Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar mesajima bi bakarmisinizz lutfen cok merakediyorum

Bende aynı senin gibi oldum.hatırlıyomusun testlerimizde aynıydı bi ton test yaptım negatif.bu ay hormonlarım bir garip.seninde hormonlardan kaynaklı olabilir.ben hafta içi prolaktinime falan baktırcam

Benim de hala göğüslerim ağrıyo.prolaktin yükseldi kesin.hafta içi dra gidip hormonlarıma baktırcam çok kaptırma kendini amannn de geç çaktırmadan gün say
Aynen ole yapiyorum kuzum kendimden bile gizli gizli sayiyorum gunleri bakalim nasip olursada Allahtan olmazsada Allahtan insallah olur rabbim bekleyen herkese versin saglikli hayirli evlatlar sanada 3. Minigini verir insallah tez zamanda

inşallah gebeliktir canımm. bugün okuduğum kitapta gizli alerjiden bahsediyordu ve bahsettiğin belirtiler vardı. inşallah senin durumun hamileliğin işaretidir.

Eklentiler

• 12524097_10153865675696310_479277613015805781_n.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 37
canim benim asilama oldugu icin 25inde catlatma ignesini oldum gece. 26si bekledik 27 de asilama yapildi. yumurta o gun catladi yani catlatma ignesiyle. ama olmadi ister yine
Canım benim aşılama yaptıran bi arkadaşım hiç memnun olmadı iki defa yaptırsidu tutmadı sonra tüp bebek tedavisi oldu onda ilkinde tuttu sonra çok pişman oldu aşılama ile zaman ve aynı parayı kaybettim diye bilmiyorum ne kadar başarılı oluyo ama iyice araştırdın mı

inşallah gebeliktir canımm. bugün okuduğum kitapta gizli alerjiden bahsediyordu ve bahsettiğin belirtiler vardı. inşallah senin durumun hamileliğin işaretidir.
Insallah canim cok tesekkurler cvb icin

Kizlar bat kaldi 3 gun hic regl olacakmis gbi degilim hamile gbide degilim bence bu ayda fosss benim sabahtan beri yatiyorum melankolik haldeyim. Sadece sol kasikta agri var bi arada alt karin bolgemde bisey boyle sertlesti gbi kramp gbi oldu sonra saldi kendiliginden gecti. Mutsuzum ya cok

Ne yapacağız biz böyle yaaa ben de çok mutsuzum öğretmenim inanın ders bile zor anlatıyorum yaaa allahım bizi de gör yarAbbım

Ne yapacağız biz böyle yaaa ben de çok mutsuzum öğretmenim inanın ders bile zor anlatıyorum yaaa allahım bizi de gör yarAbbım
Ah Allah'im yardimcin olsun canim calisirken zor. Ben yine evdeyim ama inan evde olmak daha da kotu surekli kuruyorum kendimi hic anne olamicakmis gibi hissediyorum gece uykularim kacti butun sabahlara kadr uyuyamiyorum Rabbim insallah yuzumuze guler ya gercekten cok skntili zamanlar

Ayyy bu saat oldu hala gelen giden yok ve azimle beyaz krem gibi olan akintim gelmeye devam ediyo, sol kasigim hep batiyo arada sağavuruyo aakşamlarıgaz s sancısı gibi karnim sisiyo agriyo noluyo anlamadım usumeyse evim sıcakniye aakşam üşümüşoolayım bilemedim kiii

Aynen öyle Can'ım çok sıkıntılı Zaman'lar gerçekten yoruluyor insan artık bir şey yapası gelmiyor içinden

Kizlar bni hatirladiniz mi iki gun once silik cikmisti dun negatifti bugunde simdi test yaptim hayalet cizgi varla yok arasi yerini belli ediyo ama bi rengi flan yok cok zor gorunuyo. Sizce?

Aynen ole yapiyorum kuzum kendimden bile gizli gizli sayiyorum gunleri bakalim nasip olursada Allahtan olmazsada Allahtan insallah olur rabbim bekleyen herkese versin saglikli hayirli evlatlar sanada 3. Minigini verir insallah tez zamanda
Aminnnnnnnn canımmm inşalahhhh

Kizlar bni hatirladiniz mi iki gun once silik cikmisti dun negatifti bugunde simdi test yaptim hayalet cizgi varla yok arasi yerini belli ediyo ama bi rengi flan yok cok zor gorunuyo. Sizce?
Ben inanmıyorum hayalet çizgilere.benim de bi test markasında silik pembe çizgi çıkıyo.sabahta çıktı.başka markada çizgiden eser yok.testin markası ne
Miratech gebelik testine göre hamileyim.
Certain gebelik testine göre değilim.
Bana göre de değilim
Net çift çizgi görmedikten sonra hayatta inanmam silik milik

Kızlar hayırlı akşamlar iş çıkışı eczaneye gidip 2 test bir kutuda folik asit aldım ,2 testi Yanyana koyup testi yaptım yine dün ki gibi pozitif, hamileyim 4 hafta 4 günlük oluyor yarın folik asite başvuracağım ve 1 şubatta doktora gideceğim 7. Hafta oluyor kimseye de söylemeyeceğim o zamana kadar gün doğmadan neler doğar Allah bana yardım etsin eşim insafa gelir umarım

bebetime canım

Canim insallah saglikla kucagina alirsin insallah esinde gayet mutlu karsilar esinin seni cok sevdigini solemistin hep ya dun sevgisine dokunarak guzel romantik bi anda sole bence birazda hormonlari i kullan agla sen benim ilk cocugumsun gibi sozler sole seven adam zaten senin soledigin gibi bosanmaya videcek kadar bi tepki vermez verirsede birak gitsin

Ama umut lazim bu kadar bosveermeyinn çok umut da zarar sonra insan boşluğa düşer. Orta yol bulalimm yaa
Her şerde bi hayir
Elbet vakti zamanki vardır rabbi m büyük bu topikte ki herkesin kucagini doldursunn inş. Tez zamanda

Cnmm inş. Yüzün güler
Eşin aldiralim der mi sence söylediğinde

eğer öyleyse 10. Hafta dolana kadar söyleme sonra yasal olarak aldirilmiyor ya
Bende farketmdm regli oldum dersn
Masum yalan rabbim biliyor can kurtarmaya calisiyorsunn
Çocuk doğunca da sever sonuçta onun cani onun kani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…