Çok iyi bnce birden artar o 1000 lere fln yüreğini ferah tut senArkadaşlar kasık ağrım var çarşamba test yaptım 67 bugün kan testi yaptım 179 çıktı. Daha adetime 4 gün var korkuyorum. Gebelik.oluşuyordur dimi. Pazartesi yine yaptırcam cumaya doktora gitcemm. Randovululeri aldım.
İnşallah inşallahÇok iyi bnce birden artar o 1000 lere fln yüreğini ferah tut sen
Yarin kana gitmeye karar verdik canim yarin belli olurEki Görüntüle 1739173
Resim de tam belli olmuyo uzaktan bakınca bile pembe çizgi var oracıkta.hiç inanmıyorum bu Miratech markasın da bir sorun var bencediğee bütün markalar da negatif çünkü
İdrar lekesi de değil belirteyim.testi 5 dk suda beklettim o çizgi hala orda.idrar lekeri suda kayboluyo
Hadi hayırlısı haber bekliyorum.inşallah hamilesindirYarin kana gitmeye karar verdik canim yarin belli olur
hormonlardan kaynaklanıyor bence bu durumun. allah yardımcın olsun.Ahh ahh bi anlatabilsem kendime su duruma kafama takmayinca olabilcegini veya zamanin daha cabuk gecebilcegini ama gel gor iste yapamiyorum yavrum ya butun gun kalkmadan yatarmi bi insan butuuun gun yattim esimde cok uzuluyor halime cok neseli bi insanim normalde nesem kalmadi ya hayattan sogudum kimseyle konusmak istemiyorum gorusmek istemiyorum niye boyle oldum ben yadua edin bana nolur biraz kendimi toparlayim var ustumde bisey anlayamiyorum ama
Canim cok zor eminimki ama maalesef ölüm hak.. Sadece boyut degistirildigini dusun amcan seni gorebiliyor sizin yaninizda sadece siz goremiyorsunuz (ben hep babami kaybettikten sonra boyle avuttum kendimi, boyle dusunerek teselli etmeye calistim sende dene aynisini) ve kendine dikkat et ac kalma gebe olma ihtimalini dusun tatlim belirtilerin heveslendirmek gibi olmasin ama o yonde sanki kuzum.Cnm ya bende de o su gibi losyon şeklinde akıntı geliyor hatta bugün adet oldum sandım meğer akintiymis...arada baş dönmem var ama muhtemelen kan şekerim düşmüş hafif sizi oluyor bazen kasik ve karın bolgemde atesimde hala yüksek..çok az kaldı bekliyorum bende..cenazede var işte çok ağladım yine basim döndü tansiyonum çok düşük ya..uzuntude tetikledi
Aynen cnm bu ayda foss gibi gorunuyo benimdeKizlar bat kaldi 3 gun hic regl olacakmis gbi degilim hamile gbide degilim bence bu ayda fosss benimsabahtan beri yatiyorum melankolik haldeyim. Sadece sol kasikta agri var bi arada alt karin bolgemde bisey boyle sertlesti gbi kramp gbi oldu sonra saldi kendiliginden gecti. Mutsuzum ya cok
Ya gecsin bir an once su durumum gercekten kendime uzulmeye basladim. Amin Allah razi olsun canim saolhormonlardan kaynaklanıyor bence bu durumun. allah yardımcın olsun.
Bu test senin mi cnm :0Eki Görüntüle 1739173
Resim de tam belli olmuyo uzaktan bakınca bile pembe çizgi var oracıkta.hiç inanmıyorum bu Miratech markasın da bir sorun var bencediğee bütün markalar da negatif çünkü
İdrar lekesi de değil belirteyim.testi 5 dk suda beklettim o çizgi hala orda.idrar lekeri suda kayboluyo
ben ben erken gebelik testi yaptim 8 gün var kızlar ama koskaca tek çizgi çıktı erken yaptım diye teselli ediyorum kendimiOvu testinde ikisininde koyu çıkması lazım diye biliyorum.gebelik testi için kullanan çok okudum topiklerdrhayırlısıyla vardır inşallah
Testten mi bilemiyorum ama benim kızlar boyle çok aşırı silik çizgiyle belli oldu hangi günler oldu senin iliski
Eki Görüntüle 1739246
Eki Görüntüle 1739247
Evet canım miratech marka test böyle ama başka markalar da negatif.
ne oldu vaz mi gectinnn yoksa canimm niye bi kac ayYok kızlar ben hamile değilimbir kaç ayda düşünmicem.rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
Testten mi bilemiyorum ama benim kızlar boyle çok aşırı silik çizgiyle belli oldu hangi günler oldu senin iliski
Eki Görüntüle 1739246
Eki Görüntüle 1739247
Senin olayin ne cnm kısaca anlatirmisinne oldu vaz mi gectinnn yoksa canimm niye bi kac ay
Eki Görüntüle 1739246
Eki Görüntüle 1739247
Senin olayin ne cnm kısaca anlatirmisinne oldu vaz mi gectinnn yoksa canimm niye bi kac ay
canim girebildigim zaman yazicammm sana özellikle cok sagol inşallah bende bekliyorum bu gun hic yasamadigim agri vardı kasigmda bacagima vurdu inşallah bebeğim tutunuyordur dedim icimdenKızlar aklım da hep 3 kişisiniz sizleri takip etmek istiyorum ama yorumlar çok oluyo.okuyamıyorum hepsini ne yapmam lazım sizin durumlardan haberdar olmak için
2meleklianne
masalolsunnn
11gulum
Sizlerden hamiş haberi almak istiyorum
7 aralık adet oldum. 19 aralık 31 aralık 3 ocak korunmasız olan ilişkşlerim.aradakiler korunmalıTestten mi bilemiyorum ama benim kızlar boyle çok aşırı silik çizgiyle belli oldu hangi günler oldu senin iliski
Vaz geçtim canım çocuktan önce olması gereken 2 şey var.onları yapayım.ozaman dülünmicem bile direk icraata geçicemne oldu vaz mi gectinnn yoksa canimm niye bi kac ay
Amin amin amin inşallah tutunur da gelirc
canim girebildigim zaman yazicammm sana özellikle cok sagol inşallah bende bekliyorum bu gun hic yasamadigim agri vardı kasigmda bacagima vurdu inşallah bebeğim tutunuyordur dedim icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?