Cnm söyledhn belirtiler i bende yasyorumm bnde arada sicak basmalarda varAyyy bu saat oldu hala gelen giden yok ve azimle beyaz krem gibi olan akintim gelmeye devam ediyo, sol kasigim hep batiyo arada sağavuruyo aakşamlarıgaz s sancısı gibi karnim sisiyo agriyo noluyo anlamadım usumeyse evim sıcakniye aakşam üşümüşoolayım bilemedim kiii
Ya da esim bni seni çok seviyor diyorsun yaKızlar hayırlı akşamlar iş çıkışı eczaneye gidip 2 test bir kutuda folik asit aldım ,2 testi Yanyana koyup testi yaptım yine dün ki gibi pozitif, hamileyim 4 hafta 4 günlük oluyor yarın folik asite başvuracağım ve 1 şubatta doktora gideceğim 7. Hafta oluyor kimseye de söylemeyeceğim o zamana kadar gün doğmadan neler doğar Allah bana yardım etsin eşim insafa gelir umarım
Ahh ahh bi anlatabilsem kendime su duruma kafama takmayinca olabilcegini veya zamanin daha cabuk gecebilcegini ama gel gor iste yapamiyorum yavrum ya butun gun kalkmadan yatarmi bi insan butuuun gun yattim esimde cok uzuluyor halime cok neseli bi insanim normalde nesem kalmadi ya hayattan sogudum kimseyle konusmak istemiyorum gorusmek istemiyorum niye boyle oldum ben yaAma umut lazim bu kadar bosveermeyinn çok umut da zarar sonra insan boşluğa düşer. Orta yol bulalimm yaa
Her şerde bi hayir
Elbet vakti zamanki vardır rabbi m büyük bu topikte ki herkesin kucagini doldursunn inş. Tez zamanda
Ah ayni beni anlattin canim tum gun yattim evde malak gibi hicbisey yapmadim yapmakta istemiyorum resmen hersey zor geliyor gozumeAynen öyle Can'ım çok sıkıntılı Zaman'lar gerçekten yoruluyor insan artık bir şey yapası gelmiyor içinden
Ayy cnmm bnmmm etmezmiyim ederimmm tabii bu hafta sonu esinle sabah cikin evdennn gezin aksama kadar beraber mutlu oldgnuz şeyleri yapin kafani dagit toparlaa kendini eve geldikten sonra da umudunu yitirme zamana BirakAhh ahh bi anlatabilsem kendime su duruma kafama takmayinca olabilcegini veya zamanin daha cabuk gecebilcegini ama gel gor iste yapamiyorum yavrum ya butun gun kalkmadan yatarmi bi insan butuuun gun yattim esimde cok uzuluyor halime cok neseli bi insanim normalde nesem kalmadi ya hayattan sogudum kimseyle konusmak istemiyorum gorusmek istemiyorum niye boyle oldum ben yadua edin bana nolur biraz kendimi toparlayim var ustumde bisey anlayamiyorum ama
Olabilir neden olmasij biraz bekle tekrar yap cnmBende bugun kan testi yaptırdım doktorum aradi simdi yokmus bişi kanda cikmamis gebelik ama hala gelmedi gorumcemin iki gun gectigi halde kanda cikmamisti 5 6 gun gecince çıkmıştı 4 gun oldu benimde bugün daha yok gec dollenme olabilirmi
Amin insaallah Can'ımAh ayni beni anlattin canim tum gun yattim evde malak gibi hicbisey yapmadim yapmakta istemiyorum resmen hersey zor geliyor gozumeRaabbim tez zamanda kurtarsin bizi bu umitsizlikten insallahh
Ben artık bu ay doktora falanda gitmeyecegım bu ay klomen kullandım olmadı anlamadım gitti yok ovuladyon testi yok bilmem ne usandım Can'ımdanAh ayni beni anlattin canim tum gun yattim evde malak gibi hicbisey yapmadim yapmakta istemiyorum resmen hersey zor geliyor gozumeRaabbim tez zamanda kurtarsin bizi bu umitsizlikten insallahh
Canim belirtilerinde bi artis var miOlabilir neden olmasij biraz bekle tekrar yap cnm
Benim 7 gün geçti
Betahcg :22 çikti
Şali tekrar vercemm artisa bakcaz o zmnn 11 gün geçmiş oluyor
Kesin sonuç alirim.
Daha önce 2 gebeligmde ise adetim 1 hafta geçince ultrasonda keseyi bile görmstük belli olmaz biraz daha sabret
Zor biliyorum bana sali günü gelmez gibi geliyor ama sabir bakalimmm
Extra bel AĞRIsi var 2 gecedir gece 3 ü buluyor uyumam sağa dön sola dönCanim belirtilerinde bi artis var mi
10. Hafta mı yasal sınır? Ben 16 sanıyordum, eşim aldıralım der mi inan bilmiyorum ama günlerce surat asabilir Şok'a girebilir beni Kandırdında mı hamile kaldın diyebilir, aldır derse zaten benim için biter o da bu evlilikte , hayatta en çok istediğim şey oldu ama ben bile şoktayım, zaten 10. Haftaya kadar da söylemem doktora da 7. Hafta gideceğim zaten kalp atışı duyulmuyor ondan önceCnmm inş. Yüzün güler
Eşin aldiralim der mi sence söylediğinde
eğer öyleyse 10. Hafta dolana kadar söyleme sonra yasal olarak aldirilmiyor ya
Bende farketmdm regli oldum dersn
Masum yalan rabbim biliyor can kurtarmaya calisiyorsunn
Çocuk doğunca da sever sonuçta onun cani onun kani
10 hafta cnm yasal sınır10. Hafta mı yasal sınır? Ben 16 sanıyordum, eşim aldıralım der mi inan bilmiyorum ama günlerce surat asabilir Şok'a girebilir beni Kandırdında mı hamile kaldın diyebilir, aldır derse zaten benim için biter o da bu evlilikte , hayatta en çok istediğim şey oldu ama ben bile şoktayım, zaten 10. Haftaya kadar da söylemem doktora da 7. Hafta gideceğim zaten kalp atışı duyulmuyor ondan önce
10 hafta cnm yasal sınır
Sonraki imkani yok aldramazsn
12. Hafta niye yapıyorlar 2 ki test10 hafta cnm yasal sınır
Sonraki imkani yok aldramazsn
Cnm ya bende de o su gibi losyon şeklinde akıntı geliyor hatta bugün adet oldum sandım meğer akintiymis...arada baş dönmem var ama muhtemelen kan şekerim düşmüş hafif sizi oluyor bazen kasik ve karın bolgemde atesimde hala yüksek..çok az kaldı bekliyorum bende..cenazede var işte çok ağladım yine basim döndü tansiyonum çok düşük ya..uzuntude tetiklediKizlar bat kaldi 3 gun hic regl olacakmis gbi degilim hamile gbide degilim bence bu ayda fosss benimsabahtan beri yatiyorum melankolik haldeyim. Sadece sol kasikta agri var bi arada alt karin bolgemde bisey boyle sertlesti gbi kramp gbi oldu sonra saldi kendiliginden gecti. Mutsuzum ya cok
İstersen yaptrabilirsin de benim kizimda yaptrmadik12. Hafta niye yapıyorlar 2 ki test
Bizde sadece 3 lu yapmistik doktor öyle demistiİstersen yaptrabilirsin de benim kizimda yaptrmadik
sadece 3 lü yaptk, ayrntli ultrason birde seker yüklemesi allaha sükür hepside sorunsuz gecmsti
Evet bizdede gerek görmemiştiBizde sadece 3 lu yapmistik doktor öyle demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?