Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar kasık ağrım var çarşamba test yaptım 67 bugün kan testi yaptım 179 çıktı. Daha adetime 4 gün var korkuyorum. Gebelik.oluşuyordur dimi. Pazartesi yine yaptırcam cumaya doktora gitcemm. Randovululeri aldım.

Çok iyi bnce birden artar o 1000 lere fln yüreğini ferah tut sen

Yarin kana gitmeye karar verdik canim yarin belli olur

hormonlardan kaynaklanıyor bence bu durumun. allah yardımcın olsun.

Canim cok zor eminimki ama maalesef ölüm hak.. Sadece boyut degistirildigini dusun amcan seni gorebiliyor sizin yaninizda sadece siz goremiyorsunuz (ben hep babami kaybettikten sonra boyle avuttum kendimi, boyle dusunerek teselli etmeye calistim sende dene aynisini) ve kendine dikkat et ac kalma gebe olma ihtimalini dusun tatlim belirtilerin heveslendirmek gibi olmasin ama o yonde sanki kuzum.

Aynen cnm bu ayda foss gibi gorunuyo benimde

Bu test senin mi cnm :0

c
canim girebildigim zaman yazicammm sana özellikle cok sagol inşallah bende bekliyorum bu gun hic yasamadigim agri vardı kasigmda bacagima vurdu inşallah bebeğim tutunuyordur dedim icimden

Testten mi bilemiyorum ama benim kızlar boyle çok aşırı silik çizgiyle belli oldu hangi günler oldu senin iliski
7 aralık adet oldum. 19 aralık 31 aralık 3 ocak korunmasız olan ilişkşlerim.aradakiler korunmalı
ne oldu vaz mi gectinnn yoksa canimm niye bi kac ay
Vaz geçtim canım çocuktan önce olması gereken 2 şey var.onları yapayım.ozaman dülünmicem bile direk icraata geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…