Evet cnm az kaldı baya ama düzenli çalışma olmadığı için olmaz sanırım diye düşündüm de bu akintilar kafamı karıştırdı ışte..gerçi senle ilişki zamanlarimiz aynı bakalım denk geldi mi benimki..ASSELL87 ya azalmis günler gelmesinin o kirmizilarrr inş..
Denedim artik kontrol ediyor cnm olsa yok demez ama iste inat etti illaki onun dediği olacak ikna olmuyor ben konuşunca da kavgaya gidiyor sonu o yüzden konuyu acmiyorum gizliden gün sayıyorum dua ediyorum inşallah tutmustur korunmadığı günlerde diye umut ediyorum dua ediyorum
Canm bnde umutsuzdumm reglim geçince umutlandimm ama bak nasipte varsa her türlü olur sen moralini yüksek tut bakalimmm :) inş. Güzel haberler alirizEvet cnm az kaldı baya ama düzenli çalışma olmadığı için olmaz sanırım diye düşündüm de bu akintilar kafamı karıştırdı ışte..gerçi senle ilişki zamanlarimiz aynı bakalım denk geldi mi benimki..
Koku ve kaşıntı yoksa cnm gebelik olabilir..bir arkadaşın sari akıntısı olmuştu gebeymis...bende uzayan ip gibi akıntı olmuştu yumurtlama zamanı bi kaç gün sonra rengi sarıya döndü..bakalım bekleyecez hayırlısı olsunMerhaba kızlar bat a 8 gün var sarı akıntım yoğunlaştı iyice.adete yakın oluodu ama bu çok erken.yumurtlamadn sonra kasiklrm baya rahatsızdı.su an yumurtlama ihtimalim yok.enfeksiyon veya başka bişey olma ihtimali var mi.veya hamilelik belirtisi olablr mi.
Bende de bazı belirtiler var bu sıra gebelik hakkında çok okuduğum için psikolojiktir diye üstünde durmamaya gayret ediyorum ama demek kii olabiliyormuş...senin gebeliğinde henüz yeniymiş maşallah canım yakında bebişinin kalp atışını duyarsın :))) asıl mucize o işte rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :))
Inss cnm ya senden de salı güzel haberler alalım ınş..o zamana kadar bende netlesirim işte..güzel hayirli haberler verelim birbirmizeCanm bnde umutsuzdumm reglim geçince umutlandimm ama bak nasipte varsa her türlü olur sen moralini yüksek tut bakalimmm :) inş. Güzel haberler aliriz
Benim denemediğim kalmadı yalvardim olmadı tavır yaptım olmadı evi bile terk ettim anneme gittim inat etti bikere 1senedir ikna olmuyor ama bu ay uç kez korunması Rabbim yüzüme bakar inşallah dualarını geri çevirmezAyy bu beylerce valla :)
Bnmkide ne hayir diyor ne evet diyor gıcık ister :) ama korunmuyor hicc
Ben dün kan vermeye gidince de 30 kete ariyor belli olmadi yine kan vercem dedm Ya niye belli olmadi dedi eve gelince de
Amann napcaz diyor bnmle dalga mi geçiyor anlamadimmm amma tepkimi koydum salı günü sonuç pozitif olursada böyle yaparsan 9 ay aglarimmm beni kirarsin çok dedim
bugün de normalde çok güzel karsilarmmm askmmm hosgeldn canım diye öperdim kıza actrdim kapiyi hicc pas vermedm hemen anliyor ne oldu bugün moralin bozuk dedi eee dün öyle konuştum üzüldüm coook dedimmm birşey demedi anladi
Simdi pozitif olsun da koca bir buket çiçekle gelmesinde göreyimmm ahaha :) bacım iyilikten anlamiyor beylere arada cekcrn o ipi hep serbest birakirsan olmuyor
Sende denesen üzülsen azcık tavır yapsan belki koyamaz kabul eder
kan tst yaptınmı gunun cok gecmiş
Evet Canım dün yaptrdım hcg 22 cikti salı günü tekrar edilecek artışa bakılcak bakalımkan tst yaptınmı gunun cok gecmiş
Anladım cnmm allahım kimseye arattırmasın da bazen öyle deyip kiziyorum kolayca buluyorlar bebekleri simariyorlarr bacımBenim denemediğim kalmadı yalvardim olmadı tavır yaptım olmadı evi bile terk ettim anneme gittim inat etti bikere 1senedir ikna olmuyor ama bu ay uç kez korunması Rabbim yüzüme bakar inşallah dualarını geri çevirmez
Cnm iki çocuğun var Allah bağışlasın...bende Allah tan hep hayirlisini diledim ama icimde hep bir kız cocugu vardı ve çok şükür oldu...hep iki çocuğum olsun isterim..ınş Allah im ikinciyide nasip eder ama...cinsiyette hiç önemli değil...sağlıklı olsun hayirli olsun da...iki kızda olsa çok sevinirim oğlan da olsa..ama ben iki çocuk bakabilirim sanki o gücü kendimde bulabiliyorum...hem maddi açıdan hem psikolojik açıdan..belki esinde henüz hazır değil çocuklarında çok küçük ilgiye ihtiyaçları çok var...belki esinde öyle düşünüyor..ınş aileniz için en hayırlısı olur..Benim denemediğim kalmadı yalvardim olmadı tavır yaptım olmadı evi bile terk ettim anneme gittim inat etti bikere 1senedir ikna olmuyor ama bu ay uç kez korunması Rabbim yüzüme bakar inşallah dualarını geri çevirmez
Ayy evet cnmm inş. :) :) ama ben pzrtesi idrar testide yapcm artış olduysa idrarda da cikarr elbetInss cnm ya senden de salı güzel haberler alalım ınş..o zamana kadar bende netlesirim işte..güzel hayirli haberler verelim birbirmize
Üzülme canım ger zorluğun bi kolaylığı olur inşallah demekki bunları yaşaman tecrübe etmen gerekiyormuş canın sağolsun inşallah tup bebek başarılı olur yüzün güler :)bana kalksa ilk bastan tup bebek deneyecektim esim guru yapti. ben saglamim tutar dedi tup bebege gerek yok dedi. ama simdi pasa pasa doktor aradi buldu. o yuzden giden paraya acimiyorum beni oyalayarak cok uzdu esim. ama vucudumu mahvettigime uzuluyorum
Amin canim insallah :). Gec dollenmede erken ogreniyorsun canim ben ogrendigimde 3 haftalik falandi sonra beklemesi cok zor oluyor herkes 5 haftalikken ogreniyor
O ney canım yumurtlama enjektör ilk defa duyuyorumBat 26 daha çok var bu ara yumurtlama enjektör olayını denemeyi dusunuyorum
1 ağustos doğumlu cnm 3.5 yaşında diyelimASSELL87 kızın kaç yasnda canimm
Cnm eşi kondoma bosalio..ordan ışte çaktırmadan enjekte edecek kendine...ay biz kadınlardan korkulur vallaO ney canım yumurtlama enjektör ilk defa duyuyorum
amin canim cumlemize nasip etsin Rabbim hayirlisiylaÜzülme canım ger zorluğun bi kolaylığı olur inşallah demekki bunları yaşaman tecrübe etmen gerekiyormuş canın sağolsun inşallah tup bebek başarılı olur yüzün güler :)
Oyyy maşallah kuzuya o da artık abla olabilir :) bizimki 3 ocak 20121 ağustos doğumlu cnm 3.5 yaşında diyelim
Koku ve kaşıntı yoksa cnm gebelik olabilir..bir arkadaşın sari akıntısı olmuştu gebeymis...bende uzayan ip gibi akıntı olmuştu yumurtlama zamanı bi kaç gün sonra rengi sarıya döndü..bakalım bekleyecez hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?