Esim yüzünden kız napim başka çare bırakmıyor bana inşallah ise yarar o bu bahane gerçi Rabbim nasip ederse verir kazara olur nasıl olduğunu bile anlamam yeterki Rabbim versin onun gücü herşeye yeter <3Belkide işe yarayabilir valla bu kadınlar şeytana pabucu ters giydirir
Doğru canım haklısın insan bazen mecbur kalıyo inşallah nasip eder Rabbim. Bende ilişkiye girerken zorluk çekiyorum o yönden bana da mantıklı geldiEsim yüzünden kız napim başka çare bırakmıyor bana inşallah ise yarar o bu bahane gerçi Rabbim nasip ederse verir kazara olur nasıl olduğunu bile anlamam yeterki Rabbim versin onun gücü herşeye yeter <3
Aminn canım isteyen herkes e inşallah senin sorunun neDoğru canım haklısın insan bazen mecbur kalıyo inşallah nasip eder Rabbim. Bende ilişkiye girerken zorluk çekiyorum o yönden bana da mantıklı geldi
Bi topikte okumuştum ise yaramış bi bayansa ama bazı deneyrnler sonuçta alamamış benimki bi umut iste ay bos geçmesinde test yapmaya sebebim olsun
canım ben yeni evliyim 3 aylık ama yaşım 30 a dayandığı için bebek istiyorum fakat ilişikinin ilk etapında zorlanıyorum kayganlaştırıcıya rağmen yanma oluyo ve ilişki sonrası yine tahriş oluyo onun için zorlanıyorumAminn canım isteyen herkes e inşallah senin sorunun ne
Evet CNm bnde öyle gördüm bnmde hala beyaz akintilarm devam ediyor
Bnm regli dönemimde hic sivilce cikmaz normalde ama küçük küçük alerji gibi sivilce gibi şeyler bndede ckti sen söyledgnde farkettmm bak ya bugün kuafrüm ne oldu senin yüzüne dedi blmyrum ki dedim
Hic gebelikten dolayi düsnmemstm :)
Ah ah iste onu anlamazlar kiAminn canım aynen öyle hemen olacak saniyolar o yapınca anında olur saniyo
Göğüs agrsi yok cnm bnde geri kalan hepsi varr :)) inş. İnş. Gelsinnn bebislerrrKizlar benimde yuzum sivilce doldu ve beyaz akintim var.umut oldunuz bana ya
Hala adet oldum sanip lavaboya gidiyorum bisey yok ama adet gunumu iki gun gecti bgn ve sancilarim azaldi ara sira kasikta batmam oluyo bide gogus uclarim yaraymış gibi dokununca aciyo siskinligi pek kalmadi bide afedersiniz cok gazim var ins hepimizinki bebistendir
Anladim abla Rabbim gonlundekini versincanım ben yeni evliyim 3 aylık ama yaşım 30 a dayandığı için bebek istiyorum fakat ilişikinin ilk etapında zorlanıyorum kayganlaştırıcıya rağmen yanma oluyo ve ilişki sonrası yine tahriş oluyo onun için zorlanıyorum
Anlasa zaten boyle yapmaz benim bugün göğüsleri şişmiş kasiniyor 1haftada olurmu bu belirti diğerlerinde hic farketmedim sonrasında yasadim kesin psikolojikAh ah iste onu anlamazlar ki
Öyle düşünme bnde kizimda bebek beklmyordum reglim baya geçmiş farketmemsm bile gittgmde keseyi bile görmstükAnlasa zaten boyle yapmaz benim bugün göğüsleri şişmiş kasiniyor 1haftada olurmu bu belirti diğerlerinde hic farketmedim sonrasında yasadim kesin psikolojik
Sağol canım teşekkürler inşallah hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin dediğin gibiAnladim abla Rabbim gonlundekini versin
Sabrimizin beklentimizin dualarimizin mukafatini verir Rabbim tez zamanda insallahÖyle düşünme bnde kizimda bebek beklmyordum reglim baya geçmiş farketmemsm bile gittgmde keseyi bile görmstük
Kürtajla sonuçlanan gebeliğim var ondada keseyi görmüstk gittgmde
ilk defa böyle gebelik bekliyorum bnde psikolojik etkiside olabilir de ama hepsi mi psikolojik ya
Betahcg beklemekte sıkıntymısss
Aminn insallahh Bat ne zaman seninSağol canım teşekkürler inşallah hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin dediğin gibi
11 ocakcanım iki gün var zaten adet belirtilerinin hepside var olacağım büyük ihtimal seninki ne zaman ?Aminn insallahh Bat ne zaman senin
canım ben aşılama yaptırmadım ma genelde çok memnun kalmıyorlar zaman kaybı bence tüp bebek daha kalıcı sonuç veriyo aşılama ile maddi ve zaman kaybına uğramakızlar bu ay her türlü belirti vardı mide bulantısı,baş dönmesi.kasık agrısı iştah açılması ama sonuç yine bugun ögrendim negatif yani nasıl bunla başa çıkacaz beta hcg 2,00 çıkmış aranızda aşılama yaptıranlar varmı akıl verseniz nasıl olacak inan bilmiyorum
Benim daha çok 26 ocak yumurtlama donemimdeyim11 ocakcanım iki gün var zaten adet belirtilerinin hepside var olacağım büyük ihtimal seninki ne zaman ?
ne güzel değerlendir bu dönemi bebek istiyorsun değil mi?Benim daha çok 26 ocak yumurtlama donemimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?