Hyr cnmm kullanma bnmde sanrm geç döllenme oldu cnkü reglim 7 gün geçtiğinde gittm hcg 22 cikti Şali yine gidicem 12 gün geçmiş olacak o zmn belli olacak bekle 15 gün arada kan var 10 üzerine cikmazsa yoktur
Kızlar geç döllenme ile hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?? Benim adetim 4 gün gecikince kan testi yaptırdım sonuç <2 çıktı negatif yani. Yıllardır düzenli bi döngüm olmasına rağmen halen adet olmadım aradan 3 gün geçti kan testi kesin sonuç diye düşünüyodum kii geç döllenmeyle hamile kalıp 20 gün sonra testte pozitifi görenler olduğunu duyunca umutlandım sizce gerçekten bu ihtimal varmıdırr yoksa adet söktürücü kullanmalımıyım ??
Ha tabi cnmm her şekilde de salı günü gidicemmmin
İnşallah canin yaa ne kadar garip yani gerçekten hic belli olmuyor bu işler yao canim ama sonuç ne çıkarsa çıksın yine de testini yaptır yani yani neg.ciksa bile hayırlısi inşallah
inşallah canım ya oda istiyor aslında beni kızdıran da o bi yapalım diyor bi erken diyor dalga geçer gibiinşallah olur ya kiyamam sana o hamile kalirsan eşin kizacak degil sonuçta hakkinda hayırlı olsun inşallah kalırsın o sekilde yani kizlari kac yasinda niye erken diyor anlamadim bi deneyin rabbim zaten zamani varsa veriri yani
Evt cnmm zor biliyorummm22 sende gebelik var gibi gözüküyo canım inşallah yükselmiştir değerin güzel haberler alırsın bende bikaç gün daha beklicem offff bu bekleyiş delirtir insanı ya acaba regl olcammı olmıycam mı diye beklemekten belkide psikolojik gecikiyorumama insanın elinde değil (( allah hepimizin gönlüne göre versinnn....
Adetim 13 gun gecti beta hcg 0.1 cikti gecikmenin 17. Gunu 55 cikti Allahtan umut kesilmez. Adet olana kadar vardir bi umut.emin olana kadar adet sokturucu kullanmayin derim.
Cnm 10 dk ya kadar yaşayanları oluyormuş zaten olur diye ona güvenmiyorum benimki bir umut çöpe atarken cekeyim içinden diyorum hemen bence de olmazda ay bos geçmesin bi umudum olsun test yapmak için Rabbim yoktan var eder onun gücü herşeye yeter inşallah dualarimizi kabul ederCNN ya disari ortamda spermler hemen ölüyorr diye biliyorum
Yani senin hemen o an halletmeniz lazm EE esin olursa nasıl yapcn sen yapana kadarda spermler ôlürr
Evt cnmm zor biliyorummm
Ama iste elimizden birşey gelmiyor
Ben pzrtesi idrar testi yapcmm artis gösterdysr idrarda cikar
Cikmazsa bile salı yine kan vercemm bakalimm
Hic kimyasal gebelik yasamdm ve kizim dan sonra ilk regli gecikmem ondan umutluyum bakalim
Moralini yüksek tutt Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursunnn inş. :)
Mucize gibi canım bunları yaşayanlardan duyunca neden bende onlardan biri olmayım diye düşünüp daha çok umutlanıyorum...peki sende hiç gebelik belirtisi oldumu bu süreçte??
Anldimm cnmm tabii Rabbim isterse herşey olur daCnm 10 dk ya kadar yaşayanları oluyormuş zaten olur diye diye ona güvenmiyorum benimki bir umut çöpe atarken cekeyim içinden diyorum hemen bence de olmazsa ay bos geçmesin bi umudum olsun test yapmak için Rabbim yoktan var eder onun gücü herşeye yeter inşallah dualarimizi kabul eder
Cnm ya bende öyleyim...hiç ama hiç kurumadim...bata 3 gün kaldı hala süt beyazı kremsi akintim devam edioHeh benim de hep kuru olurdu bu kez yumurtlamadan beri hiç kuru günüm olmadı, akıntı da şeffaf değil gayet beyaz
Hepimizzz alalimmm inş. Cnmmm hayırlıcaaa :)anne olmak ne zormuş ben daha anne olmadan anladım canım ilk sabır sınavımı veriyorum galiba :) rabbim bağışlasın kızını inşallah bu ilk gecikmende strese girmeden tekrar alırsın pozitif sonucu :))
Cnm ya bende öyleyim...hiç ama hiç kurumadim...bata 3 gün kaldı hala süt beyazı kremsi akintim devam edio
Benimde öyle cnmm reglim geciktgnden beri aniden kalkarken fln birden bi aciyor kısa sürüyor amameraba kizlar ben yeni katıldım öncelikle allah herkese sahlılı bebebiş versim bizede banada.. benim de iki gündür kasık batmalar va ama artık bimiyorum sizlerde erken belirtile nedir
Denedim artik kontrol ediyor cnm olsa yok demez ama iste inat etti illaki onun dediği olacak ikna olmuyor ben konuşunca da kavgaya gidiyor sonu o yüzden konuyu acmiyorum gizliden gün sayıyorum dua ediyorum inşallah tutmustur korunmadığı günlerde diye umut ediyorum dua ediyorumAnldimm cnmm tabii Rabbim isterse herşey olur da
Bi ark. Da yazmsti ilişki sirasnda istesen çocuğumuz olsun istiyorum diye
Ya da sen kondomun ucunda yirtik AC eşinin fark etmeyeceği şekilde daha yüksek sans
kondom yirtilmis dersin görse bile
kan tst yaptınmı gunun cok gecmişBenimde öyle cnmm reglim geciktgnden beri aniden kalkarken fln birden bi aciyor kısa sürüyor ama
Gögüslerde hassasiyet olanlar varda ben yasamadmm 8 gün geçti reglimm .
Bel AĞRIsI var.
Beyaz akntı var kokusuz çoğu insanda onu bende yasyorumm
Oldu canim sol kasik batmasi asiri uyku yorgunluk gogus ucu hassasiyeti.mucize gibi ama oluyor iste bugun de keseyi gordum cok sukur Allah bebisi de gormeyi nasip etsin insallah.umudunu kaybetme ben acaba bende ne hastalik var diye gittim bebis cikti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?