Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim basiniz saolsun Rabbim sabirlar versin mekani cennet olur insallah , dikkat et kendinede en azindan tuzlu ayran ic kuzum

Bugün bende konusucam son kez

Boyle uc kisiyle sinirlandirma canim yaa insalah herkes guzel haber verir.. bende bunlarin arasindayim tabi
O konu ayrı canım.inşallah bu topikte bol bol hamile haberi alırız o duam ayrı
3 kişi dediğim kişilerle bolca yazıştık onları çok merak ediyorum.

Canim kasik batmasi beyaz akinti goguslerimde acayip aciyor bugunde hafif regl agrisi var iste psikolojik ne ararsan var 10 gun falan kaldi
Kasık batmadı sağda mı solda mı ortadamı eğer tam ortadaysa ümitlenebilirsin gögüslerine dokunamicak kadar ağrıyormu.sanki yara varda acıyomuş gibi

Kasık batmadı sağda mı solda mı ortadamı eğer tam ortadaysa ümitlenebilirsin gögüslerine dokunamicak kadar ağrıyormu.sanki yara varda acıyomuş gibi
Canim bazen sagda bazen solda bazende gobek deligimin bi saginda yada solunda oluyor ortadada regl agrisi gibi oluyor anlik vurup geciyo goguslerimin uc kisimlarina igne batmis gibi aciyo kenarlarida evet yaraymis gibi aciyo kasiniyor sabahta cok bel agrisi cektim suan biraz iyiyim akintimda var ben regle yakin kuru olurum normalde ay ne cok belirti yasiyomusum ben hahay regl olursam hemen bi psikatriye gidicem bi antidepresan alayim bari

Son düzenleme:
B Basin sagolsun canim ..okudum allah rahmet eylesin..kansizlikdanda ola bilir bende bazen yasiyorum bas donmesi tatli pancar meyve sikacandan gecir ic cok iyi geliyor isdersen havuc ve elmada ekleye bilirsin...kuru siyah uzumde cok iyi gelir ..benim yengem ikinci hamileliyinde bayilmisdi metroda ...cok kansizdi o iki hamileliyinide boyle dengeledi ilac hic kullanmasi bebeyine zarar vermesin diye ..hayirlisi insallah hamilesindir....

Aynen vallahi maalesef. Peki kan testi yaptirmayi dusunuyor musun tek cizgiye ragmen canim
canım ben dün kan testi yaptırdım negatif çıktı ama yumurtlamadan 10 gün sonra yaptırınca doğru sonuç veriyormuş benşm yumurtlamam ne zamandı bu ay takip yapamadım bile açıkçası bilmiyorum hamile miyim ama değilimdir korunmayı yeni bıraktım çünkü ..

Adete yakın kuruluk 4-5 gün önce başlıyo ona takılma şimdi..göğüs ağrına ve rahminde ki adet sancısına benzer şeye takıl

Ya kizlar size bisey danismak isdiyorum yardimci olursaniz cokbsevinirim ozellikle hamileler ....ben bi kac gundur yemek yedikden biraz sonra cok acikiyorum aslinda kilolu bir bayanim herzaman yemek yedikden sonra hep rahasiz olurdum midem siserdi felan ama simdi burdan yiyorum bi saat dolmuyo midem kaziniyo hic boyle bisey yasamadim adet disinda....bide biseye kafam takildi hic hapsiran biri dilim nezle olmadim halde gun icinde 20 30 kez hapsiriyorum .. Alerjimde yok...bu neden olur sizce ...bu arada adet olmadim ve test negatif cikmisdi bi kac gun once ...30 35 gunde bir adet goruyorum...

Sağol cnm benim evet sekeirmde düşmüş olabilir..hala arada baş dönmesi var ..uzuntude tetikledi tabi..Allah razı olsun

Reactions: HRA
Adete yakın kuruluk 4-5 gün önce başlıyo ona takılma şimdi..göğüs ağrına ve rahminde ki adet sancısına benzer şeye takıl
Kiz heyecanlandirma beni aayol bak adrenalin salgiladim simdi bi anda heyecandan kalbim carpio kuzum ben gogus agrisinida prolaktinim mi cikti die dusunuyorum daha once hicbu kadar erken baslamamisti acisi bu batmalara anca psikolojiktir bahanesi buluyorum ay nebileyim ya herseyi hamilelige bagliyoz yakinda ay nefes aliyoruz hamilemiyim dicez

canim benim asilama oldugu icin 25inde catlatma ignesini oldum gece. 26si bekledik 27 de asilama yapildi. yumurta o gun catladi yani catlatma ignesiyle. ama olmadi ister yine

Kızlar crs adet oldum dünde damla şeklinde geldi kesildi belim kopuyor dünden beri kasiklarim da batma hala devam ediyor ayrıca göğüs uclarima dokunamiyorum çok aciyorlar ne yesem bulantim oluyor halsizim bitkinim bu sorun olabilir mi çok korkuyorum işten fırsat bulup gidemiyorum da başına böyle bişey gelen varmı

Benim de hala göğüslerim ağrıyo.prolaktin yükseldi kesin.hafta içi dra gidip hormonlarıma baktırcam çok kaptırma kendini amannn de geç çaktırmadan gün say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…