Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlaaaar sizce adet bi gün geçtiğinde kuru olmak mi daha hayra alamet yoksa beyaz renkli akıntı mi kuru anim olmuyo nerdeyse kac gundur, habire islaklik hissi ve beyaz renk akinti
Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum benimde adet gunum bugundu ve halen akintim var iki aydir adet öncesi kuruluk oluyordu bende bu ay hic kurulugum olmadi

Heh benim de hep kuru olurdu bu kez yumurtlamadan beri hiç kuru günüm olmadı, akıntı da şeffaf değil gayet beyaz

canim bende cok pismanim asilamayla zaman kaybettigim icin. bu defada tutmazsa zaten esimle baska doktor bulduk ona baslayacagiz. cok basarili bir doktormus. bir iki ay ara verecem ama once biraz kilo falan verecegim. kendime bakacagim ilaclar kilo yapti

Canım direk tüp bebeğe başvur çünkü o % 80 tutar diyorlar zaman kaybetme daha fazla paranı da kaybetme

Kızlar, bat 13 ocak, çatlatma iğnesinin 10. Günü, hala iğnelerin etkisi devam ettiğini biliyoruz, burada konuşuyoruz, ben de adet tarihine kadar her gün test yapmayı düşünüyorum, bu akşamki 3 saatlik idrarla yaptığım testi ekliyorum, ovülasyon testiyle paralelde de kontrol yapacağım, onu da yarın başlamayı düşünüyorum, kasıklarımda ağrı var benim, akıntı az miktarda artık.

Eklentiler

• P_20160108_205922.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 49
  • P_20160108_205528.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 50
Google dan da bakabilirsin CNm 10 haftaya kadar oldgna.
O testleri yapi aneyi 9 ay aglatiyorlar cnmm çok tandgm var down sendromlu cocgnuz deyipte çocukların sapasağlam dogdugnu bizzat gördük
2 ki yaptrmasan bile 3 lü istersen yaptrrsin cnm o zmn eşine söylemiş olursun sanrmm.
Bizlere de çok dua et
BeN şuan perşembe gün ki betahcg 22 cikmstii . Şali günü tekrar bakilacak inş. Artis gösterir .
22 değerinde gebelik var ama artis önemli

Canım direk tüp bebeğe başvur çünkü o % 80 tutar diyorlar zaman kaybetme daha fazla paranı da kaybetme
bana kalksa ilk bastan tup bebek deneyecektim esim guru yapti. ben saglamim tutar dedi tup bebege gerek yok dedi. ama simdi pasa pasa doktor aradi buldu. o yuzden giden paraya acimiyorum beni oyalayarak cok uzdu esim. ama vucudumu mahvettigime uzuluyorum

Bideeee bisey daha ay ne çok sordum ya adet donemi oncesi normalde de bikac sivilcem cikar ama bu ay her goren yuzune ne oldu diyo bissuru ufak sivilce yara gibi biseyler oldu suratimda, ayrica vucudumda bacaklarimda falan da oldu alerji desem degil ama bilemedim sanirsam ya bebis vaaar ya adet bu ay gumbur gumbur gelcek

Forumda baktım bikac yerde beyaz akıntının sonu bebise çıkmış ama nasip tabii kiii
Evet CNm bnde öyle gördüm bnmde hala beyaz akintilarm devam ediyor
Bnm regli dönemimde hic sivilce cikmaz normalde ama küçük küçük alerji gibi sivilce gibi şeyler bndede ckti sen söyledgnde farkettmm bak ya bugün kuafrüm ne oldu senin yüzüne dedi blmyrum ki dedim
Hic gebelikten dolayi düsnmemstm :)

Kizlaaaar sizce adet bi gün geçtiğinde kuru olmak mi daha hayra alamet yoksa beyaz renkli akıntı mi kuru anim olmuyo nerdeyse kac gundur, habire islaklik hissi ve beyaz renk akinti
iki kızım var ikisinde de akıntı oldu hatta adet oldum diye korkuyodum o derece aşırı akintim olmuştu:))

Çok önceden okumuştum diye hatirliyom bakcam yine bulursam yzarim

Ayyy iki kez anne olmus birinden duymak cok hosuma gittiiii

Çok önceden okumuştum diye hatirliyom bakcam yine bulursam yzarim

Ayyy iki kez anne olmus birinden duymak cok hosuma gittiiii
:) canım iki kez oldum da yine istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarimiz bebisle dolsun seninde en kısa zamanda inşallah :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…