Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar sizleri gördükçe ben ne kadar sabirliymisim diyorum :) adetim 13 gun gecti 13. Gun kan testi yaptirdim negatif cikti o gune kadar da 1 tane idrar testi yaptim tabiki o da negatif .sonra 17. Gun cikti kanda :) biraz sabiirrr. Cift cizgi gormek istiyorsanız ben hamile oldugumu ogrendikten sonra aldim yaptim icimde kalmasin diye :)

Iyi gunler kizlar ben adet oldum biraz once pembeleri gordum ..Allah size nasibetsin insallah siz hamile kalirsiniz bizde seviniriz ....:)

Iyi gunler kizlar ben adet oldum biraz once pembeleri gordum ..Allah size nasibetsin insallah siz hamile kalirsiniz bizde seviniriz ....:)
Hakkinda hayirlisi olsun canim.bir dahaki ay pembeleri degil cift cizgiyi gorursun insallah

Yapmadim test daha doğrusu yapamadim yakındaki eczaneler kapalı onu unutmusum, ay rüyamda hiç gormezdim dün çift çizgi gordum iyice heyecan bastı ama hadi gayret saliyi bekleyip kan testiyle ogrencem tabii o zamana kırmızılar gelmezse

Hiç belirtin var mıydı peki

Hiç belirtin var mıydı peki
Vardi canim gogus ucu hassasiyeti uyku yorgunluk gaz beyaz akinti ama hic hamile hissetmiyordum kendimi ve esimle iddiaya girdik o hamilesin dedi ben degilim dedim ve o kazandi cok şükür:)

Canim ben artik adet oldum bugun ...senincin ve oburleri icin herseyin hayirlisi olsun ...artik adetim geldi en azindan dusunmeyi bjrakdim :)
Uzme sakin kendini canim hayirlisi herseyin yeni ay yeni umut derlerya aynen oyle dusun.. Bende olacam gbi hissediyorum bakalim sknti olmazsa bat yarin bekliyorum geri sayim basladi :))) herseyin hayirlisi hakkimizda canim benim

Vardi canim gogus ucu hassasiyeti uyku yorgunluk gaz beyaz akinti ama hic hamile hissetmiyordum kendimi ve esimle iddiaya girdik o hamilesin dedi ben degilim dedim ve o kazandi cok şükür:)
Ayni belirtiler bendede var ve bnm esimde ısrarla bu ay hamilesin diyor insallah bnm esimde bilmistir:) normalde 33 34 gunde bir olurum ve bgn 36.günüm

Anladım Can'ım sağlıkla kucağına al ınsaallah bize de dua et Can'ım regli olacağım bekliyorum sag kaşıkta yıne ağrı basladı

Ayni belirtiler bendede var ve bnm esimde ısrarla bu ay hamilesin diyor insallah bnm esimde bilmistir:) normalde 33 34 gunde bir olurum ve bgn 36.günüm

Onlar bizden daha iyi biliyor :) heosini gectim de gogus ucu hassasiyeti kafama takilmisti benim hani psikolojik falan olacak bisi degil bi de daha once hic olmamisti adet oncesi falan

Anladım Can'ım sağlıkla kucağına al ınsaallah bize de dua et Can'ım regli olacağım bekliyorum sag kaşıkta yıne ağrı basladı
Benim de sol kasikta cok batmam olmustu belki de hamilelik belirtisidir kim bilir

rabbim sağlıkla kucağına almyı nasip etsin inşallah.. valla çok iyi sabır varmış maşallah Allahım bizlere de nasip etsin

Keşke Can'ım yaaaa nerdeeee

Bi dahaki aya inşallah canim Rabbim nasip etsin.. Ne kadarlik evlisin ne zamandır deniyosunuz

Kızlar bugün birinden duydum..kadının biri 1.5 senedir menapoza girmis..50 li yaşlarda kocasida 60 larda...kadının karnı baya şişmiş ur falan sanmislar meğer hamileymiş..herkes şaşırmış..ışte yeter ki Allah im ol desin..

Son 4 gün çatli can meraktan inşallah üçüncü çocuğum olucak ilkini oğlumu kaybettim cennette simdi bi melek kızım var inşallah oğluma benzeyen bi bebeğim daha olsun istiyorum
Basın sağolsun cnm neden öldü oğlun kaç yaşındaydı..ınş istedigin gibi olur herşey..Allah im yasatmasin bi daha

Selam arkadaslar karin agtisi sikayetiyle hastaneye gitmistim 31ve 30 aralikta hamile oldugumu duaunuyodum ama alttan yapilan ultrason muaysinde kanda ve idrarda bisey gozukmedi. 2ocakta kehve rengi akintiyla rengi acilarak pembeden kirmiziya dogru giden akintilarkm oldu ne az ne cok miktari ama adet degilim cunku adet taruhim gecen ay 11aralikta olmustum bu ayda 9u olmasi lazimdi yada 11i hep duzenli adet olurum ve 6gun surer en fazla yerlesme kanamasi diye dusundum basta sonra kanamalar farkli olunca kimyasal gebelik mi dusunmeye basladim cunku kanamada 8inci gunume girdim lutfen fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…