- 2 Ocak 2016
- 113
- 54
- 13
- 32
Hayırlısı o zaman cnmÇok araştırdım zarar gormuyo sadece ölmüş olabilirler o zamanda zaten tutmaz sağlıksız sperm dollenirse zaten gelişmiyor vücut kabul etmiyor oda kimyasal gebelik oluyor iste rabbimden hayirlisini istiyorum zaten tekrar anne olmak icin yapıyorum herşeyi((
Allah yardımcınız olsun cnm Rabbim tez zaman da tattirsin insallahKızlar 2.aşılama denemem bugün hcg 0,1 ile sonuçlandı.tüpe başlıcaz.her belirtiyi ysşamıştım kesin hamileyim diyodum.ama olmadı.artık sizden güzel haberler bekliyorum
Sağol canım inş hepimize tattırsın.Allah yardımcınız olsun cnm Rabbim tez zaman da tattirsin insallah
Herkesin bünyesi farklı kimse kimseye tutmuyo ama biz herkesin fikrini alıp kendimize yapıştırıyorz çok komiğizAynen Can'ım ya aynı senin gibi belirti diye diye deli oldum ama olmak zorunda degılmiş bir umut oldu o ablanın yazdığı cok sag olsun
Canım aşılama genelde hep başarısız oluyo Bencede en iyisi tüp bebekKızlar 2.aşılama denemem bugün hcg 0,1 ile sonuçlandı.tüpe başlıcaz.her belirtiyi ysşamıştım kesin hamileyim diyodum.ama olmadı.artık sizden güzel haberler bekliyorum
aynen sanki aynısı olacak gibi düşünüyoruz regliye son bir gün bizim Can'ım m yAaaHerkesin bünyesi farklı kimse kimseye tutmuyo ama biz herkesin fikrini alıp kendimize yapıştırıyorz çok komiğiz
Amin allah razi olsunHayırlısı o zaman cnm
Allah yardımcın olsun canım ya üzüldüm şimdiKızlar 2.aşılama denemem bugün hcg 0,1 ile sonuçlandı.tüpe başlıcaz.her belirtiyi ysşamıştım kesin hamileyim diyodum.ama olmadı.artık sizden güzel haberler bekliyorum
Vallahi canım karnım kasıklarım ağrıyor şişkinlik var aslında bat 11 ocak bakalım pazartesi olacak mıyız ama ben artık eskisi gibi umutlu değilim neden bilmiyorumA
aynen sanki aynısı olacak gibi düşünüyoruz regliye son bir gün bizim Can'ım m yAaa
bende de umut hiç yok Can'ım olacağım dıye bekliyorum dün gece kaşığıma ağrı girip durdu şimdi yok bekliyorum bakalımVallahi canım karnım kasıklarım ağrıyor şişkinlik var aslında bat 11 ocak bakalım pazartesi olacak mıyız ama ben artık eskisi gibi umutlu değilim neden bilmiyorum
Canım ovulasyon testi adetten bi kaç gün önce yapılırsa ve çift çizgi ise bi anlamı var mı??Be
bende de umut hiç yok Can'ım olacağım dıye bekliyorum dün gece kaşığıma ağrı girip durdu şimdi yok bekliyorum bakalım
Cnm bnde salı kan verip baktir cam boşver test yapma canini sıkar belki kan testi daha garantiYaaa saliyi beklemek zor gelmeye başladığı çıkıp bi test alsam mi kiii
Cnm ovülasyon tsti hep çift cikiyomus die duydum ama hiç yapmadimCanım ovulasyon testi adetten bi kaç gün önce yapılırsa ve çift çizgi ise bi anlamı var mı??
Canim ben artik adet oldum bugun ...senincin ve oburleri icin herseyin hayirlisi olsun ...artik adetim geldi en azindan dusunmeyi bjrakdim :)Canim akkntiya gelirsek once valla anlamadigim icin merak ettim bi sormak istedim ilk defa bu ay akinti takibi yapiyorum merak ettim bu gece geln dun gecekinden daha fazladydi hafif sarimtirak kokusuz ama bakalim insallah iyi seylerle karsilasiriz ya
Ay o negatifler beni benden aliyor gercekten her ay yapmicam diyorum dayanamiyorum yapiyorum suanki dusuncem yine yapmamak ama bakalim artik :))) insallah Rabbim en kisa zamanda hepimizi bu zor gunlerden cikarir hepimiz burdan birbirimize guzel haberler veririz bu kotu gunleri geride birakiriz
Hayirli olsun canim ..rabbim kucagina almayi nasibetsin...merhaba, bir süredir bende bu forumu takip ediyordum. iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. hala şaşkınlığını yaşıyorum. belirtilerimi yazıcam diye söz vermiştim. 40 yaşındayım. daha önce hiç denememiştik. ama iki aydır deneyelim dedik ve çok şükür ikinci ayda oldu. Biz karar verince doktora gittik. yumurtalarıma ve hormonlarıma baktı. sorun yok dedi . sadece yaşımda ötürü hızlı hareket etmek için klomen verdi. o da sadece bir kez bu ay. iğne olmadım. sadece hapı yuttum. normalde mantarımda var ve cok akıntım olur. bu ay yumurtlama döneminde akıntım vardı her zanaki gibi ama reglime 1 hafta kala kupkuru oldum. hiç olmazdı önceden.. regli öncesinde kasıklarım hep ağrıdı ama bende sağ taraf. normalde göğüslerim regle bir hafta kala çok acır dokunulmaz ama bu sefer hiç birşey olmadı. sadece hafif bir dolgunluk vardı ama hiç acı hissetmedi. regli günü pembe akıntı geldi. kahverengi ve pembe olarak üç gün devam etti. hiç kanama olmadı ama. reglinin ilk ve üçüncü günleri idrar testi evde negatif çıktı. 6 gün gecikince sabah altıda kalktım ve test yaptım. hemen çift çizgi çıktı. gün içinde doktora gittim. hcg 203 i progesteron 25 çıktı. hamilesin dedi ama salı tekrar gideceğim. :)) nacizane tavsiyem stres yapmayın. biz gezdik , gün içerisinde stres attık ve adet dongüsünün 12. günü itibari ile iki gün arayla ilişki önerdi doktor ama çok sıkı uymasakta uymaya çalıştık. umarım Allah herkese hayırlısı ile bebek nasip eder. :)))
Tebrikler hayirli olsun rabbim saglikla bebisini kucagina almayi nasibetsinMerhaba bayanlar aranızda yeniyim fakat uzun zamandır forumu takip ediyorum. dün öğrendimki 4 ay denemeden sonra bende hamileymişim:)
Size söylemek istediğim en önemli şey sakin kalmak evet biliyorum çok zor. ben ki reglime 10 gün kala sabah öğle akşam test yapan insan. Bu ay reglime 4 gün kala test yaptım hemde akşam saati(tabiki negatif çıktı) ertesi gün antibiyotiğe başlamam gerektiği ve vücudumda tuhaflıklar hissettiğim için kan testi verdim ve sonuç 644 çıktı!!!! bunu öğrenir öğrenmez ertesi gün sabah normal gebelik testini ilk idrara yaptım(burası gerçekten çok önemli!!!) gece yatmadan tuvalete girdim sonra bi yudum su içtim ve yattım. sabah kalkar kalkmaz test yaptım ve çift çizgi vardı.((kanda çıkmış neden idrarlada baktın diyecek olursanız ben hep o çift çizgiyi görmek istemişimdir)) diyeceğim o ki lütfen akşam öğlen vs adet tarihinize daha varken test yapmayın. verdiği hayal kırıklığı zaten mahvediyor insanı azcık sabır lütfen inanın çok iyi anlıyorum sizi ama sabır
Amaan hevesim kalmadı şu an ben artık bu ay regl olcağıma inandım onun için beklentim yokBe
bende de umut hiç yok Can'ım olacağım dıye bekliyorum dün gece kaşığıma ağrı girip durdu şimdi yok bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?