- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
üzülme canım yaa zaten bu testler değil mi bizim psikolojimizi bozanEvet arkadaslar bugun asilamada 12inci gunumdu. Dun gece kasigima bi agri girdi bacagima kadar indi agri. Umitlendim ve test yaptim cok da guzel cevabimi aldim koca bi tek cizgi. Artik umitler baska bahara
Canim basiniz saolsun Rabbim sabirlar versin mekani cennet olur insallah , dikkat et kendinede en azindan tuzlu ayran ic kuzumKızlar çok baş dönmesi yaşıyorum akşam uyurken sağa dönünce sanki yatak altımdan kayıp gidiyor..sola dönüyorum aynı şekilde...sabah malesef çok kötü haber aldım...alt katimda oturan canım amcami kaybettik ruhuna fatiha okur müsünüz
Uzulmedim canim ya.ama biliyorum adet gelince uzulecegim ben. Artik cift cizgiyi gorsem sasiririm gozlerimi ofalar bi daha bakarim. Olmadi kendimi cimdikler bi daha bakarim herhalde.üzülme canım yaa zaten bu testler değil mi bizim psikolojimizi bozan
Bugün bende konusucam son kezBilmiyorum ki ben de.aklımdaki iki şey olsun.çok kararlı bir şekil de oturup konuşucam.daha önce konuştum istemedi.maddiyattan mı korkuyorsun dedim falan o şekil konuştum.anladım ki bu adam...hamileliğimden korkuyor2. Hamileğimde cinsellik yaşamadık.erken doğum riskim vardı.sancılarım çoktu.onu göze alamıyo.9 ay hamilelik 6 ayda çocuğun huzursuzluğu epey zor oldu onun için.aynı şeyi yaşamak istemiyo.cinselliğe çok düşkün.her gün versen yok demez.ölüm döşeğinde bile ister o na onun garantisini vermem lazım.o tarz konuşmam gerek..
Yok canım hiç bir şey olmuyo.ilk hamileliğim de hapı bıraktığım ay hamile kaldım.2. De spral vardı.asıl o bozmuş beni 1 seneye yakın hamile kalamamıştım.uzun zamandır eşim korunuyo kazalar oluyo.ümitleniyorum.boş çıkıyo moralim bozuluyo.hap en mantıklısı olucak.
Neler yaşıyosun canım.kaçıncı gün başladı.hamile değilim ya piskolojim normal.belki yardımcı olurum
Ahh ahh o umut boşa çıkınca çok kötü oluyo insan
Evet çok karışıyo bana nerdrn baksan 6 ay ümit yok
artık bence çift çizgiyi görünce inanamayıp tekrar tekrar bakacaz o kadar umutsuuzUzulmedim canim ya.ama biliyorum adet gelince uzulecegim ben. Artik cift cizgiyi gorsem sasiririm gozlerimi ofalar bi daha bakarim. Olmadi kendimi cimdikler bi daha bakarim herhalde.
O konu ayrı canım.inşallah bu topikte bol bol hamile haberi alırızBoyle uc kisiyle sinirlandirma canim yaa insalah herkes guzel haber verir.. bende bunlarin arasindayim tabi
Kasık batmadı sağda mı solda mı ortadamıCanim kasik batmasi beyaz akinti goguslerimde acayip aciyor bugunde hafif regl agrisi var iste psikolojik ne ararsan var10 gun falan kaldi
İnşallah hamilesindir cnm Rabbim dileyen isteyen herkese tattirsinUzulmedim canim ya.ama biliyorum adet gelince uzulecegim ben. Artik cift cizgiyi gorsem sasiririm gozlerimi ofalar bi daha bakarim. Olmadi kendimi cimdikler bi daha bakarim herhalde.
Aynen vallahi maalesef. Peki kan testi yaptirmayi dusunuyor musun tek cizgiye ragmen canimartık bence çift çizgiyi görünce inanamayıp tekrar tekrar bakacaz o kadar umutsuuz
Bugun asilamada 12inci gun ve idrar testim negatif canim. Asilamaya artik hic guvenmiyorumİnşallah hamilesindir cnm Rabbim dileyen isteyen herkese tattirsin
Canim bazen sagda bazen solda bazende gobek deligimin bi saginda yada solunda oluyorKasık batmadı sağda mı solda mı ortadamıeğer tam ortadaysa ümitlenebilirsin gögüslerine dokunamicak kadar ağrıyormu.sanki yara varda acıyomuş gibi
Basin sagolsun canim ..okudum allah rahmet eylesin..kansizlikdanda ola bilir bende bazen yasiyorum bas donmesi tatli pancar meyve sikacandan gecir ic cok iyi geliyor isdersen havuc ve elmada ekleye bilirsin...kuru siyah uzumde cok iyi gelir ..benim yengem ikinci hamileliyinde bayilmisdi metroda ...cok kansizdi o iki hamileliyinide boyle dengeledi ilac hic kullanmasi bebeyine zarar vermesin diye ..hayirlisi insallah hamilesindir....Kızlar çok baş dönmesi yaşıyorum akşam uyurken sağa dönünce sanki yatak altımdan kayıp gidiyor..sola dönüyorum aynı şekilde...sabah malesef çok kötü haber aldım...alt katimda oturan canım amcami kaybettik ruhuna fatiha okur müsünüz
canım ben dün kan testi yaptırdım negatif çıktı ama yumurtlamadan 10 gün sonra yaptırınca doğru sonuç veriyormuş benşm yumurtlamam ne zamandı bu ay takip yapamadım bileAynen vallahi maalesef. Peki kan testi yaptirmayi dusunuyor musun tek cizgiye ragmen canim
Adete yakın kuruluk 4-5 gün önce başlıyo ona takılma şimdi..göğüs ağrına ve rahminde ki adet sancısına benzer şeye takılCanim bazen sagda bazen solda bazende gobek deligimin bi saginda yada solunda oluyorortadada regl agrisi gibi oluyor anlik vurup geciyo goguslerimin uc kisimlarina igne batmis gibi aciyo kenarlarida evet yaraymis gibi aciyo kasiniyor sabahta cok bel agrisi cektim suan biraz iyiyim akintimda var ben regle yakin kuru olurum normalde ay ne cok belirti yasiyomusum ben hahay regl olursam hemen bi psikatriye gidicem bi antidepresan alayim bari
Sağol cnm benim evet sekeirmde düşmüş olabilir..hala arada baş dönmesi var ..uzuntude tetikledi tabi..Allah razı olsunB
Basin sagolsun canim ..okudum allah rahmet eylesin..kansizlikdanda ola bilir bende bazen yasiyorum bas donmesi tatli pancar meyve sikacandan gecir ic cok iyi geliyor isdersen havuc ve elmada ekleye bilirsin...kuru siyah uzumde cok iyi gelir ..benim yengem ikinci hamileliyinde bayilmisdi metroda ...cok kansizdi o iki hamileliyinide boyle dengeledi ilac hic kullanmasi bebeyine zarar vermesin diye ..hayirlisi insallah hamilesindir....
Kiz heyecanlandirma beni aayol bak adrenalin salgiladim simdi bi anda heyecandan kalbim carpioAdete yakın kuruluk 4-5 gün önce başlıyo ona takılma şimdi..göğüs ağrına ve rahminde ki adet sancısına benzer şeye takıl
Ola bilir canim uzuntudende olur allah sabir versin..Sağol cnm benim evet sekeirmde düşmüş olabilir..hala arada baş dönmesi var ..uzuntude tetikledi tabi..Allah razı olsun
canim benim asilama oldugu icin 25inde catlatma ignesini oldum gece. 26si bekledik 27 de asilama yapildi. yumurta o gun catladi yani catlatma ignesiyle. ama olmadi ister yinecanım ben dün kan testi yaptırdım negatif çıktı ama yumurtlamadan 10 gün sonra yaptırınca doğru sonuç veriyormuş benşm yumurtlamam ne zamandı bu ay takip yapamadım bileaçıkçası bilmiyorum hamile miyim ama değilimdir korunmayı yeni bıraktım çünkü ..
Benim de hala göğüslerim ağrıyo.prolaktin yükseldi kesin.hafta içi dra gidip hormonlarıma baktırcamKiz heyecanlandirma beni aayol bak adrenalin salgiladim simdi bi anda heyecandan kalbim carpiokuzum ben gogus agrisinida prolaktinim mi cikti die dusunuyorum daha once hicbu kadar erken baslamamisti acisi bu batmalara anca psikolojiktir bahanesi buluyorum ay nebileyim ya herseyi hamilelige bagliyoz yakinda ay nefes aliyoruz hamilemiyim dicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?