Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm eşi kondoma bosalio..ordan ışte çaktırmadan enjekte edecek kendine...ay biz kadınlardan korkulur valla
Enteresan enjektöre çektiğini içine birden püskürtürsen penisten daha etkili olabilir hızla yoluna girer. Çok merak ettim bunu kimden duydun yani işe yaramış mı kafama yattı vallahi

Oyyy maşallah kuzuya o da artık abla olabilir :) bizimki 3 ocak 2012
4 ünü doldurdu ablası
Maşallah cnm onu da Allah bağışlasın evet çok istiyor...çevresinde herkesin kardeşi ablası var yokluğunu hissetmeye başladı..abla olma içgüdüsü çok yüksek kuzenimin kızına çok güzel ablalik yapıyor..darisi benim doğa ma .. Senin kızında ınş tadar abla olmayı

Enteresan enjektöre çektiğini içine birden püskürtürsen penisten daha etkili olabilir hızla yoluna girer. Çok merak ettim bunu kimden duydun yani işe yaramış mı kafama yattı vallahi
Kız yok işte arkadaş yazmış ben ondan duydum valla ha ama elimizi çabuk tutmamız lazım spermler ölmeden hareket etmek lazım..

Evet cnm insss...normalde akintili olan biri degilsen sen vücudundaki değişiklikleri hissedersin zaten..ınş gebelik belirtileridir yasadiklarin..kimyasal gebelik te ben yeni duydum ya Allahım yasatmasin bi daha cnm..ınş sağlıklı güzel hamilelik yasarsin

Aminnn canimmn göbeğimi öpüyorr kardess gelsinn hemen diyor sırf o istediği için aklima girdi yoksa düsnmyordumm
Onlara birakablcgmz en güzel şey bir kardeş :) Rabbim nasip ederse

hahah allahim ya alemsin ya e bari d.kont.hapini kullan ma inşallah hakkinda hayırlısi olsun Korun ma bali rabbim ne zman nasio ederse o zman olsunn
Canım o zamanda böyle kazalarda çok ümitleniyorum.üzülen ben oluyorum
Kizlaaaar sizce adet bi gün geçtiğinde kuru olmak mi daha hayra alamet yoksa beyaz renkli akıntı mi kuru anim olmuyo nerdeyse kac gundur, habire islaklik hissi ve beyaz renk akinti
Islaklık canım adet yaklaştığında bir kaç gün öncesinde kuruluk başlar.gebelikde herzaman akıntı olur bazen yoğun olur.hormonlar çok çalışıyorya

Aminnn canimmn göbeğini öpüyorr kardess gelsinn hemen diyor sırf o istediği için aklima girdi yoksa düsnmyordumm
Onlara birakablcgmz en güzel şey bir kardeş :) Rabbim nasip ederse
Evet ya benim kizimda öyle karnımi okşuyor kardeş kardeş diye..kuzenimin oğlu ile aynı krese gidiyor..onun Kız kardeşini doğa da kardeş diyor kreste demişler o Senin kardeşin değil kuzenin diye çok üzülmüş..çok şükür 2 yaşına kadar emzirdim el bebek gül bebek baktım tüm ilgi onaydi yani doya doya ilgi aldı bizden...şimdi kardeş kavramını da biliyor tam zamanı ikimiz içinde..

Oyy kiyamam ki ama yaa ayni bizdede durumlar kuzenlerinin de hep kardeşi var simdi sülalede bi Elvin Asyam kaldı kardessiz ondan çok istiyorr bakalimm inş.

şimdi yapsan idrarda çıkar baya geçmiş çünkü inşallah hamilesindir 22 değer olarak birkaç haftalık hamile oluyor

Kızlarr ya konu ile ilgisi yok ama sigara kullanan var mi aranizda
Ben kizima hamileyken çok icmiyordum ztn birakmstm hic te aramamstm simdi yeni bir bebis olursa 3 yildirr çok iciyorumm
Tabi ki içmek ama nasıl saglarim bunu yasayan varsa bilgi verebilir mi
İnş. Tiksinirimde bi daha da icmemm

Benim kızım kardeş ne bilmiyor bile ... Acaba ilerde iyi ki kardeşim olmuş der mi? İnşallah bu bebeği sağlıkla ve huzurla doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…