Cnm kan salı günü vercm Dr. Öyle dediyarın kan testinde bakalım hcg kaç çıkacak test hatalımı değilmi anlarız.
Cnp ben nerdeyse 3 senedir cocuk istiyorum ilkine 1 bir bucuk yil sonra hamile kaldim ama 5 haftalikken dustu sonra 6 ay sonra ikinciye hamile kaldim o da 9 haftalikken kalbi durmusKızlar yapmayın ya valla kizacam size...yahu bir sorun yok gebelige engel daha yolun basindasiniz ne bu isyankar haller..stresss yok unutmayın..oluruna bırakın iciniz rahat etsin diye olmasa bu ay da ki ınş olur ...doktora gidin..ama yapmayın kendinize eslerinizede yazık
aynen bnmde 6-7 gün var belki çıkar diye sabah koşa koşa yaptım testi negatifi görüne baktım baktım sonra amaaaaaan zaten erken yaptım daha çok var dedim fırlattım attım testiben ben erken gebelik testi yaptim 8 gün var kızlar ama koskaca tek çizgi çıktı erken yaptım diye teselli ediyorum kendimi
Cnmm bnmm sen yüreğini ferah tut hepsinde vardr bir hayir rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş allahim korusun kimseye yasatmsn dogsa belki kaybetcektn evlat acısı daha kötüCnp ben nerdeyse 3 senedir cocuk istiyorum ilkine 1 bir bucuk yil sonra hamile kaldim ama 5 haftalikken dustu sonra 6 ay sonra ikinciye hamile kaldim o da 9 haftalikken kalbi durmusonun uzerindende 6 ay gecti hala bisey yok nasil uzulmim ki ((
Canim bende bugun kan testi yapdiricakdim vazgecdim bunu okuyunca ...birazda bekleyim ozaman adet olmazsam bir hafda sonra yapdiririm...Adetim 13 gun gecti beta hcg 0.1 cikti gecikmenin 17. Gunu 55 cikti Allahtan umut kesilmez. Adet olana kadar vardir bi umut.emin olana kadar adet sokturucu kullanmayin derim.
H HRA cnmm ne yaptın girmedin mi bugün hic ?[/QUOTE gunaydin canim ben hala adetimi bekliyorum bugun kasik agrim filan olmadi hic arada batmalar oldu o kadar...ama fena halde idrara cikiyorum midem cok kaziniyo bide basim ariyo suan .. Bunlar bir belirtimi bilmiyorum ama suan yasadiklarim bunlar..aslinda kan testi yapicakdim bugun ama birazda bekleyim belki adet olurum diye dusunuyorum..yine evde test yapdim negatif sonuc..eyer adetim 35 gunde bir oldunu dusunursek ben bugun bir hafda oluyor adet gecikmem..Rabbim hayirlisini nasibetsin insallah ...bekleyip gorucez ..
Bugun itibariyle 7 gunKaç gün geçti senin canim
Rabbim o mucizeden bizede yasatsin insallah tum arzu edenler hamile kalir...rabbim sag salim bebeyini kucagina almayi nasibetsin insallah...Oldu canim sol kasik batmasi asiri uyku yorgunluk gogus ucu hassasiyeti.mucize gibi ama oluyor iste bugun de keseyi gordum cok sukur Allah bebisi de gormeyi nasip etsin insallah.umudunu kaybetme ben acaba bende ne hastalik var diye gittim bebis cikti :)
Hayirli olsun canim rabbim sag salim kucagina almayi nasibetsin...amin canım Allah sanada nasip etsin inşallah hamilelerin duası kabul olurmus tbiki ederim benimde bi 4 ay olmadı hamile arkadaşım vardı cok dua etti hatta gobek sürtüştük:)) sürtüştüğümüzde hamileymişim meğer duydugunda benden cok sevindi inşaah seninde güzel haberlerini alırız
Canim o akintidan bendede var kiremsi akinti varya beyaz ama ben onu bazen yasiyorum dun geldi bugun yokdu mesela ama hamilelik belirtisimi bilmiyorum ..ben cok kuru biriyimdir genelde ..bu ay hic kuru yalamadim nedense....hayirlisi bakalimKizlar bisey soracam yinehani bu losyon gbi bi akinti geliyorya beyaz. Hamis arkadaslarim her lavaboya gittiginizde mi bu durumlar karsilastiniz yoksa gunde 1-2 kez falanmi geldi? Ben takip ediyorumda bende de islaklik hissi var ama o akinti genelde bu saatlerde geliyor daha yogunlukla gun icinde az az geliyor merak ettim ya
Dogru soyluyorsun canim bazen insan kaldiramiyo al bendende okadar buraya girip umutlaniyorum ardindan negatifleri gorup husrana ugruyorum dusunmemeye calisiyorum hayirlisi diyorum ama uzulmemek elde dil valla ...rabbim herkesin kucagini bebisle doldursun insallah ...Kiz ben resmen depresyondayim hemde oyle boyle degil yani. Esimlede konusayim yuksek ihtimalle regl olacam 3. Gunu doktordan randevu alacam hem esimin hem benim tum testleri yaptiracam Allah'in izniyle bi problem cikmaz en azindan derinki kendime o saatten sonra stresten olmuyor diye kafam bi tık rahatlar
Canim akkntiya gelirsek once valla anlamadigim icin merak ettim bi sormak istedim ilk defa bu ay akinti takibi yapiyorum merak ettim bu gece geln dun gecekinden daha fazladydi hafif sarimtirak kokusuz ama bakalim insallah iyi seylerle karsilasiriz yaDogru soyluyorsun canim bazen insan kaldiramiyo al bendende okadar buraya girip umutlaniyorum ardindan negatifleri gorup husrana ugruyorum dusunmemeye calisiyorum hayirlisi diyorum ama uzulmemek elde dil valla ...rabbim herkesin kucagini bebisle doldursun insallah ...
Belkide işe yarayabilir valla bu kadınlar şeytana pabucu ters giydirirKız yok işte arkadaş yazmış ben ondan duydum valla ha ama elimizi çabuk tutmamız lazım spermler ölmeden hareket etmek lazım..
Aminn canım aynen öyle hemen olacak saniyolar o yapınca anında olur saniyoAnladım cnmm allahım kimseye arattırmasın da bazen öyle deyip kiziyorum kolayca buluyorlar bebekleri simariyorlarr bacım
Günaydın cnm aleykumselamGünaydın kızcıklarrrr uyuyanlar mışıl mışıl veya benim gibi cumartesi bile çalışanlarsize de selam olsun
Bi topikte okumuştum ise yaramış bi bayansa ama bazı deneyrnler sonuçta alamamış benimki bi umut iste ay bos geçmesinde test yapmaya sebebim olsunEnteresan enjektöre çektiğini içine birden püskürtürsen penisten daha etkili olabilir hızla yoluna girer. Çok merak ettim bunu kimden duydun yani işe yaramış mı kafama yattı vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?