- 2 Ocak 2016
- 113
- 54
- 13
- 32
Bu ay denediyseniz belli olmaz cnm Allah dan umut kesilmez Gönlüne göre olur inşallah herseyYok canım 11 Ocak benim bat. Tam 28. İnci günüm pazartesi ama zaten adet belirtilerim var büyük ihtimalle adet olcam
hayırlısı canım yaa inşallah olmazsin bende de var adet belirtileri bide bel ve mide ağrısı var bakalım nasipYok canım 11 Ocak benim bat. Tam 28. İnci günüm pazartesi ama zaten adet belirtilerim var büyük ihtimalle adet olcam
Cnm önceki konustullarinizi okudum da siringayla çekcem demişsin condomun ucunu delsen daha iii olmaz mı? ??Hahah ezberlemissin umutsuz vakayım tabi akılda kalıcı(
Sağol canım evet gün aşırı yaptık regl bitince sadece bu son 4 gün olmadı biraz rahatsızdım bakalım kısmet. Adet belirtilerim olduğu için umutlanmak istemiyorumBu ay denediyseniz belli olmaz cnm Allah dan umut kesilmez Gönlüne göre olur inşallah hersey
bikere denemistim farketti kontrol ediyor artik ama bugün bitane daha deldim yumurtlama günümde siringayi yapiym supelenmeden ertesi gün aksam falanda o deldigimi vercem herşeyi deniycem anliycaniz bu kadar ugrasa ragmen olmazsa da zaten vazgecerim hayırlısı buymuş derimCnm önceki konustullarinizi okudum da siringayla çekcem demişsin condomun ucunu delsen daha iii olmaz mı? ??
Zaten biz senle aynı günü bekliyoruz bakalım müjdeli haberi verecek miyiz birbirimize :)hayırlısı canım yaa inşallah olmazsin bende de var adet belirtileri bide bel ve mide ağrısı var bakalım nasip
Canım senin eşin istemiyo mu bebekbikere denemistim farketti kontrol ediyor artik ama bugün bitane daha dedim yumurtlama günümde siringayi yapiym supelenmeden ertesi gün aksam falanda o deldigimi vercem herşeyi deniycem anliycaniz bu kadar ragmen olmazsa da zaten vazgecerim hayırlısı buymuş derim
Ayy pardon yaa senle konuşmuştuk şmdi hatırladım canım ne deyim inşallah başarırsınCanım senin eşin istemiyo mu bebek
Cnm zaten hamilelik belirtisi de adet belirtileri gibi inşallah hayırlısı olur kafaya çok takma o bile etkiliyomusSağol canım evet gün aşırı yaptık regl bitince sadece bu son 4 gün olmadı biraz rahatsızdım bakalım kısmet. Adet belirtilerim olduğu için umutlanmak istemiyorum
aynen aynen canım inşallah veririz ya bekliyelim görelim inşallah hayırlı haberlerle dün zaten deli gbi erken gebelik testi yaptım eşim başında bekledi kaldı sıcağa falan koyuyor belki soğuğu sevmez diye hahahZaten biz senle aynı günü bekliyoruz bakalım müjdeli haberi verecek miyiz birbirimize :)
Erken diyor 5sene bekle diyorCanım senin eşin istemiyo mu bebek
Yok canım 3-4 gün önce deli gibi sitelerde belirti arıyordum ama akışına bıraktım bakalım nasipCnm zaten hamilelik belirtisi de adet belirtileri gibi inşallah hayırlısı olur kafaya çok takma o bile etkiliyomus
Erken diyor 5sene bekle diyor(
Aman allahım nelerden medet umuyoruz Rabbim şu halimizi görüp nasip eder inşallahaynen aynen canım inşallah veririz ya bekliyelim görelim inşallah hayırlı haberlerle dün zaten deli gbi erken gebelik testi yaptım eşim başında bekledi kaldı sıcağa falan koyuyor belki soğuğu sevmez diye hahah
ay bende de varrr bende çok seviyorum ya gnde 2 sefer içerim bazen tek sefer bide arada nescafe içiyorum bende çok düşünüyorum nette okudum kafeinden uzak durmak gerekiyormuş ama bu kadar incelemesek olcak tabi malesef yaşadığımız durum hiç iyi değil her ürün hormanlu ilaçlı haliyle etkiliyor tabi kiKızlar bide bn Türk Kahvesi ne o kadar düşkünum ki aklımdan hiç cikmiyo :)) 3 güne bi içmeye çalışıyorum bu konuda bi bilgisi olan var mi hamileliği düşünürken bişey olur mu yani??
ah sorma rabbim görüyor içten dua ediyorum nasipse olur herşeyin hayırlsını versin rabbimAman allahım nelerden medet umuyoruz Rabbim şu halimizi görüp nasip eder inşallah
Canım senin eşin istemiyo mu bebek
Cnm senin dediğin şekilde de zararı falan olmaz mı ne biliyim spermler falan zarar görürse Allah vermesin dikkat et olacağı varsa zaten olur en iyisi sen öbürünü yap gece yatarken condomu sen ver lambayi kapatıp ver o zaman görmez ne biliyim :)))bikere denemistim farketti kontrol ediyor artik ama bugün bitane daha deldim yumurtlama günümde siringayi yapiym supelenmeden ertesi gün aksam falanda o deldigimi vercem herşeyi deniycem anliycaniz bu kadar ugrasa ragmen olmazsa da zaten vazgecerim hayırlısı buymuş derim
Çok araştırdım zarar gormuyo sadece ölmüş olabilirler o zamanda zaten tutmaz sağlıksız sperm dollenirse zaten gelişmiyor vücut kabul etmiyor oda kimyasal gebelik oluyor iste rabbimden hayirlisini istiyorum zaten tekrar anne olmak icin yapıyorum herşeyiCnm senin dediğin şekilde de zararı falan olmaz mı ne biliyim spermler falan zarar görürse Allah vermesin dikkat et olacağı varsa zaten olur en iyisi sen öbürünü yap gece yatarken condomu sen ver lambayi kapatıp ver o zaman görmez ne biliyim :)))
Aynen Can'ım ya aynı senin gibi belirti diye diye deli oldum ama olmak zorunda degılmiş bir umut oldu o ablanın yazdığı cok sag olsunYok canım 3-4 gün önce deli gibi sitelerde belirti arıyordum ama akışına bıraktım bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?