Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar 2.aşılama denemem bugün hcg 0,1 ile sonuçlandı.tüpe başlıcaz.her belirtiyi ysşamıştım kesin hamileyim diyodum.ama olmadı.artık sizden güzel haberler bekliyorum

Son 4 gün çatli can meraktan inşallah üçüncü çocuğum olucak ilkini oğlumu kaybettim cennette simdi bi melek kızım var inşallah oğluma benzeyen bi bebeğim daha olsun istiyorum

A

aynen sanki aynısı olacak gibi düşünüyoruz regliye son bir gün bizim Can'ım m yAaa
Vallahi canım karnım kasıklarım ağrıyor şişkinlik var aslında bat 11 ocak bakalım pazartesi olacak mıyız ama ben artık eskisi gibi umutlu değilim neden bilmiyorum

Be
Vallahi canım karnım kasıklarım ağrıyor şişkinlik var aslında bat 11 ocak bakalım pazartesi olacak mıyız ama ben artık eskisi gibi umutlu değilim neden bilmiyorum
bende de umut hiç yok Can'ım olacağım dıye bekliyorum dün gece kaşığıma ağrı girip durdu şimdi yok bekliyorum bakalım

Canim ben artik adet oldum bugun ...senincin ve oburleri icin herseyin hayirlisi olsun ...artik adetim geldi en azindan dusunmeyi bjrakdim :)

Hay Hayirli olsun canim ..rabbim kucagina almayi nasibetsin...

Tebrikler hayirli olsun rabbim saglikla bebisini kucagina almayi nasibetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…