Kizlar mesajima bi bakarmisinizz lutfen cok merakediyorumYa kizlar size bisey danismak isdiyorum yardimci olursaniz cokbsevinirim ozellikle hamileler ....ben bi kac gundur yemek yedikden biraz sonra cok acikiyorum aslinda kilolu bir bayanim herzaman yemek yedikden sonra hep rahasiz olurdum midem siserdi felan ama simdi burdan yiyorum bi saat dolmuyo midem kaziniyo hic boyle bisey yasamadim adet disinda....bide biseye kafam takildi hic hapsiran biri dilim nezle olmadim halde gun icinde 20 30 kez hapsiriyorum .. Alerjimde yok...bu neden olur sizce ...bu arada adet olmadim ve test negatif cikmisdi bi kac gun once ...30 35 gunde bir adet goruyorum...
Bende aynı senin gibi oldum.hatırlıyomusun testlerimizde aynıydı bi ton test yaptım negatif.bu ay hormonlarım bir garip.seninde hormonlardan kaynaklı olabilir.ben hafta içi prolaktinime falan baktırcamKızlar crs adet oldum dünde damla şeklinde geldi kesildi belim kopuyor dünden beri kasiklarim da batma hala devam ediyor ayrıca göğüs uclarima dokunamiyorum çok aciyorlar ne yesem bulantim oluyor halsizim bitkinim bu sorun olabilir mi çok korkuyorum işten fırsat bulup gidemiyorum da başına böyle bişey gelen varmı
Aynen ole yapiyorum kuzum kendimden bile gizli gizli sayiyorum gunleriBenim de hala göğüslerim ağrıyo.prolaktin yükseldi kesin.hafta içi dra gidip hormonlarıma baktırcamçok kaptırma kendini amannn de geç çaktırmadan gün say
Ya kizlar size bisey danismak isdiyorum yardimci olursaniz cokbsevinirim ozellikle hamileler ....ben bi kac gundur yemek yedikden biraz sonra cok acikiyorum aslinda kilolu bir bayanim herzaman yemek yedikden sonra hep rahasiz olurdum midem siserdi felan ama simdi burdan yiyorum bi saat dolmuyo midem kaziniyo hic boyle bisey yasamadim adet disinda....bide biseye kafam takildi hic hapsiran biri dilim nezle olmadim halde gun icinde 20 30 kez hapsiriyorum .. Alerjimde yok...bu neden olur sizce ...bu arada adet olmadim ve test negatif cikmisdi bi kac gun once ...30 35 gunde bir adet goruyorum...
Canım benim aşılama yaptıran bi arkadaşım hiç memnun olmadı iki defa yaptırsidu tutmadı sonra tüp bebek tedavisi oldu onda ilkinde tuttu sonra çok pişman oldu aşılama ile zaman ve aynı parayı kaybettim diye bilmiyorum ne kadar başarılı oluyo ama iyice araştırdın mıcanim benim asilama oldugu icin 25inde catlatma ignesini oldum gece. 26si bekledik 27 de asilama yapildi. yumurta o gun catladi yani catlatma ignesiyle. ama olmadi ister yine
Insallah canim cok tesekkurler cvb icininşallah gebeliktir canımm. bugün okuduğum kitapta gizli alerjiden bahsediyordu ve bahsettiğin belirtiler vardı. inşallah senin durumun hamileliğin işaretidir.
Ne yapacağız biz böyle yaaa ben de çok mutsuzum öğretmenim inanın ders bile zor anlatıyorum yaaa allahım bizi de gör yarAbbımKizlar bat kaldi 3 gun hic regl olacakmis gbi degilim hamile gbide degilim bence bu ayda fosss benimsabahtan beri yatiyorum melankolik haldeyim. Sadece sol kasikta agri var bi arada alt karin bolgemde bisey boyle sertlesti gbi kramp gbi oldu sonra saldi kendiliginden gecti. Mutsuzum ya cok
Ah Allah'im yardimcin olsun canim calisirken zor. Ben yine evdeyim ama inan evde olmak daha da kotu surekli kuruyorum kendimi hic anne olamicakmis gibi hissediyorum gece uykularim kacti butun sabahlara kadr uyuyamiyorum Rabbim insallah yuzumuze guler ya gercekten cok skntili zamanlarNe yapacağız biz böyle yaaa ben de çok mutsuzum öğretmenim inanın ders bile zor anlatıyorum yaaa allahım bizi de gör yarAbbım
Aynen öyle Can'ım çok sıkıntılı Zaman'lar gerçekten yoruluyor insan artık bir şey yapası gelmiyor içindenAh Allah'im yardimcin olsun canim calisirken zor. Ben yine evdeyim ama inan evde olmak daha da kotu surekli kuruyorum kendimi hic anne olamicakmis gibi hissediyorum gece uykularim kacti butun sabahlara kadr uyuyamiyorum Rabbim insallah yuzumuze guler ya gercekten cok skntili zamanlar
Aminnnnnnnn canımmm inşalahhhhAynen ole yapiyorum kuzum kendimden bile gizli gizli sayiyorum gunleribakalim nasip olursada Allahtan olmazsada Allahtan insallah olur rabbim bekleyen herkese versin saglikli hayirli evlatlar sanada 3. Minigini verir insallah tez zamanda
Ben inanmıyorum hayalet çizgilere.benim de bi test markasında silik pembe çizgi çıkıyo.sabahta çıktı.başka markada çizgiden eser yok.testin markası neKizlar bni hatirladiniz mi iki gun once silik cikmisti dun negatifti bugunde simdi test yaptim hayalet cizgi varla yok arasi yerini belli ediyo ama bi rengi flan yok cok zor gorunuyo. Sizce?
bebetime canımBen inanmıyorum hayalet çizgilere.benim de bi test markasında silik pembe çizgi çıkıyo.sabahta çıktı.başka markada çizgiden eser yok.testin markası ne
Miratech gebelik testine göre hamileyim.
Certain gebelik testine göre değilim.
Bana göre de değilim
Net çift çizgi görmedikten sonra hayatta inanmam silik milik
Canim insallah saglikla kucagina alirsin insallah esinde gayet mutlu karsilar esinin seni cok sevdigini solemistin hep ya dun sevgisine dokunarak guzel romantik bi anda sole bence birazda hormonlari i kullan aglaKızlar hayırlı akşamlar iş çıkışı eczaneye gidip 2 test bir kutuda folik asit aldım ,2 testi Yanyana koyup testi yaptım yine dün ki gibi pozitif, hamileyim 4 hafta 4 günlük oluyor yarın folik asite başvuracağım ve 1 şubatta doktora gideceğim 7. Hafta oluyor kimseye de söylemeyeceğim o zamana kadar gün doğmadan neler doğar Allah bana yardım etsin eşim insafa gelir umarım
Ama umut lazim bu kadar bosveermeyinn çok umut da zarar sonra insan boşluğa düşer. Orta yol bulalimm yaaKizlar bat kaldi 3 gun hic regl olacakmis gbi degilim hamile gbide degilim bence bu ayda fosss benimsabahtan beri yatiyorum melankolik haldeyim. Sadece sol kasikta agri var bi arada alt karin bolgemde bisey boyle sertlesti gbi kramp gbi oldu sonra saldi kendiliginden gecti. Mutsuzum ya cok
Cnmm inş. Yüzün gülerKızlar hayırlı akşamlar iş çıkışı eczaneye gidip 2 test bir kutuda folik asit aldım ,2 testi Yanyana koyup testi yaptım yine dün ki gibi pozitif, hamileyim 4 hafta 4 günlük oluyor yarın folik asite başvuracağım ve 1 şubatta doktora gideceğim 7. Hafta oluyor kimseye de söylemeyeceğim o zamana kadar gün doğmadan neler doğar Allah bana yardım etsin eşim insafa gelir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?