Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bugun niyeyse pek bir belirtim kalmadi bnm sadece tuvaletim varmis gibi geliyor sonra bi gidiyorum iki damla bisey

Kızlar bide bn Türk Kahvesi ne o kadar düşkünum ki aklımdan hiç cikmiyo :)) 3 güne bi içmeye çalışıyorum bu konuda bi bilgisi olan var mi hamileliği düşünürken bişey olur mu yani??

Cnm önceki konustullarinizi okudum da siringayla çekcem demişsin condomun ucunu delsen daha iii olmaz mı? ??
bikere denemistim farketti kontrol ediyor artik ama bugün bitane daha deldim yumurtlama günümde siringayi yapiym supelenmeden ertesi gün aksam falanda o deldigimi vercem herşeyi deniycem anliycaniz bu kadar ugrasa ragmen olmazsa da zaten vazgecerim hayırlısı buymuş derim

Canım senin eşin istemiyo mu bebek

Zaten biz senle aynı günü bekliyoruz bakalım müjdeli haberi verecek miyiz birbirimize :)
aynen aynen canım inşallah veririz ya bekliyelim görelim inşallah hayırlı haberlerle dün zaten deli gbi erken gebelik testi yaptım eşim başında bekledi kaldı sıcağa falan koyuyor belki soğuğu sevmez diye hahah

Kızlar bide bn Türk Kahvesi ne o kadar düşkünum ki aklımdan hiç cikmiyo :)) 3 güne bi içmeye çalışıyorum bu konuda bi bilgisi olan var mi hamileliği düşünürken bişey olur mu yani??
ay bende de varrr bende çok seviyorum ya gnde 2 sefer içerim bazen tek sefer bide arada nescafe içiyorum bende çok düşünüyorum nette okudum kafeinden uzak durmak gerekiyormuş ama bu kadar incelemesek olcak tabi malesef yaşadığımız durum hiç iyi değil her ürün hormanlu ilaçlı haliyle etkiliyor tabi ki

Canım senin eşin istemiyo mu bebek
Cnm senin dediğin şekilde de zararı falan olmaz mı ne biliyim spermler falan zarar görürse Allah vermesin dikkat et olacağı varsa zaten olur en iyisi sen öbürünü yap gece yatarken condomu sen ver lambayi kapatıp ver o zaman görmez ne biliyim :)))

Çok araştırdım zarar gormuyo sadece ölmüş olabilirler o zamanda zaten tutmaz sağlıksız sperm dollenirse zaten gelişmiyor vücut kabul etmiyor oda kimyasal gebelik oluyor iste rabbimden hayirlisini istiyorum zaten tekrar anne olmak icin yapıyorum herşeyi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…