- 2 Ocak 2016
- 113
- 54
- 13
- 32
Ne güzel ya bnm de 6 gün geçti bakakim hayırlısıKizlar sizleri gördükçe ben ne kadar sabirliymisim diyorum :) adetim 13 gun gecti 13. Gun kan testi yaptirdim negatif cikti o gune kadar da 1 tane idrar testi yaptim tabiki o da negatif .sonra 17. Gun cikti kanda :) biraz sabiirrr. Cift cizgi gormek istiyorsanız ben hamile oldugumu ogrendikten sonra aldim yaptim icimde kalmasin diye :)
Cnm bence bi jinekologa görün bende ayni kanama şikayetiyle gittim düzensizdi rahim ağzı yarası varmış tedavi oldum ama yerleşmede olabilir 10 güne kadar sürüyormuş diye duymuştum test yaptinmi tekrarSelam arkadaslar karin agtisi sikayetiyle hastaneye gitmistim 31ve 30 aralikta hamile oldugumu duaunuyodum ama alttan yapilan ultrason muaysinde kanda ve idrarda bisey gozukmedi. 2ocakta kehve rengi akintiyla rengi acilarak pembeden kirmiziya dogru giden akintilarkm oldu ne az ne cok miktari ama adet degilim cunku adet taruhim gecen ay 11aralikta olmustum bu ayda 9u olmasi lazimdi yada 11i hep duzenli adet olurum ve 6gun surer en fazla yerlesme kanamasi diye dusundum basta sonra kanamalar farkli olunca kimyasal gebelik mi dusunmeye basladim cunku kanamada 8inci gunume girdim lutfen fikir verin
Çocuk varmı sende yas kaç merak ettim:)Ne güzel ya bnm de 6 gün geçti bakakim hayırlısı
Cebap banamiydi canimBelki bebis vardır Allahtan ümit kesilmez canım
Allah bagislasin canım bende 22 yaşındayım:)Evet bi tane oğlum var daha 22 yasindayimbir ay önce bi kimyasal düşük yaptım sonradan hiç korunmadik şimdide 6 gün geçti işte salı kan testi yaptircan inşallah hayırlısı olur
Aminnn cnmnn insSabrimizin beklentimizin dualarimizin mukafatini verir Rabbim tez zamanda insallah
Ayyy bnde varimmm salı test yaptırcakkk ins hep pozitif olurrr :)Salı kiymete bindi hep birlikte bekleyelimo zamansali kan testi yaptircak en az 3 kisi olduk
Cnm ben kizimda hamile oldugumu öğrendikten sonra kanama olmadidi pihti seklinde geldiEh be kizlar bi cevap verecek kimse yokmu hiç yasamadiniz mi böyle bir durum
Malesef regli oldum arkadaslar
Aa neden gelmiş öyle bise hamile olmana rağmen bu arada benim salı günü yaptığım kan negatif çıkmıştı yani benim hamilelikten değil ama nden böyle olmuş olabilir kiCnm ben kizimda hamile oldugumu öğrendikten sonra kanama olmadidi pihti seklinde geldi
Biz korktuk hastaneye gittk düstümü fln diye de yok düşmemiş rahimde kalmstr o gelmstr demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?