Selammm kizlarrr 31ve 30aralikta karin sikayeti rahatsızligimdan dolayi hastaneye gittim kanda idararda ve alttan yapilan ultrason da birsey gorunmedii. En son adet tarihim 11aralik gelecek olan adet tarimde 9ocak yada 11ocak her ay duzenli adet gorurum 2ocakta kahve rengi akintilar lekelenmelere basladi 4une kadar devam etti ve simdi acik kirmizi pemsi acik kahve kirmizi kan gibi lekelenmeler akintilar oluyo bazen cok bazem az geliyo yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunurken kimyasal gebelik dustu aklima cunku ilk defa bukadar kanamalar yasiyorum ve arada kasiklarimda agrilar oluyo adetimde en fazla 5gun surerdi yerlesme kanamasida bence bukadar olmaz ve uzun surmez tecrubenize guvenerek bana yardimci olcaginiza inaniyorum
Hadi yaaMalesef regli oldum arkadaslar
Cnm ya sen emin oldun mu gebelik olmadiginaAa neden gelmiş öyle bise hamile olmana rağmen bu arada benim salı günü yaptığım kan negatif çıkmıştı yani benim hamilelikten değil ama nden böyle olmuş olabilir ki
Benimde aynen öyle oldu hadi seninki belli bir sebep benim neden böyle olmuş olabilir ki ay deli olucam artk yaa ilk defa oluyorKan bazen orada birikip akis saglayamadgnda pihti seklinde gelebiliyormus
Başka bi Dr. Da bebek rahimde büyüdüğünde içeride kalan birikintiler böyle disari atilabiliyor demişti ben o kadar korkmustum ki et parcasi gibiydi
Peceteye alip göturmstüm:) :)
Bnde hayatmda ilk defa o zmn yasadm bir daha yasamadmmBenimde aynen öyle oldu hadi seninki belli bir sebep benim neden böyle olmuş olabilir ki ay deli olucam artk yaa ilk defa oluyor
Eminim canım salı akşam kan batık biliyosun negatif 0.1 çıktı çarşamba adet oldum nasıl adetse artkCnm ya sen emin oldun mu gebelik olmadigina
Canım daha önce kontrole gittin mi yani bi sağlık problemin var mıAa neden gelmiş öyle bise hamile olmana rağmen bu arada benim salı günü yaptığım kan negatif çıkmıştı yani benim hamilelikten değil ama nden böyle olmuş olabilir ki
Cnm doktora nie gitmedin kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsinKızlar size bi soru sormuştum daha önce cevap alamadım adetin gecikmesinden sonra sadec birgün pihlti şeklinde adet oldum ve kasik batmalarim göğüs açısı hala devam ediyor çarşamba adet oldum perşembe bitti hiç böyle olmazdım benim gb olan oldumu hiç lütfen yardim
Belli olmazki amaEminim canım salı akşam kan batık biliyosun negatif 0.1 çıktı çarşamba adet oldum nasıl adetse artk
Sağol cnm seninkileride Allah bağışlasin bn seni daha büyük sanmistimm::)))Allah bagislasin canım bende 22 yaşındayım:)
Gittim canım çok şükür bir sıkıntı yoktu hatta geçen ay tedavideydim herşey arastirilmisti yoksa bi hastalıktan falan mi oluyor böyleCanım daha önce kontrole gittin mi yani bi sağlık problemin var mı
4 gun gecikmistim cnm hamilelik değil eğer öyle olsaydı idrar pozitif olduğu halde kanda da olsa en ufak olsun bi değer çıkardı ama benim 0.1 düşün artk ben hamileige hiç ama hiç yormuyorumBelli olmazki ama
Reglin kaç gün geciktgnde yaptrdin testi
Fırsat bulamadimki çalışmaktan hem tahlil yaptırdığımız yerde doktor muayene etti herangi bise demediCnm doktora nie gitmedin kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsin
Eğer bi 10 günde daha olmazsan tekrar ettir cnm4 gun gecikmistim cnm hamilelik değil eğer öyle olsaydı idrar pozitif olduğu halde kanda da olsa en ufak olsun bi değer çıkardı ama benim 0.1 düşün artk ben hamileige hiç ama hiç yormuyorum
Ama canım bak benim biliyosun idrar teslerm pozitif çıktı hemde on gun önceden ki idrardaçıkan kanda hayli hayli çıkardı geçtim onu ben adet oldum ilkgun kan pihlti halinde geldi sonra damla damla ertesi gün bitti yani toplasan iki gün sürmedi ama oldum sonuçta yani adetrim 4 gun geçtikten sonraki gün adet oldumEğer bi 10 günde daha olmazsan tekrar ettir cnm
Bak ben reglim 7 gün geçince gittmya 22 cikti
3 gün gectgnde idrarda bildgn tek çizgi cikti simdi sali belli olacak
Burada 2 gün önce fln bir ark. Yazdi geç döllenme oldgnda 15 gün sonra cikms kaninda dur bulursam göstercem sana
Ayriyetten simdi döllenme olduya rahme yerleşti 1 hafta bu süreç
1 hafta sonra artık HCG salgilanmya basliyor
1 hafta sonrada biz baktryoruz ya yeni yeni belli oluyor burada 3 haftalik süreç
Ben büyük ihtimalle bebek olduysa eger 21 aralik gecesi mahsulü olacak
Şuana kadar 19 gün olmuş sali günü gittgmde değer yükselirse eğer 22. Günde doğru sonucu almis olucam
Bunu geç döllenme için söylüyorum
Daha önceki gebeligmde reglim 10 gün gectgnde keseyi görmstük kan bile vermemstmm
Salı kiymete bindi hep birlikte bekleyelimo zamansali kan testi yaptircak en az 3 kisi olduk
Anldmm cnmAma canım bak benim biliyosun idrar teslerm pozitif çıktı hemde on gun önceden ki idrardaçıkan kanda hayli hayli çıkardı geçtim onu ben adet oldum ilkgun kan pihlti halinde geldi sonra damla damla ertesi gün bitti yani toplasan iki gün sürmedi ama oldum sonuçta yani adetrim 4 gun geçtikten sonraki gün adet oldum
Bir Ben mi pzt bekliyorumKisslar bende salıyi bekliorm bat a 3 4 gün kalmış oluo.evde test yapcm inşallah ama.bu salı nasıl gelcek yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?