- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Bende bugün yapacam bi kontrol amaçlı hep çift çıkıyorsa be anlamı var ki o zamanCnm ovülasyon tsti hep çift cikiyomus die duydum ama hiç yapmadim
Hakkinda hayirlisi olsun canim.bir dahaki ay pembeleri degil cift cizgiyi gorursun insallahIyi gunler kizlar ben adet oldum biraz once pembeleri gordum ..Allah size nasibetsin insallah siz hamile kalirsiniz bizde seviniriz ....:)
Hiç belirtin var mıydı pekiKizlar sizleri gördükçe ben ne kadar sabirliymisim diyorum :) adetim 13 gun gecti 13. Gun kan testi yaptirdim negatif cikti o gune kadar da 1 tane idrar testi yaptim tabiki o da negatif .sonra 17. Gun cikti kanda :) biraz sabiirrr. Cift cizgi gormek istiyorsanız ben hamile oldugumu ogrendikten sonra aldim yaptim icimde kalmasin diye :)
Vardi canim gogus ucu hassasiyeti uyku yorgunluk gaz beyaz akinti ama hic hamile hissetmiyordum kendimi ve esimle iddiaya girdik o hamilesin dedi ben degilim dedim ve o kazandi cok şükür:)Hiç belirtin var mıydı peki
Uzme sakin kendini canim hayirlisi herseyin yeni ay yeni umut derlerya aynen oyle dusun.. Bende olacam gbi hissediyorum bakalim sknti olmazsa bat yarin bekliyorum geri sayim basladi :))) herseyin hayirlisi hakkimizda canim benimCanim ben artik adet oldum bugun ...senincin ve oburleri icin herseyin hayirlisi olsun ...artik adetim geldi en azindan dusunmeyi bjrakdim :)
Ayni belirtiler bendede var ve bnm esimde ısrarla bu ay hamilesin diyor insallah bnm esimde bilmistir:) normalde 33 34 gunde bir olurum ve bgn 36.günümVardi canim gogus ucu hassasiyeti uyku yorgunluk gaz beyaz akinti ama hic hamile hissetmiyordum kendimi ve esimle iddiaya girdik o hamilesin dedi ben degilim dedim ve o kazandi cok şükür:)
Anladım Can'ım sağlıkla kucağına al ınsaallah bize de dua et Can'ım regli olacağım bekliyorum sag kaşıkta yıne ağrı basladıVardi canim gogus ucu hassasiyeti uyku yorgunluk gaz beyaz akinti ama hic hamile hissetmiyordum kendimi ve esimle iddiaya girdik o hamilesin dedi ben degilim dedim ve o kazandi cok şükür:)
Ayni belirtiler bendede var ve bnm esimde ısrarla bu ay hamilesin diyor insallah bnm esimde bilmistir:) normalde 33 34 gunde bir olurum ve bgn 36.günüm
Benim de sol kasikta cok batmam olmustu belki de hamilelik belirtisidir kim bilirAnladım Can'ım sağlıkla kucağına al ınsaallah bize de dua et Can'ım regli olacağım bekliyorum sag kaşıkta yıne ağrı basladı
rabbim sağlıkla kucağına almyı nasip etsin inşallah.. valla çok iyi sabır varmış maşallah Allahım bizlere de nasip etsinKizlar sizleri gördükçe ben ne kadar sabirliymisim diyorum :) adetim 13 gun gecti 13. Gun kan testi yaptirdim negatif cikti o gune kadar da 1 tane idrar testi yaptim tabiki o da negatif .sonra 17. Gun cikti kanda :) biraz sabiirrr. Cift cizgi gormek istiyorsanız ben hamile oldugumu ogrendikten sonra aldim yaptim icimde kalmasin diye :)
Keşke Can'ım yaaaa nerdeeeeOnlar bizden daha iyi biliyor :) heosini gectim de gogus ucu hassasiyeti kafama takilmisti benim hani psikolojik falan olacak bisi degil bi de daha once hic olmamisti adet oncesi falan
Benim de sol kasikta cok batmam olmustu belki de hamilelik belirtisidir kim bilir
Keşke Can'ım yaaaa nerdeeee
İnşaallah Can'ım aminUmutsuzluga kapilma Allah büyüktür
Bi dahaki aya inşallah canim Rabbim nasip etsin.. Ne kadarlik evlisin ne zamandır deniyosunuzIyi gunler kizlar ben adet oldum biraz once pembeleri gordum ..Allah size nasibetsin insallah siz hamile kalirsiniz bizde seviniriz ....:)
Hayırlı olsun, Allah saglıklı, sıhhatli, hayırlı bir evlat etsin size...
Hayirli olsun canim rabbim sag salim kucagina almayi nasibetsin...
Basın sağolsun cnm neden öldü oğlun kaç yaşındaydı..ınş istedigin gibi olur herşey..Allah im yasatmasin bi dahaSon 4 gün çatli can meraktan inşallah üçüncü çocuğum olucak ilkini oğlumu kaybettim cennette simdi bi melek kızım var inşallah oğluma benzeyen bi bebeğim daha olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?