Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Belkide işe yarayabilir valla bu kadınlar şeytana pabucu ters giydirir
Esim yüzünden kız napim başka çare bırakmıyor bana inşallah ise yarar o bu bahane gerçi Rabbim nasip ederse verir kazara olur nasıl olduğunu bile anlamam yeterki Rabbim versin onun gücü herşeye yeter <3

Esim yüzünden kız napim başka çare bırakmıyor bana inşallah ise yarar o bu bahane gerçi Rabbim nasip ederse verir kazara olur nasıl olduğunu bile anlamam yeterki Rabbim versin onun gücü herşeye yeter <3
Doğru canım haklısın insan bazen mecbur kalıyo inşallah nasip eder Rabbim. Bende ilişkiye girerken zorluk çekiyorum o yönden bana da mantıklı geldi

Anld . caNmm bir muccizeee güzel haberler alsak senden de canimmm .
O zmn az daha sabredelim bakalim .
İnş. Sonuçlarda güzel olurrrrrrr :)

Bi topikte okumuştum ise yaramış bi bayansa ama bazı deneyrnler sonuçta alamamış benimki bi umut iste ay bos geçmesinde test yapmaya sebebim olsun
Aminn canım isteyen herkes e inşallah senin sorunun ne
canım ben yeni evliyim 3 aylık ama yaşım 30 a dayandığı için bebek istiyorum fakat ilişikinin ilk etapında zorlanıyorum kayganlaştırıcıya rağmen yanma oluyo ve ilişki sonrası yine tahriş oluyo onun için zorlanıyorum

Kizlar benimde yuzum sivilce doldu ve beyaz akintim var.umut oldunuz bana ya
Hala adet oldum sanip lavaboya gidiyorum bisey yok ama adet gunumu iki gun gecti bgn ve sancilarim azaldi ara sira kasikta batmam oluyo bide gogus uclarim yaraymış gibi dokununca aciyo siskinligi pek kalmadi bide afedersiniz cok gazim var ins hepimizinki bebistendir

Göğüs agrsi yok cnm bnde geri kalan hepsi varr :)) inş. İnş. Gelsinnn bebislerrr

Anladim abla Rabbim gonlundekini versin

Anlasa zaten boyle yapmaz benim bugün göğüsleri şişmiş kasiniyor 1haftada olurmu bu belirti diğerlerinde hic farketmedim sonrasında yasadim kesin psikolojik
Öyle düşünme bnde kizimda bebek beklmyordum reglim baya geçmiş farketmemsm bile gittgmde keseyi bile görmstük
Kürtajla sonuçlanan gebeliğim var ondada keseyi görmüstk gittgmde
ilk defa böyle gebelik bekliyorum bnde psikolojik etkiside olabilir de ama hepsi mi psikolojik ya
Betahcg beklemekte sıkıntymısss

Sabrimizin beklentimizin dualarimizin mukafatini verir Rabbim tez zamanda insallah

kızlar bu ay her türlü belirti vardı mide bulantısı,baş dönmesi.kasık agrısı iştah açılması ama sonuç yine bugun ögrendim negatif yani nasıl bunla başa çıkacaz beta hcg 2,00 çıkmış aranızda aşılama yaptıranlar varmı akıl verseniz nasıl olacak inan bilmiyorum

canım ben aşılama yaptırmadım ma genelde çok memnun kalmıyorlar zaman kaybı bence tüp bebek daha kalıcı sonuç veriyo aşılama ile maddi ve zaman kaybına uğrama

peki 1,5 yıllık evliyim 8.ayda bir düşügüm oldu tüp bebek için geçerli şartlara uyarmıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…