Der tabi cnm ya demez mi.. Kardeş gibisi var mi..kavgalar olsa da kardesler arası emin ol çok büyük destek..senin kızında çok sevinir emin ol..kıskançlık kavga bile tuzu biberi olurBenim kızım kardeş ne bilmiyor bile ... Acaba ilerde iyi ki kardeşim olmuş der mi? İnşallah bu bebeği sağlıkla ve huzurla doğururum
Evet cnm insss...normalde akintili olan biri degilsen sen vücudundaki değişiklikleri hissedersin zaten..ınş gebelik belirtileridir yasadiklarin..kimyasal gebelik te ben yeni duydum ya Allahım yasatmasin bi daha cnm..ınş sağlıklı güzel hamilelik yasarsin
Ne güzel ya Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin cnm darısı bizleremerhaba geçen hafta çarşamba günü başlayan akıntı kasık bel ağrım hakimdi hani adet ilk sökülürken bi sızlama belağrısı olur ya oyle bi ağrı hep ped koydum mens olcam diye geceleri 10 dk kadar süren bel kasık bacaklara vuran bı ağrı oldu.Bunlar normalde olmazdı bi farklılık olduğunu anlamıştım adetim gecikti normalde cumartesı adet olcaktım carsamba hem idrarda hem kanda baktım 1869 cıktı sonucum bügün itibariyle 5 haftalık hamileyim
Tebriklerrrrmerhaba geçen hafta çarşamba günü başlayan akıntı kasık bel ağrım hakimdi hani adet ilk sökülürken bi sızlama belağrısı olur ya oyle bi ağrı hep ped koydum mens olcam diye geceleri 10 dk kadar süren bel kasık bacaklara vuran bı ağrı oldu.Bunlar normalde olmazdı bi farklılık olduğunu anlamıştım adetim gecikti normalde cumartesı adet olcaktım carsamba hem idrarda hem kanda baktım 1869 cıktı sonucum bügün itibariyle 5 haftalık hamileyim
İnş. CaNm Rabbim gönlüne göre versinnnnKızlar bnde daha olmadım 5 gün geçti bundan önce kimyasal gebeligim olmuştu iki gün geçince test yaptım cikmadi p.tesi kan vercem inşallah Allahın izniyle çıkar dua edin
Ay tatlım benim ya inşallah oyledir rabbim isteyen herkezin yuzunu güldürsün evde test yaptın mı sen canımOlabilir neden olmasij biraz bekle tekrar yap cnm
Benim 7 gün geçti
Betahcg :22 çikti
Şali tekrar vercemm artisa bakcaz o zmnn 11 gün geçmiş oluyor
Kesin sonuç alirim.
Daha önce 2 gebeligmde ise adetim 1 hafta geçince ultrasonda keseyi bile görmstük belli olmaz biraz daha sabret
Zor biliyorum bana sali günü gelmez gibi geliyor ama sabir bakalimmm
Ne güzel ya Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin cnm darısı bizlere
Tebriklerrrr
Sagsaglim kucaginiza alirsinizz inş.
:) :)
Ayni belirtileri bizlerde yaşıyoruz inş. Bebisler vardir
Nee güzel bir haber bu cnm..Allah kucağına almayi da nasip etsin inss..akintin nasıldı sefaf mi sari mi süt beyazı mi...değerinde çok güzel maşallah..merhaba geçen hafta çarşamba günü başlayan akıntı kasık bel ağrım hakimdi hani adet ilk sökülürken bi sızlama belağrısı olur ya oyle bi ağrı hep ped koydum mens olcam diye geceleri 10 dk kadar süren bel kasık bacaklara vuran bı ağrı oldu.Bunlar normalde olmazdı bi farklılık olduğunu anlamıştım adetim gecikti normalde cumartesı adet olcaktım carsamba hem idrarda hem kanda baktım 1869 cıktı sonucum bügün itibariyle 5 haftalık hamileyim
Cnm pazartesiyi bekliyorum mm daha dün kan verdim ya hcg 22 di.Ay tatlım benim ya inşallah oyledir rabbim isteyen herkezin yuzunu güldürsün evde test yaptın mı sen canım
Ins güzel haberler alırsın cnm..hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar bnde daha olmadım 5 gün geçti bundan önce kimyasal gebeligim olmuştu iki gün geçince test yaptım cikmadi p.tesi kan vercem inşallah Allahın izniyle çıkar dua edin
merhaba geçen hafta çarşamba günü başlayan akıntı kasık bel ağrım hakimdi hani adet ilk sökülürken bi sızlama belağrısı olur ya oyle bi ağrı hep ped koydum mens olcam diye geceleri 10 dk kadar süren bel kasık bacaklara vuran bı ağrı oldu.Bunlar normalde olmazdı bi farklılık olduğunu anlamıştım adetim gecikti normalde cumartesı adet olcaktım carsamba hem idrarda hem kanda baktım 1869 cıktı sonucum bügün itibariyle 5 haftalık hamileyim
Nee güzel bir haber bu cnm..Allah kucağına almayi da nasip etsin inss..akintin nasıldı sefaf mi sari mi süt beyazı mi...değerinde çok güzel maşallah..
Şok oldum ....Evet cnm. İki melek Annesi diye rumuzu var ..iki kızı var eşi 3.istemio..
Bende süt beyazı gibi sulu gelio çok umitlenmeyim o zamansağol canım bnm amin inşallah.akıntı şeffaftı kuruyunca sarı olan bi akıntı.carşamba öğrendim doktora yarın gidicem.yüksek değerlere ikiz gebelik olabilir diolar acaba oyle bi ihtimal varmıdır ne güzelll olurrr
Hayırlı olsun.sağlıklı gebelik ve doğum.yaşarsın inşallah.darısı basimiza dua et
Hayirlisiyla bi sirkelenelim cikalim su durumlarimizdan ya gercekten cok uzuluyorum hem kendi halime hem hepimizin halineCnm valla bu aralar tam beni tarif ettin ben de ayni durumdayim((
Ay yavrum benimmmmm, şimdi eşim uyudu az önce kızıma süt ısıtıyordum dedim ki senin kardeşin olsun mu? Benim karnımda bir Bebek olsun ister misin dedim , hayır benim olsun dedi:) dünyadan haberi yok yani , sen ne kadardır deniyorsun? Biz nerdeyse 1 yıldır bu şekilde korunuyorduk Nasıl denk geldi hala anlamadımBi kardeşi olan görse ister bizimkide kuzenlerinin kardeşi olunca istemeye başladı hatta ben orkun yaşar ( kuzeni) gibi yapmcam kardeşi mi hep oda ma alcam ona kızmıcamm diyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?