Cnm valla bu aralar tam beni tarif ettin ben de ayni durumdayimAhh ahh bi anlatabilsem kendime su duruma kafama takmayinca olabilcegini veya zamanin daha cabuk gecebilcegini ama gel gor iste yapamiyorum yavrum ya butun gun kalkmadan yatarmi bi insan butuuun gun yattim esimde cok uzuluyor halime cok neseli bi insanim normalde nesem kalmadi ya hayattan sogudum kimseyle konusmak istemiyorum gorusmek istemiyorum niye boyle oldum ben yadua edin bana nolur biraz kendimi toparlayim var ustumde bisey anlayamiyorum ama
Erken yapmışsınız.çünkü bende reglime 1 hafta ve 4 gün kala yapmıştım tek çizgi çıkmıştı.adet günün 2 gün gecikince yine yaptım o zaman 2. ci çizgi çok çok silik çıkmıştı.simdi 5 hafta 4 günlük hamileyim.ben ben erken gebelik testi yaptim 8 gün var kızlar ama koskaca tek çizgi çıktı erken yaptım diye teselli ediyorum kendimi
Benim 28 aralık adet 31 aralık 2ve 3ocak korunmasız yumurtlama günümde de enjektoru deniycem tam emin degilim ama başka çare yok7 aralık adet oldum. 19 aralık 31 aralık 3 ocak korunmasız olan ilişkşlerim.aradakiler korunmalı
Vaz geçtim canım çocuktan önce olması gereken 2 şey var.onları yapayım.ozaman dülünmicem bile direk icraata geçicem
ayyyyy nasıl umut oldun bana anlatamam inşallah benim de olur allah sağlığa kucağına almayi nasip etsin inşallahErken yapmışsınız.çünkü bende reglime 1 hafta ve 4 gün kala yapmıştım tek çizgi çıkmıştı.adet günün 2 gün gecikince yine yaptım o zaman 2. ci çizgi çok çok silik çıkmıştı.simdi 5 hafta 4 günlük hamileyim.
Aminn isteyen herkes inşallah canimBu saat oldu hala gelmedi iyice heyecanlanmaya basladiiiiimallahiiiim nolur hayirlisiyla gelmesin de minnagim gelsin artik hepimizin minicik adamciklari hanimlari olsun insallaaaah guzel guzel haberler alalim
Enjoktor ne canım.bişey tahmin ediyorum ama emin olamadımBenim 28 aralık adet 31 aralık 2ve 3ocak korunmasız yumurtlama günümde de enjektoru deniycem tam emin degilim ama başka çare yok
Enjoktor ne canım.bişey tahmin ediyorum ama emin olamadım[/B]tahmin ettiğin şey sanırım
hahah allahim ya alemsin ya e bari d.kont.hapini kullan ma inşallah hakkinda hayırlısi olsun Korun ma bali rabbim ne zman nasio ederse o zman olsunn7 aralık adet oldum. 19 aralık 31 aralık 3 ocak korunmasız olan ilişkşlerim.aradakiler korunmalı
Vaz geçtim canım çocuktan önce olması gereken 2 şey var.onları yapayım.ozaman dülünmicem bile direk icraata geçicem
Sağolun inşallah..rabbim sizede sağlık li evlat nasip etsin.ayyyyy nasıl umut oldun bana anlatamam inşallah benim de olur allah sağlığa kucağına almayi nasip etsin inşallah
Canim allah saglikli kucagina almayi nasib etsin.cok sevindimErken yapmışsınız.çünkü bende reglime 1 hafta ve 4 gün kala yapmıştım tek çizgi çıkmıştı.adet günün 2 gün gecikince yine yaptım o zaman 2. ci çizgi çok çok silik çıkmıştı.simdi 5 hafta 4 günlük hamileyim.
Belirtileriniz varmı benim 10 gün kala belirtilerim başladı.şiddetli bel ve kaşık agrisi baş dönmesi 2 kez mide bulantısı yaşadım.ağız kuruluğu.en çok da kasik ve bel ağrım oldu.gerçi bazı kişilerde hic belirti olmayadabilirmis.Sağolun inşallah..rabbim sizede sağlık li evlat nasip etsin.
benim allah nasip ederse ilk bebegim olcak 4 yillok evliyim ilk sene bekleyelim dedik sonra rahim agzi yarasi çıktı ve kötü huylu çıktı onun icin 24 ay takipdeydim 3 ayda bir smear testi verdim tedavi drekn cok Şükrü geçti simdi istiyoruz bu 4.ayimiz rabbim nasip ederse bekliyoruzMasal olsun senin durumun ne senin demi esin istemiyor
bel agrsi yok ama 1kez mide bulantisi yasadim ama afedersin ckaramadim onun disinda kasik agrisi var ve bigün bi agri vardi kii anlatamam hic yasamadim bacagima vurdu resmen ama ille yormak istemiyorm desemde inanma yoruyorum yaniBelirtileriniz varmı benim 10 gün kala belirtilerim başladı.şiddetli bel ve kaşık agrisi baş dönmesi 2 kez mide bulantısı yaşadım.ağız kuruluğu.en çok da kasik ve bel ağrım oldu.gerçi bazı kişilerde hic belirti olmayadabilirmis.
İnşallah Rabbim gönlüne gore versin cnm hayırlı evlatlar nasip etsin benim iki kızım var eşim üçüncüyü henüz istemiyor ben istiyorum gecen ay bende tedavi gördüm donduruldu rahim ağzı yarambenim allah nasip ederse ilk bebegim olcak 4 yillok evliyim ilk sene bekleyelim dedik sonra rahim agzi yarasi çıktı ve kötü huylu çıktı onun icin 24 ay takipdeydim 3 ayda bir smear testi verdim tedavi drekn cok Şükrü geçti simdi istiyoruz bu 4.ayimiz rabbim nasip ederse bekliyoruz
Canim allah saglikli kucagina almayi nasib etsin.cok sevindim.benimde adetime 8 gun var.sol tarafimda batma var.sen neler hiss etmiwdin.anlatirmisin
Gebelik olabilir inşallah..bel agrsi yok ama 1kez mide bulantisi yasadim ama afedersin ckaramadim onun disinda kasik agrisi var ve bigün bi agri vardi kii anlatamam hic yasamadim bacagima vurdu resmen ama ille yormak istemiyorm desemde inanma yoruyorum yani
bel agrsi yok ama 1kez mide bulantisi yasadim ama afedersin ckaramadim onun disinda kasik agrisi var ve bigün bi agri vardi kii anlatamam hic yasamadim bacagima vurdu resmen ama ille yormak istemiyorm desemde inanma yoruyorum yani
Bende ikili ve ayrıntılı ultrason yaptırmıştım da anlamadığım 2 ki test sonucu Allah korusun kötü çıktı aldırmak isterse anne almıyorlar mı ne gerek var o Zaman bu testlere ona şaşırdım ben de 16. Haftaya kadar alınıyor sanıyordum , çok sevindim 10. Haftayı duyunca ben o haftaya kadar saklarım hem de kafamı dinlerimİstersen yaptrabilirsin de benim kizimda yaptrmadik
sadece 3 lü yaptk, ayrntli ultrason birde seker yüklemesi allaha sükür hepside sorunsuz gecmsti
inşallah vardir cokk istiyorum Rabbim haylisiyla versin inşallah istyem herkese nasip etsin inşallahGebelik olabilir inşallah..
Aminnn inşallah.ben de mide bulantısı oldu 2 kez.bas dönmesi.reglime 1 hafta kala sol kasık da batma ağrı.şiddetli bel ve kasik ağrısı diş etlerimde kanama.Bunları yaşamıştım ve hissetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?