Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ne güzel ya bnm de 6 gün geçti bakakim hayırlısı

Cnm bence bi jinekologa görün bende ayni kanama şikayetiyle gittim düzensizdi rahim ağzı yarası varmış tedavi oldum ama yerleşmede olabilir 10 güne kadar sürüyormuş diye duymuştum test yaptinmi tekrar

Yok tatlim henuz gitmedim pazartrsi hastaneye gitmeyi dusunuyorum ama muayne olmustum yumurtaliklarim falan herseyim temiz cikmisti kendi yaptigin teste cikmaz diye dusunuyorum

Evet bi tane oğlum var daha 22 yasindayimbir ay önce bi kimyasal düşük yaptım sonradan hiç korunmadik şimdide 6 gün geçti işte salı kan testi yaptircan inşallah hayırlısı olur

Kızlar size bi soru sormuştum daha önce cevap alamadım adetin gecikmesinden sonra sadec birgün pihlti şeklinde adet oldum ve kasik batmalarim göğüs açısı hala devam ediyor çarşamba adet oldum perşembe bitti hiç böyle olmazdım benim gb olan oldumu hiç lütfen yardim

Evet bi tane oğlum var daha 22 yasindayimbir ay önce bi kimyasal düşük yaptım sonradan hiç korunmadik şimdide 6 gün geçti işte salı kan testi yaptircan inşallah hayırlısı olur
Allah bagislasin canım bende 22 yaşındayım:)

Kizlarrr ne yaptniz :) nasil gidiyor ?durumlarrr
Var mi güzel haberler ?
Bugün halletmem gereken o kadar çok iş vardi ki çok şükür hallettim şimdi bi kahve aLip oturabildimmm :)

Eh be kizlar bi cevap verecek kimse yokmu hiç yasamadiniz mi böyle bir durum
Cnm ben kizimda hamile oldugumu öğrendikten sonra kanama olmadidi pihti seklinde geldi
Biz korktuk hastaneye gittk düstümü fln diye de yok düşmemiş rahimde kalmstr o gelmstr demişti

Selammm kizlarrr 31ve 30aralikta karin sikayeti rahatsızligimdan dolayi hastaneye gittim kanda idararda ve alttan yapilan ultrason da birsey gorunmedii. En son adet tarihim 11aralik gelecek olan adet tarimde 9ocak yada 11ocak her ay duzenli adet gorurum 2ocakta kahve rengi akintilar lekelenmelere basladi 4une kadar devam etti ve simdi acik kirmizi pemsi acik kahve kirmizi kan gibi lekelenmeler akintilar oluyo bazen cok bazem az geliyo yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunurken kimyasal gebelik dustu aklima cunku ilk defa bukadar kanamalar yasiyorum ve arada kasiklarimda agrilar oluyo adetimde en fazla 5gun surerdi yerlesme kanamasida bence bukadar olmaz ve uzun surmez tecrubenize guvenerek bana yardimci olcaginiza inaniyorum

Cnm ben kizimda hamile oldugumu öğrendikten sonra kanama olmadidi pihti seklinde geldi
Biz korktuk hastaneye gittk düstümü fln diye de yok düşmemiş rahimde kalmstr o gelmstr demişti
Aa neden gelmiş öyle bise hamile olmana rağmen bu arada benim salı günü yaptığım kan negatif çıkmıştı yani benim hamilelikten değil ama nden böyle olmuş olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…