Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayy bu beylerde valla :)
Bnmkide ne hayir diyor ne evet diyor gıcık ister :) ama korunmuyor hicc
Ben dün kan vermeye gidince de 30 kere ariyor
belli olmadi yine kan vercem dedm Ya niye belli olmadi dedi
eve gelince de
Amann napcaz cocugu diyor
bnmle dalga mi geçiyor anlamadimmm amma tepkimi koydum salı günü sonuç pozitif olursada böyle yaparsan 9 ay aglarimmm beni kirarsin çok dedim
bugün de normalde çok güzel karsilarmmm askmmm hosgeldn canım diye öperdim kıza actrdim kapiyi hicc pas vermedm hemen anliyor ne oldu bugün moralin bozuk dedi eee dün öyle konuştun üzüldüm coook dedimmm birşey demedi anladi
Simdi pozitif olsun da koca bir buket çiçekle gelmesinde göreyimmm ahaha :) bacım iyilikten anlamiyor beyler arada cekcen o ipi hep serbest birakirsan olmuyor
Sende denesen üzülsen azcık tavır yapsan belki kıyamaz kabul eder

Canm bnde umutsuzdumm reglim geçince umutlandimm ama bak nasipte varsa her türlü olur sen moralini yüksek tut bakalimmm :) inş. Güzel haberler aliriz

Koku ve kaşıntı yoksa cnm gebelik olabilir..bir arkadaşın sari akıntısı olmuştu gebeymis...bende uzayan ip gibi akıntı olmuştu yumurtlama zamanı bi kaç gün sonra rengi sarıya döndü..bakalım bekleyecez hayırlısı olsun

Amin canim insallah :). Gec dollenmede erken ogreniyorsun canim ben ogrendigimde 3 haftalik falandi sonra beklemesi cok zor oluyor herkes 5 haftalikken ogreniyor

Canm bnde umutsuzdumm reglim geçince umutlandimm ama bak nasipte varsa her türlü olur sen moralini yüksek tut bakalimmm :) inş. Güzel haberler aliriz
Inss cnm ya senden de salı güzel haberler alalım ınş..o zamana kadar bende netlesirim işte..güzel hayirli haberler verelim birbirmize

Benim denemediğim kalmadı yalvardim olmadı tavır yaptım olmadı evi bile terk ettim anneme gittim inat etti bikere 1senedir ikna olmuyor ama bu ay uç kez korunması Rabbim yüzüme bakar inşallah dualarını geri çevirmez

Anladım cnmm allahım kimseye arattırmasın da bazen öyle deyip kiziyorum kolayca buluyorlar bebekleri simariyorlarr bacım

Cnm iki çocuğun var Allah bağışlasın...bende Allah tan hep hayirlisini diledim ama icimde hep bir kız cocugu vardı ve çok şükür oldu...hep iki çocuğum olsun isterim..ınş Allah im ikinciyide nasip eder ama...cinsiyette hiç önemli değil...sağlıklı olsun hayirli olsun da...iki kızda olsa çok sevinirim oğlan da olsa..ama ben iki çocuk bakabilirim sanki o gücü kendimde bulabiliyorum...hem maddi açıdan hem psikolojik açıdan..belki esinde henüz hazır değil çocuklarında çok küçük ilgiye ihtiyaçları çok var...belki esinde öyle düşünüyor..ınş aileniz için en hayırlısı olur..

Inss cnm ya senden de salı güzel haberler alalım ınş..o zamana kadar bende netlesirim işte..güzel hayirli haberler verelim birbirmize
Ayy evet cnmm inş. :) :) ama ben pzrtesi idrar testide yapcm artış olduysa idrarda da cikarr elbet
Bak 7 gün nasıl durmustmm simdi 3 gün duramiyorumm netlik istiyorum hemen yaa bundada bir hayır vardır elbet

Üzülme canım ger zorluğun bi kolaylığı olur inşallah demekki bunları yaşaman tecrübe etmen gerekiyormuş canın sağolsun inşallah tup bebek başarılı olur yüzün güler :)

Amin canim insallah :). Gec dollenmede erken ogreniyorsun canim ben ogrendigimde 3 haftalik falandi sonra beklemesi cok zor oluyor herkes 5 haftalikken ogreniyor

Olsunn canım sen güzel tarafından bak hamileliğin keyfini daha uzun çıkarıcaksın allahın izniyle :)) ama bende ne yalan söyliyim çok isterdim bebiş planlamadan hamile kalıp 5 haftalık olunca şakk diye öğrenenlerden olmayı :))) adeti bekle yumurtlamayı bekle tuttumu diye bekle bide geç döllenmeyse onu bekle ooof of diyorum :)) yinede allah büyük, her nasip vaktine esir işte :)

Yok cnm kokuya özellikle dikkat ediyrm .kasinti da yok şükür.karın ağrısı cekiorm 2 gündür bi de midem bulanio gibi gaz gibi.önceki ay kimyasal yaşamıştım.bata yakın ya da sonrası hatrlamiorm dikkat etmemstm ama bariz göğüs ağrım ve gazım vardı.su an kendimi hasta gibi hissediorm.sürekli gözüm karario ayağa kalktgmda midem garip.zaman çabuk geçsin bizim için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…