- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Enteresan enjektöre çektiğini içine birden püskürtürsen penisten daha etkili olabilir hızla yoluna girer. Çok merak ettim bunu kimden duydun yani işe yaramış mı kafama yattı vallahiCnm eşi kondoma bosalio..ordan ışte çaktırmadan enjekte edecek kendine...ay biz kadınlardan korkulur valla
Bende öyle olurum cnm kesin..Ayy evet cnmm inş. :) :) ama ben pzrtesi idrar testide yapcm artış olduysa idrarda da cikarr elbet
Bak 7 gün nasıl durmustmm simdi 3 gün duramiyorumm netlik istiyorum hemen yaa bundada bir hayır vardır elbet
Ahh ahh ne zor bu annelikkkBende öyle olurum cnm kesin..
Maşallah cnm onu da Allah bağışlasın evet çok istiyor...çevresinde herkesin kardeşi ablası var yokluğunu hissetmeye başladı..abla olma içgüdüsü çok yüksek kuzenimin kızına çok güzel ablalik yapıyor..darisi benim doğa ma .. Senin kızında ınş tadar abla olmayıOyyy maşallah kuzuya o da artık abla olabilir :) bizimki 3 ocak 2012
4 ünü doldurdu ablası
Kız yok işte arkadaş yazmış ben ondan duydum valla ha ama elimizi çabuk tutmamız lazım spermler ölmeden hareket etmek lazım..Enteresan enjektöre çektiğini içine birden püskürtürsen penisten daha etkili olabilir hızla yoluna girer. Çok merak ettim bunu kimden duydun yani işe yaramış mı kafama yattı vallahi
Evet cnm insss...normalde akintili olan biri degilsen sen vücudundaki değişiklikleri hissedersin zaten..ınş gebelik belirtileridir yasadiklarin..kimyasal gebelik te ben yeni duydum ya Allahım yasatmasin bi daha cnm..ınş sağlıklı güzel hamilelik yasarsinYok cnm kokuya özellikle dikkat ediyrm .kasinti da yok şükür.karın ağrısı cekiorm 2 gündür bi de midem bulanio gibi gaz gibi.önceki ay kimyasal yaşamıştım.bata yakın ya da sonrası hatrlamiorm dikkat etmemstm ama bariz göğüs ağrım ve gazım vardı.su an kendimi hasta gibi hissediorm.sürekli gözüm karario ayağa kalktgmda midem garip.zaman çabuk geçsin bizim için inşallah
Aminnn canimmn göbeğimi öpüyorr kardess gelsinn hemen diyor sırf o istediği için aklima girdi yoksa düsnmyordummMaşallah cnm onu da Allah bağışlasın evet çok istiyor...çevresinde herkesin kardeşi ablası var yokluğunu hissetmeye başladı..abla olma içgüdüsü çok yüksek kuzenimin kızına çok güzel ablalik yapıyor..darisi benim doğa ma .. Senin kızında ınş tadar abla olmayı
Canım o zamanda böyle kazalarda çok ümitleniyorum.üzülen ben oluyorumhahah allahim ya alemsin ya e bari d.kont.hapini kullan ma inşallah hakkinda hayırlısi olsun Korun ma bali rabbim ne zman nasio ederse o zman olsunn
Islaklık canım adet yaklaştığında bir kaç gün öncesinde kuruluk başlar.gebelikde herzaman akıntı olur bazen yoğun olur.hormonlar çok çalışıyoryaKizlaaaar sizce adet bi gün geçtiğinde kuru olmak mi daha hayra alamet yoksa beyaz renkli akıntı mikuru anim olmuyo nerdeyse kac gundur, habire islaklik hissi ve beyaz renk akinti
Evet ya benim kizimda öyle karnımi okşuyor kardeş kardeş diye..kuzenimin oğlu ile aynı krese gidiyor..onun Kız kardeşini doğa da kardeş diyor kreste demişler o Senin kardeşin değil kuzenin diye çok üzülmüş..çok şükür 2 yaşına kadar emzirdim el bebek gül bebek baktım tüm ilgi onaydi yani doya doya ilgi aldı bizden...şimdi kardeş kavramını da biliyor tam zamanı ikimiz içinde..Aminnn canimmn göbeğini öpüyorr kardess gelsinn hemen diyor sırf o istediği için aklima girdi yoksa düsnmyordumm
Onlara birakablcgmz en güzel şey bir kardeş :) Rabbim nasip ederse
Oyy kiyamam ki ama yaaEvet ya benim kizimda öyle karnımi okşuyor kardeş kardeş diye..kuzenimin oğlu ile aynı krese gidiyor..onun Kız kardeşini doğa da kardeş diyor kreste demişler o Senin kardeşin değil kuzenin diye çok üzülmüş..çok şükür 2 yaşına kadar emzirdim el bebek gül bebek baktım tüm ilgi onaydi yani doya doya ilgi aldı bizden...şimdi kardeş kavramını da biliyor tam zamanı ikimiz içinde..
şimdi yapsan idrarda çıkar baya geçmiş çünkü inşallah hamilesindir 22 değer olarak birkaç haftalık hamile oluyorCNmm evet 4 yasnda kizim var olursa 2. Olacak
Ben reglim 3 gün geçince idrar testi yaptm negatif cikti. Ama reglim dakik oldgndan . Süphelendmm çünkü ilk ay çalışma ve yumurtlamadan 3 gün önce ve yumurtlamadan 3 gün sonra 2 çalışma var :) umudum yoktu üzerine düsmedigimizden dolayı.
Simdi 8 gün geçti reglim
Dün kanda betahcg baktik 22 cikti sali günü tekrar edilecek test
Pzrteside ben evde idrar testi yapcmm dayanamyorunmm
Benim kızım kardeş ne bilmiyor bile ... Acaba ilerde iyi ki kardeşim olmuş der mi? İnşallah bu bebeği sağlıkla ve huzurla doğururumEvet ya benim kizimda öyle karnımi okşuyor kardeş kardeş diye..kuzenimin oğlu ile aynı krese gidiyor..onun Kız kardeşini doğa da kardeş diyor kreste demişler o Senin kardeşin değil kuzenin diye çok üzülmüş..çok şükür 2 yaşına kadar emzirdim el bebek gül bebek baktım tüm ilgi onaydi yani doya doya ilgi aldı bizden...şimdi kardeş kavramını da biliyor tam zamanı ikimiz içinde..
Cnm daha dün 22 ydi ya ondan pzrtesiye kadar sabrediyim de artis göstersin de doğru sonuç aliyim diye tüm çabamn inş. Bekledgm sonucu alirimşimdi yapsan idrarda çıkar baya geçmiş çünkü inşallah hamilesindir 22 değer olarak birkaç haftalık hamile oluyor
Kaç yasnda Canimm senin minikBenim kızım kardeş ne bilmiyor bile ... Acaba ilerde iyi ki kardeşim olmuş der mi? İnşallah bu bebeği sağlıkla ve huzurla doğururum
Onun da benim gibi kocası mı istemiyor? Peki hamile kalınca kötü bir tepki ile karşılaşırsaKız yok işte arkadaş yazmış ben ondan duydum valla ha ama elimizi çabuk tutmamız lazım spermler ölmeden hareket etmek lazım..
3 yaşında henüz kreşe başlamadı arkadaşları da hep tekKaç yasnda Canimm senin minik
Yok cnm o yorumda başka bi arkadasdsn Bahsediyordu o ark. Öyle yapcakds esi istemiyorOnun da benim gibi kocası mı istemiyor? Peki hamile kalınca kötü bir tepki ile karşılaşırsa
Evet cnm. İki melek Annesi diye rumuzu var ..iki kızı var eşi 3.istemio..Onun da benim gibi kocası mı istemiyor? Peki hamile kalınca kötü bir tepki ile karşılaşırsa
Bi kardeşi olan görse ister bizimkide kuzenlerinin kardeşi olunca istemeye başladı hatta ben orkun yaşar ( kuzeni) gibi yapmcam kardeşi mi hep oda ma alcam ona kızmıcamm diyor yaa3 yaşında henüz kreşe başlamadı arkadaşları da hep tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?