Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hala gelen giden yok beniiim bugun de gecerse bi seneden uzun zamandir ilk kez bu kadar gecikmis olcam oncekilere baktim hep 26 biriki de 27.gun gelmis adetimden sonra, bugun 29 benim arasi boyle uzun olmazdi

Yani adet gunumun 26.gunu yeni adet gunum olurdu yanlis anlasilma olmasin

Hala gelen giden yok beniiim bugun de gecerse bi seneden uzun zamandir ilk kez bu kadar gecikmis olcam oncekilere baktim hep 26 biriki de 27.gun gelmis adetimden sonra, bugun 29 benim arasi boyle uzun olmazdi
İnsallah bebis geciktirmistir.
Bnmde 36.gunum bugun uc aydir hep 33.gun oluyordum persembe test yaptim negatif cikti erkenmi yaptim acaba blmyrmki

Ben test yapmadim yapanlarda hata olduğunu görünce direk kan testine karar verdim, dün bi cesaret gitgim salı gel dediler bakalım o zamana kadar gelmezse ins salı kan testi yaptircam

merhaba, bir süredir bende bu forumu takip ediyordum. iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. hala şaşkınlığını yaşıyorum. belirtilerimi yazıcam diye söz vermiştim. 40 yaşındayım. daha önce hiç denememiştik. ama iki aydır deneyelim dedik ve çok şükür ikinci ayda oldu. Biz karar verince doktora gittik. yumurtalarıma ve hormonlarıma baktı. sorun yok dedi . sadece yaşımda ötürü hızlı hareket etmek için klomen verdi. o da sadece bir kez bu ay. iğne olmadım. sadece hapı yuttum. normalde mantarımda var ve cok akıntım olur. bu ay yumurtlama döneminde akıntım vardı her zanaki gibi ama reglime 1 hafta kala kupkuru oldum. hiç olmazdı önceden.. regli öncesinde kasıklarım hep ağrıdı ama bende sağ taraf. normalde göğüslerim regle bir hafta kala çok acır dokunulmaz ama bu sefer hiç birşey olmadı. sadece hafif bir dolgunluk vardı ama hiç acı hissetmedi. regli günü pembe akıntı geldi. kahverengi ve pembe olarak üç gün devam etti. hiç kanama olmadı ama. reglinin ilk ve üçüncü günleri idrar testi evde negatif çıktı. 6 gün gecikince sabah altıda kalktım ve test yaptım. hemen çift çizgi çıktı. gün içinde doktora gittim. hcg 203 i progesteron 25 çıktı. hamilesin dedi ama salı tekrar gideceğim. :)) nacizane tavsiyem stres yapmayın. biz gezdik , gün içerisinde stres attık ve adet dongüsünün 12. günü itibari ile iki gün arayla ilişki önerdi doktor ama çok sıkı uymasakta uymaya çalıştık. umarım Allah herkese hayırlısı ile bebek nasip eder. :)))

Allah bagislasin ablacim sağlıkla kucağına al inşallah bizde senin gibi görürüz çift çizgileri

aynen bnmde 6-7 gün var belki çıkar diye sabah koşa koşa yaptım testi negatifi görüne baktım baktım sonra amaaaaaan zaten erken yaptım daha çok var dedim fırlattım attım testi
aynen aynı düşüncedeyiz o zman neyse ki bende 6 gün kaldı ama yapmıcam regl geçsin ondan sonra test aldım hazırda bekliyor evde

Merhaba bayanlar aranızda yeniyim fakat uzun zamandır forumu takip ediyorum. dün öğrendimki 4 ay denemeden sonra bende hamileymişim:)
Size söylemek istediğim en önemli şey sakin kalmak evet biliyorum çok zor. ben ki reglime 10 gün kala sabah öğle akşam test yapan insan. Bu ay reglime 4 gün kala test yaptım hemde akşam saati(tabiki negatif çıktı) ertesi gün antibiyotiğe başlamam gerektiği ve vücudumda tuhaflıklar hissettiğim için kan testi verdim ve sonuç 644 çıktı!!!! bunu öğrenir öğrenmez ertesi gün sabah normal gebelik testini ilk idrara yaptım(burası gerçekten çok önemli!!!) gece yatmadan tuvalete girdim sonra bi yudum su içtim ve yattım. sabah kalkar kalkmaz test yaptım ve çift çizgi vardı.((kanda çıkmış neden idrarlada baktın diyecek olursanız ben hep o çift çizgiyi görmek istemişimdir)) diyeceğim o ki lütfen akşam öğlen vs adet tarihinize daha varken test yapmayın. verdiği hayal kırıklığı zaten mahvediyor insanı azcık sabır lütfen inanın çok iyi anlıyorum sizi ama sabır

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim 4.ay allah nasip ederse 1 hafta kaldı beklemedeyim bu gün çok bel ağrım var nasip diyorum artk düne kadar çok tatktim düm test yaptım erken gebelik testi ama sonuç negat. eşim uzun süre başında bekledi testin belki çıkar diye sonra kendime kızdım erkenden yaptığım için hem kendimi heö eşimiz üzdüm herşey nasip kısmet dedğin gbi takmamak aslında en iyi sonuç

Habire kontrol ediyom nolur gelmiş olmasın diyerek çoksukur hala gelmedi
Sol tarafta olan batma ggöbeğinin altına geçti sanki çok tuvaletin gelir de o bölgedebi gariplik olur ya oöyle gibi ayakta kaldıkçaggözüm karariyo bi garibim

Tebrikler ne güzel maşallah darısı isteyen herkese :) belirtilerin hiç birinin olmaması da ilginç demekki illaki belirti diye tutturmamak lazım benim gibi

canım 2 tane kizi var eşi suan erken diyormuş o yüzden ama 2melekli anne çok istiyor herşeyi deniycem diyor inşallah olur ya.. bu arad senin bat 9 ocak değilmiydii
Hahah ezberlemissin umutsuz vakayım tabi akılda kalıcı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…