1 kizim var canim 4 yasındaSEn hamilemisin cnm
aminn cok sagol canim sana da geçmiş olsun. neden istemiyr acaba nedenini sordun mu peki iliski aninda falan desen istiyorum falan diye eşin korunmuyorsa tabiİnşallah Rabbim gönlüne gore versin cnm hayırlı evlatlar nasip etsin benim iki kızım var eşim üçüncüyü henüz istemiyor ben istiyorum gecen ay bende tedavi gördüm donduruldu rahim ağzı yaramgeçmiş olsun cnm
bu arada allah evlatlarinin acisni gostermesin inşallahaminn cok sagol canim sana da geçmiş olsun. neden istemiyr acaba nedenini sordun mu peki iliski aninda falan desen istiyorum falan diye eşin korunmuyorsa tabi
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın insallah1 kizim var canim 4 yasında
Şimdide perşembe günü betahcg 22 cikti
Şali günü tekrar edilecek
İlk defa reglim 7 gün gecikti
bana sorarsann bebiss var değer artcak gibime geliyoi :) kizimdada hissetmstm
Tabi Allah bilir
Pzrtesi dayanamyp bi test yapcm evde HCG 22 iken idrar testinde cikmamsti eğer testte cikarsa HCG artmis demektir herhalde
Aminn canım erken diyorbu arada allah evlatlarinin acisni gostermesin inşallah
Ben de kızımda sadece 2li yapılmıştı çok şükür birşey çıkmamıştı senin de ikinci mi olacak hayırlısıysa? Bence 22 gebeliktir idrarda çıktı mıGoogle dan da bakabilirsin CNm 10 haftaya kadar oldgna.
O testleri yapi aneyi 9 ay aglatiyorlar cnmmçok tandgm var down sendromlu cocgnuz deyipte çocukların sapasağlam dogdugnu bizzat gördük
2 ki yaptrmasan bile 3 lü istersen yaptrrsin cnm o zmn eşine söylemiş olursun sanrmm.
Bizlere de çok dua et
BeN şuan perşembe gün ki betahcg 22 cikmstii . Şali günü tekrar bakilacak inş. Artis gösterir .
22 değerinde gebelik var ama artis önemli
bat ne zamn senin bu ay suphen mi vardi yani kazara mi olduAminn canım erken diyor
İste gecen ay hap kullandım yara donduruldu 3hafta ilişki yasaktı adet oldum bitti o hızla korunmadi uç kere olmaz dedi adet yeni bittiği için benim yinede umudum varb
bat ne zamn senin bu ay suphen mi vardi yani kazara mi oldu
bende seni merak etmiştim ne oldu gttimi bugün diye de sali günüymus hayili haberler ver inşallah valla sen bile bu kadar sabrettin helal olsun sana kafaya koydum bende cok takmicam erken gebelik testi yaptim neg.cikinca kafam attı kizdim kendime yapmicam beklicem dedim artk yeter yani1 kizim canim 4 yasında
Şimdide perşembe günü betahcg 22 cikti
Şali günü tekrar edilecek
İlk defa reglim 7 gün gecikti
bana sorarsann bebiss var değer artcak gibime geliyoi :) kizimdada hissetmstm
Tabi Allah bilir
Pzrtesi dayanamyp bi test yapcm evde HCG 22 iken idrar testinde cikmamsti eğer testte cikarsa HCG artmis demektir herhalde
Bat 26 daha çok var bu ara yumurtlama enjektör olayını denemeyi dusunuyorumb
bat ne zamn senin bu ay suphen mi vardi yani kazara mi oldu
ay inşallah vardir ya cok istiyorsun allah gönlüne Göre versin inşallahİste gecen ay hap kullandım yara donduruldu 3hafta ilişki yasaktı adet oldum bitti o hızla korunmadi uç kere olmaz dedi adet yeni bittiği için benim yinede umudum var
o nasil birsey kiiBat 26 daha çok var bu ara yumurtlama enjektör olayını denemeyi dusunuyorum
İnşallah canım ya inşallah seninde olur allah razi olsun.condomda spermleri enjektore çekip halletcem iste kesin karar vermedim ama başka carem yok çok istiyorum zaten bu ay da olmazsa vazgecicemo nasil birsey kii
CNmm evet 4 yasnda kizim var olursa 2. OlacakBen de kızımda sadece 2li yapılmıştı çok şükür birşey çıkmamıştı senin de ikinci mi olacak hayırlısıysa? Bence 22 gebeliktir idrarda çıktı mı
Cnmm bnmm ben 7 gün bekledim ya net sonuç aliyim DİE dün HCG 22 ciktiben
bende seni merak etmiştim ne oldu gttimi bugün diye de sali günüymus hayili haberler ver inşallah valla sen bile bu kadar sabrettin helal olsun sana kafaya koydum bende cok takmicam erken gebelik testi yaptim neg.cikinca kafam attı kizdim kendime yapmicam beklicem dedim artk yeter yani
inşallah olur ya kiyamam sana o hamile kalirsan eşin kizacak degil sonuçta hakkinda hayırlı olsun inşallah kalırsın o sekilde yani kizlari kac yasinda niye erken diyor anlamadim bi deneyin rabbim zaten zamani varsa veriri yaniİnşallah canım ya inşallah seninde olur allah razi olsun.condomda spermleri enjektore çekip halletcem iste kesin karar vermedim ama başka carem yok çok istiyorum zaten bu ay da olmazsa vazgecicem
Hyr cnmm kullanma bnmde sanrm geç döllenme oldu cnkü reglim 7 gün geçtiğinde gittm hcg 22 cikti Şali yine gidicem 12 gün geçmiş olacak o zmn belli olacak bekle 15 gün arada kan var 10 üzerine cikmazsa yokturKızlar geç döllenme ile hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?? Benim adetim 4 gün gecikince kan testi yaptırdım sonuç <2 çıktı negatif yani. Yıllardır düzenli bi döngüm olmasına rağmen halen adet olmadım aradan 3 gün geçti kan testi kesin sonuç diye düşünüyodum kii geç döllenmeyle hamile kalıp 20 gün sonra testte pozitifi görenler olduğunu duyunca umutlandım sizce gerçekten bu ihtimal varmıdırr yoksa adet söktürücü kullanmalımıyım ??
İnşallah canin yaa ne kadar garip yani gerçekten hic belli olmuyor bu işler yao canim ama sonuç ne çıkarsa çıksın yine de testini yaptır yani yani neg.ciksa bile hayırlısi inşallahCnmm bnmm ben 7 gün bekledim ya net sonuç aliyim DİE dün HCG 22 cikti
Yine net sonuç alamadmŞali yine gidicemmm ama pzrtesi kafam koydum idrar testi yapcmm
HCG artisi olduysa pozitif cikar herhalde
CNN ya disari ortamda spermler hemen ölüyorr diye biliyorumİnşallah canım ya inşallah seninde olur allah razi olsun.condomda spermleri enjektore çekip halletcem iste kesin karar vermedim ama başka carem yok çok istiyorum zaten bu ay da olmazsa vazgecicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?