Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm söyledhn belirtiler i bende yasyorumm bnde arada sicak basmalarda var
Anlam veremiyorumm

Ya da esim bni seni çok seviyor diyorsun ya
Ağla fln bacim mesela bnm ki agladmda dayanamaz 2 üzüleyim konusmymm gelir yanimaaa
Sen eşini daha iyi bilirsinn onu bir yerden vurabilirsin belkiii
Senden bir parca tasimak kadar güzel birşey yok hayatta
İkiimizden olan bir mucize fln böyle laflar etkilemez mi ki

Ahh ahh bi anlatabilsem kendime su duruma kafama takmayinca olabilcegini veya zamanin daha cabuk gecebilcegini ama gel gor iste yapamiyorum yavrum ya butun gun kalkmadan yatarmi bi insan butuuun gun yattim esimde cok uzuluyor halime cok neseli bi insanim normalde nesem kalmadi ya hayattan sogudum kimseyle konusmak istemiyorum gorusmek istemiyorum niye boyle oldum ben ya dua edin bana nolur biraz kendimi toparlayim var ustumde bisey anlayamiyorum ama

Aynen öyle Can'ım çok sıkıntılı Zaman'lar gerçekten yoruluyor insan artık bir şey yapası gelmiyor içinden
Ah ayni beni anlattin canim tum gun yattim evde malak gibi hicbisey yapmadim yapmakta istemiyorum resmen hersey zor geliyor gozume Raabbim tez zamanda kurtarsin bizi bu umitsizlikten insallahh

Bende bugun kan testi yaptırdım doktorum aradi simdi yokmus bişi kanda cikmamis gebelik ama hala gelmedi gorumcemin iki gun gectigi halde kanda cikmamisti 5 6 gun gecince çıkmıştı 4 gun oldu benimde bugün daha yok gec dollenme olabilirmi

Ayy cnmm bnmmm etmezmiyim ederimmm tabii bu hafta sonu esinle sabah cikin evdennn gezin aksama kadar beraber mutlu oldgnuz şeyleri yapin kafani dagit toparlaa kendini eve geldikten sonra da umudunu yitirme zamana Birak
Bilmiyorummm namaz kiliyor musun ama en güzel şey tüm skıntın gider her namaz sonra dua etti rabbim elbet kabul eder onun merhameti kadar yücesi var mi kki
Tüm dertlerin azalir huzurlu olursun
Ben namaz kıldgmda coook huzurlu oluyorum

Olabilir neden olmasij biraz bekle tekrar yap cnm
Benim 7 gün geçti
Betahcg :22 çikti
Şali tekrar vercemm artisa bakcaz o zmnn 11 gün geçmiş oluyor
Kesin sonuç alirim.
Daha önce 2 gebeligmde ise adetim 1 hafta geçince ultrasonda keseyi bile görmstük belli olmaz biraz daha sabret
Zor biliyorum bana sali günü gelmez gibi geliyor ama sabir bakalimmm

Ah ayni beni anlattin canim tum gun yattim evde malak gibi hicbisey yapmadim yapmakta istemiyorum resmen hersey zor geliyor gozume Raabbim tez zamanda kurtarsin bizi bu umitsizlikten insallahh
Ben artık bu ay doktora falanda gitmeyecegım bu ay klomen kullandım olmadı anlamadım gitti yok ovuladyon testi yok bilmem ne usandım Can'ımdan

Canim belirtilerinde bi artis var mi

Canim belirtilerinde bi artis var mi
Extra bel AĞRIsi var 2 gecedir gece 3 ü buluyor uyumam sağa dön sola dön
Halsizlik başladı birde uyumak istiyorum sürekli
şuanda yatiyorumm :) yani ben 2 gündür paso yatiyoom
Pazartesi idrar testi ypcm
3 gün gectgnde negatif di bakalim simdi ne cikcak

10. Hafta mı yasal sınır? Ben 16 sanıyordum, eşim aldıralım der mi inan bilmiyorum ama günlerce surat asabilir Şok'a girebilir beni Kandırdında mı hamile kaldın diyebilir, aldır derse zaten benim için biter o da bu evlilikte , hayatta en çok istediğim şey oldu ama ben bile şoktayım, zaten 10. Haftaya kadar da söylemem doktora da 7. Hafta gideceğim zaten kalp atışı duyulmuyor ondan önce

10 hafta cnm yasal sınır
Sonraki imkani yok aldramazsn

Resim de tam belli olmuyo uzaktan bakınca bile pembe çizgi var oracıkta.hiç inanmıyorum bu Miratech markasın da bir sorun var bence diğee bütün markalar da negatif çünkü
İdrar lekesi de değil belirteyim.testi 5 dk suda beklettim o çizgi hala orda.idrar lekeri suda kayboluyo

Cnm ya bende de o su gibi losyon şeklinde akıntı geliyor hatta bugün adet oldum sandım meğer akintiymis...arada baş dönmem var ama muhtemelen kan şekerim düşmüş hafif sizi oluyor bazen kasik ve karın bolgemde atesimde hala yüksek..çok az kaldı bekliyorum bende..cenazede var işte çok ağladım yine basim döndü tansiyonum çok düşük ya..uzuntude tetikledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…