Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnp ben nerdeyse 3 senedir cocuk istiyorum ilkine 1 bir bucuk yil sonra hamile kaldim ama 5 haftalikken dustu sonra 6 ay sonra ikinciye hamile kaldim o da 9 haftalikken kalbi durmus onun uzerindende 6 ay gecti hala bisey yok nasil uzulmim ki ((

ben ben erken gebelik testi yaptim 8 gün var kızlar ama koskaca tek çizgi çıktı erken yaptım diye teselli ediyorum kendimi
aynen bnmde 6-7 gün var belki çıkar diye sabah koşa koşa yaptım testi negatifi görüne baktım baktım sonra amaaaaaan zaten erken yaptım daha çok var dedim fırlattım attım testi

Cnp ben nerdeyse 3 senedir cocuk istiyorum ilkine 1 bir bucuk yil sonra hamile kaldim ama 5 haftalikken dustu sonra 6 ay sonra ikinciye hamile kaldim o da 9 haftalikken kalbi durmus onun uzerindende 6 ay gecti hala bisey yok nasil uzulmim ki ((
Cnmm bnmm sen yüreğini ferah tut hepsinde vardr bir hayir rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş allahim korusun kimseye yasatmsn dogsa belki kaybetcektn evlat acısı daha kötü
Her şer de bir hayır vardır
Sen elinden geleni yap Allaha bırak
O istedik ten sonra herşey olur

offf ya karnıma kramplar giriyo adet oluçakmış gbi kör olasıça olmasa olmuyo sanki ne olak 9 ay olmayı ver kendimi hamilelik belirtisiyle regl belirtisi benziyo diye avutuyorum resmen patlıçaaaaaaaamm geçmez bu 6 günnn

Adetim 13 gun gecti beta hcg 0.1 cikti gecikmenin 17. Gunu 55 cikti Allahtan umut kesilmez. Adet olana kadar vardir bi umut.emin olana kadar adet sokturucu kullanmayin derim.
Canim bende bugun kan testi yapdiricakdim vazgecdim bunu okuyunca ...birazda bekleyim ozaman adet olmazsam bir hafda sonra yapdiririm...

Rabbim o mucizeden bizede yasatsin insallah tum arzu edenler hamile kalir...rabbim sag salim bebeyini kucagina almayi nasibetsin insallah...

Kizlar bisey soracam yine hani bu losyon gbi bi akinti geliyorya beyaz. Hamis arkadaslarim her lavaboya gittiginizde mi bu durumlar karsilastiniz yoksa gunde 1-2 kez falanmi geldi? Ben takip ediyorumda bende de islaklik hissi var ama o akinti genelde bu saatlerde geliyor daha yogunlukla gun icinde az az geliyor merak ettim ya

Hayirli olsun canim rabbim sag salim kucagina almayi nasibetsin...

Canim o akintidan bendede var kiremsi akinti varya beyaz ama ben onu bazen yasiyorum dun geldi bugun yokdu mesela ama hamilelik belirtisimi bilmiyorum ..ben cok kuru biriyimdir genelde ..bu ay hic kuru yalamadim nedense....hayirlisi bakalim

Dogru soyluyorsun canim bazen insan kaldiramiyo al bendende okadar buraya girip umutlaniyorum ardindan negatifleri gorup husrana ugruyorum dusunmemeye calisiyorum hayirlisi diyorum ama uzulmemek elde dil valla ...rabbim herkesin kucagini bebisle doldursun insallah ...

Canim akkntiya gelirsek once valla anlamadigim icin merak ettim bi sormak istedim ilk defa bu ay akinti takibi yapiyorum merak ettim bu gece geln dun gecekinden daha fazladydi hafif sarimtirak kokusuz ama bakalim insallah iyi seylerle karsilasiriz ya
Ay o negatifler beni benden aliyor gercekten her ay yapmicam diyorum dayanamiyorum yapiyorum suanki dusuncem yine yapmamak ama bakalim artik :))) insallah Rabbim en kisa zamanda hepimizi bu zor gunlerden cikarir hepimiz burdan birbirimize guzel haberler veririz bu kotu gunleri geride birakiriz

Enteresan enjektöre çektiğini içine birden püskürtürsen penisten daha etkili olabilir hızla yoluna girer. Çok merak ettim bunu kimden duydun yani işe yaramış mı kafama yattı vallahi
Bi topikte okumuştum ise yaramış bi bayansa ama bazı deneyrnler sonuçta alamamış benimki bi umut iste ay bos geçmesinde test yapmaya sebebim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…