Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

SEn hamilemisin cnm
1 kizim var canim 4 yasında
Şimdide perşembe günü betahcg 22 cikti
Şali günü tekrar edilecek
İlk defa reglim 7 gün gecikti
bana sorarsann bebiss var değer artcak gibime geliyoi :) kizimdada hissetmstm
Tabi Allah bilir
Pzrtesi dayanamyp bi test yapcm evde HCG 22 iken idrar testinde cikmamsti eğer testte cikarsa HCG artmis demektir herhalde

aminn cok sagol canim sana da geçmiş olsun. neden istemiyr acaba nedenini sordun mu peki iliski aninda falan desen istiyorum falan diye eşin korunmuyorsa tabi

Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın insallah

Ben de kızımda sadece 2li yapılmıştı çok şükür birşey çıkmamıştı senin de ikinci mi olacak hayırlısıysa? Bence 22 gebeliktir idrarda çıktı mı

ben
bende seni merak etmiştim ne oldu gttimi bugün diye de sali günüymus hayili haberler ver inşallah valla sen bile bu kadar sabrettin helal olsun sana kafaya koydum bende cok takmicam erken gebelik testi yaptim neg.cikinca kafam attı kizdim kendime yapmicam beklicem dedim artk yeter yani

Ben de kızımda sadece 2li yapılmıştı çok şükür birşey çıkmamıştı senin de ikinci mi olacak hayırlısıysa? Bence 22 gebeliktir idrarda çıktı mı
CNmm evet 4 yasnda kizim var olursa 2. Olacak
Ben reglim 3 gün geçince idrar testi yaptm negatif cikti. Ama reglim dakik oldgndan . Süphelendmm çünkü ilk ay çalışma ve yumurtlamadan 3 gün önce ve yumurtlamadan 3 gün sonra 2 çalışma var :) umudum yoktu üzerine düsmedigimizden dolayı.
Simdi 8 gün geçti reglim
Dün kanda betahcg baktik 22 cikti sali günü tekrar edilecek test
Pzrteside ben evde idrar testi yapcmm dayanamyorunmm

Kızlar geç döllenme ile hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?? Benim adetim 4 gün gecikince kan testi yaptırdım sonuç <2 çıktı negatif yani. Yıllardır düzenli bi döngüm olmasına rağmen halen adet olmadım aradan 3 gün geçti kan testi kesin sonuç diye düşünüyodum kii geç döllenmeyle hamile kalıp 20 gün sonra testte pozitifi görenler olduğunu duyunca umutlandım sizce gerçekten bu ihtimal varmıdırr yoksa adet söktürücü kullanmalımıyım ??

Cnmm bnmm ben 7 gün bekledim ya net sonuç aliyim DİE dün HCG 22 cikti
Yine net sonuç alamadm Şali yine gidicemmm ama pzrtesi kafam koydum idrar testi yapcmm
HCG artisi olduysa pozitif cikar herhalde

İnşallah canım ya inşallah seninde olur allah razi olsun.condomda spermleri enjektore çekip halletcem iste kesin karar vermedim ama başka carem yok çok istiyorum zaten bu ay da olmazsa vazgecicem
inşallah olur ya kiyamam sana o hamile kalirsan eşin kizacak degil sonuçta hakkinda hayırlı olsun inşallah kalırsın o sekilde yani kizlari kac yasinda niye erken diyor anlamadim bi deneyin rabbim zaten zamani varsa veriri yani

Hyr cnmm kullanma bnmde sanrm geç döllenme oldu cnkü reglim 7 gün geçtiğinde gittm hcg 22 cikti Şali yine gidicem 12 gün geçmiş olacak o zmn belli olacak bekle 15 gün arada kan var 10 üzerine cikmazsa yoktur

in
Cnmm bnmm ben 7 gün bekledim ya net sonuç aliyim DİE dün HCG 22 cikti
Yine net sonuç alamadm Şali yine gidicemmm ama pzrtesi kafam koydum idrar testi yapcmm
HCG artisi olduysa pozitif cikar herhalde
İnşallah canin yaa ne kadar garip yani gerçekten hic belli olmuyor bu işler yao canim ama sonuç ne çıkarsa çıksın yine de testini yaptır yani yani neg.ciksa bile hayırlısi inşallah

İnşallah canım ya inşallah seninde olur allah razi olsun.condomda spermleri enjektore çekip halletcem iste kesin karar vermedim ama başka carem yok çok istiyorum zaten bu ay da olmazsa vazgecicem
CNN ya disari ortamda spermler hemen ölüyorr diye biliyorum
Yani senin hemen o an halletmeniz lazm EE esin olursa nasıl yapcn sen yapana kadarda spermler ôlürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…