Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum benimde adet gunum bugundu ve halen akintim var iki aydir adet öncesi kuruluk oluyordu bende bu ay hic kurulugum olmadiKizlaaaar sizce adet bi gün geçtiğinde kuru olmak mi daha hayra alamet yoksa beyaz renkli akıntı mikuru anim olmuyo nerdeyse kac gundur, habire islaklik hissi ve beyaz renk akinti
canim bende cok pismanim asilamayla zaman kaybettigim icin. bu defada tutmazsa zaten esimle baska doktor bulduk ona baslayacagiz. cok basarili bir doktormus. bir iki ay ara verecem ama once biraz kilo falan verecegim. kendime bakacagim ilaclar kilo yaptiCanım benim aşılama yaptıran bi arkadaşım hiç memnun olmadı iki defa yaptırsidu tutmadı sonra tüp bebek tedavisi oldu onda ilkinde tuttu sonra çok pişman oldu aşılama ile zaman ve aynı parayı kaybettim diye bilmiyorum ne kadar başarılı oluyo ama iyice araştırdın mı
Canım direk tüp bebeğe başvur çünkü o % 80 tutar diyorlar zaman kaybetme daha fazla paranı da kaybetmecanim bende cok pismanim asilamayla zaman kaybettigim icin. bu defada tutmazsa zaten esimle baska doktor bulduk ona baslayacagiz. cok basarili bir doktormus. bir iki ay ara verecem ama once biraz kilo falan verecegim. kendime bakacagim ilaclar kilo yapti
Can'ım benim adet gecikti akıntı şimdi başladı beyaz akıntı ondan önce kuruyduKizlaaaar sizce adet bi gün geçtiğinde kuru olmak mi daha hayra alamet yoksa beyaz renkli akıntı mikuru anim olmuyo nerdeyse kac gundur, habire islaklik hissi ve beyaz renk akinti
Google dan da bakabilirsin CNm 10 haftaya kadar oldgna.Bende ikili ve ayrıntılı ultrason yaptırmıştım da anlamadığım 2 ki test sonucu Allah korusun kötü çıktı aldırmak isterse anne almıyorlar mı ne gerek var o Zaman bu testlere ona şaşırdım ben de 16. Haftaya kadar alınıyor sanıyordum , çok sevindim 10. Haftayı duyunca ben o haftaya kadar saklarım hem de kafamı dinlerim
Beyaz akinti hayra alamett :)Kizlaaaar sizce adet bi gün geçtiğinde kuru olmak mi daha hayra alamet yoksa beyaz renkli akıntı mikuru anim olmuyo nerdeyse kac gundur, habire islaklik hissi ve beyaz renk akinti
bana kalksa ilk bastan tup bebek deneyecektim esim guru yapti. ben saglamim tutar dedi tup bebege gerek yok dedi. ama simdi pasa pasa doktor aradi buldu. o yuzden giden paraya acimiyorum beni oyalayarak cok uzdu esim. ama vucudumu mahvettigime uzuluyorumCanım direk tüp bebeğe başvur çünkü o % 80 tutar diyorlar zaman kaybetme daha fazla paranı da kaybetme
Evet CNm bnde öyle gördüm bnmde hala beyaz akintilarm devam ediyorForumda baktım bikac yerde beyaz akıntının sonu bebise çıkmış ama nasip tabii kiii
Senin regline kaç gün kaldi veya kaç gün geçti cnmForumda baktım bikac yerde beyaz akıntının sonu bebise çıkmış ama nasip tabii kiii
iki kızım var ikisinde de akıntı oldu hatta adet oldum diye korkuyodum o derece aşırı akintim olmuştu:))Kizlaaaar sizce adet bi gün geçtiğinde kuru olmak mi daha hayra alamet yoksa beyaz renkli akıntı mikuru anim olmuyo nerdeyse kac gundur, habire islaklik hissi ve beyaz renk akinti
Sivilce için n mi yazdn cnm bunuBenim de sonradan geldi aklima çok önceden buradanookumuştum diye hatirliyom sanki
Çok önceden okumuştum diye hatirliyom bakcam yine bulursam yzarim
Ayyy iki kez anne olmus birinden duymak cok hosuma gittiiii
:) canım iki kez oldum da yine istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarimiz bebisle dolsun seninde en kısa zamanda inşallah :*Çok önceden okumuştum diye hatirliyom bakcam yine bulursam yzarim
Ayyy iki kez anne olmus birinden duymak cok hosuma gittiiii
SEn hamilemisin cnmTammM cnmmm
Gebelikte de insan hic kuru kalmiyor ki ben 9 ay günlük pedin kalin olanindannn kullanmstmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?