Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm ilk ay calisma da calisma denilirse tabii :)
Yumurtlamadan 3 gün önce birde yumurtlamadan sonra = 2 çalışma var umudum yoktuda reglim gecikince umutlandn sonra kendimi bu sitede buldumm :)

Bende süt beyazı gibi sulu gelio çok umitlenmeyim o zaman cnm hiç bilmiyorum ki ikiz gebelik varsa ailenizde olma ihtimali yüksek gibi..evet ne güzel olur ikiz bebek

hemen ümitsizliğe kapılma canım herkezde aynı şey olacak diye bişey yok moral çok önemli canını sıkma senin geçikmen varmı ne gibi belirtilerin var konu cok uzun olduğu için hikayeni bilmiyorum

Hayirlisiyla bi sirkelenelim cikalim su durumlarimizdan ya gercekten cok uzuluyorum hem kendi halime hem hepimizin haline
Kızlar yapmayın ya valla kizacam size...yahu bir sorun yok gebelige engel daha yolun basindasiniz ne bu isyankar haller..stresss yok unutmayın..oluruna bırakın iciniz rahat etsin diye olmasa bu ay da ki ınş olur ...doktora gidin..ama yapmayın kendinize eslerinizede yazık

hemen ümitsizliğe kapılma canım herkezde aynı şey olacak diye bişey yok moral çok önemli canını sıkma senin geçikmen varmı ne gibi belirtilerin var konu cok uzun olduğu için hikayeni bilmiyorum
Yok kuzum bende hikaye ya..öyle belirtiler çok yok..bata gece 12 itibariyle 2 gün kaldı..kasik ve belde öyle çok ağrım yok..akintim çok arttı..normalde hiç olmaz sivilceli hiç değilim cikmaz ama bu ay minik minik bi kaç tane çıktı..sol kasikta bazen sağda ince sizilar oluyor ama rahatsızlık derecesinde değil..uyku hali var bugünde baş dönmesi.

Ayy kiyamam cnm Allah razı olsun ne içten yazmssn.inşallah bakalım biseyler oluo ama hayırlara çıksın.benmde3.ayda kimyasal oldu 1 ay korundk 4. Ayimz bizimde.inşallah aylarmzda tutar

Cnm pazartesiyi bekliyorum mm daha dün kan verdim ya hcg 22 di.
Biraz zaman gecsinde artis olursa tam sonuç aliyim DİE sabretmeye calisiyorummm
Pzrtesi inş. Güzel sonuç alrm ya
Hepimiz güzel sonuç lar alalim inş.
Insallah tatlim en güzel haberlerle gelirsin geri

ya bazen yalancı belirtiler oluo bende mide bulantım falan oluodu adetimde geçikiodu ama hiç bu ayki gibi bi durum olmamıstı o yuzden anladım kimi hiç hissetmiomuş ama ben hissettim çok takma kafana canım cok stresli öğrenene kadar çatladım öğrendikten sonra rahatladım cok haklısın ama adetinin geçikmesini mutlaka bekle sonra her ay ıdrar bak kan aldır kotu oluo sonuc negatif olunca üzülüosun falan bende yaşadığım iniç çok iyi anlıyorum

Bende iç camasirimda kurumus akıntı görüyorum..ama akışkan değil sanki hafif sari oluyor
Smdi sen onu düşünme insan regli olacagi zaman kuru oluyor ya normalde
2 günün kaldı ama ıslaksın reglin geçsinde ondan sonra bakalim değerlendirelim mm cnm belirtiler hep ayni gidiyorr ben reglim gecikince üye oldum buraya 5 gün fln oldu gireli bizler gibi belirtileri olup ta hamileyimm diyen ark. Oldu ya
Hem herkesin bünyesi bir değil bak 8 gün oldu hic göğüs hassasiyetim olmadi bnm ama belki de senin olacak bilemeyiz ki
Azıcık daha sabredip görcez ne olup bitiyor diyeee
Biz hayırlısını diliyoruz hep illa olsun demiyoruzz

Evet cnm haklısın benim bir kızım var çok şükür..aslinda öyle çok stres yapmıyorum anlik stresim üzüntüm oluyor sonra tempodan yogunluktan uçup gidiyor..ben korunmayı yeni bıraktım Allah im ne zaman ol derse hayirli zManda olsun ınş..

Cnmm benim ne güzel yaziyorsun herkesle sorunlarıyla teker teker ilgileniyorsun güzel yürekli anne seni evet ışte 2 gün kaldı bakalım arrk neler bekliyor bizi

Kizlar ya clearblue test Kullananiz oldu mu
ben 2 defa kullandım.ilkinde hcg 18 çıkmıştı 2 gün sonra o testten yaptım yükselmişse çıkar diye.negatif çıktı test yanılmamış.ertesi gün hcg 5 çıktı.yarın 2.aşılama sonucu için ilk test yapılcak bugün sabah yaptım yine negatifi gördüm.hcg 25 in üstünde olunca pozitif çıkıyomuş

Tamamm Cnm bnde pzrtesi ondan aliyimm o zmn

Kizlarrr sohbetinize doyum olmuyor..yarın yoğun bir gün olacak benim için...iyi geceler güzel haberlerle yeni belirtilerle başlarız ınş yeni güne..opuldunuz

Kiz ben resmen depresyondayim hemde oyle boyle degil yani. Esimlede konusayim yuksek ihtimalle regl olacam 3. Gunu doktordan randevu alacam hem esimin hem benim tum testleri yaptiracam Allah'in izniyle bi problem cikmaz en azindan derinki kendime o saatten sonra stresten olmuyor diye kafam bi tık rahatlar

Hayırlı olsun, Allah saglıklı, sıhhatli, hayırlı bir evlat etsin size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…