldım.2. De spral vardı.asıl o bozmuş beni 1 seneye yakın hamile kalamamıştım.uzun zamandır eşim korunuyo kazalar oluyo.ümitleniyorum.boş çıkıyo moralim bozuluyo.hap en mantıklısı olucak.

Ay insallah kuzum ya insallah eger hamileysem seni etiketlerim zaten ben pek umidim yok gerci psikolojik belirtiler yasiyorum galiba yine ama bu ay cok erken basladi kafayi siyirmadiysam hamileyimdir
Neler yaşıyosun canım.kaçıncı gün başladı.hamile değilim ya piskolojim normal.belki yardımcı olurum

Ahh ahh o umut boşa çıkınca çok kötü oluyo insan
Evet çok karışıyo bana nerdrn baksan 6 ay ümit yok

Cesaretimi topladım kan tahlili için gittim sakiya kadar bekle bikac gün geçsin dediler aldığını haber garanti olur deyince iyi madem dedim döndüm. Normalde dün bugün olmam llazım

Cesaretimi topladım kan tahlili için gittim sakiya kadar bekle bikac gün geçsin dediler aldığını haber garanti olur deyince iyi madem dedim döndüm. Normalde dün bugün olmam llazım

Boyle uc kisiyle sinirlandirma canim yaa insalah herkes guzel haber verir.. bende bunlarin arasindayim tabi

Başiniz sağolsun cnmm
Mekanı cennet olur inş.

Evet arkadaslar bugun asilamada 12inci gunumdu. Dun gece kasigima bi agri girdi bacagima kadar indi agri. Umitlendim ve test yaptim cok da guzel cevabimi aldim koca bi tek cizgi. Artik umitler baska bahara

B
Evet arkadaslar bugun asilamada 12inci gunumdu. Dun gece kasigima bi agri girdi bacagima kadar indi agri. Umitlendim ve test yaptim cok da guzel cevabimi aldim koca bi tek cizgi. Artik umitler baska bahara
Benim de 13.günümdü sabah o koca tek çizgiyle bakıştık uzun süre

Anladım canım inşallah kısa sürede nasip etsin allah. Ama yinede ümüdünü kaybetme ilk 1 yıl normal diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…