Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim bende malum iliskiden 10 gun sonra yerlesme kanamasi oldu 1 gun bile surmedi ve acik kahveydi.

simasema Kan bazen orada birikip akis saglayamadgnda pihti seklinde gelebiliyormus
Başka bi Dr. Da bebek rahimde büyüdüğünde içeride kalan birikintiler böyle disari atilabiliyor demişti ben o kadar korkmustum ki et parcasi gibiydi
Peceteye alip göturmstüm:) :)

Benimde aynen öyle oldu hadi seninki belli bir sebep benim neden böyle olmuş olabilir ki ay deli olucam artk yaa ilk defa oluyor

Cnm doktora nie gitmedin kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsin

Belli olmazki ama
Reglin kaç gün geciktgnde yaptrdin testi
4 gun gecikmistim cnm hamilelik değil eğer öyle olsaydı idrar pozitif olduğu halde kanda da olsa en ufak olsun bi değer çıkardı ama benim 0.1 düşün artk ben hamileige hiç ama hiç yormuyorum

4 gun gecikmistim cnm hamilelik değil eğer öyle olsaydı idrar pozitif olduğu halde kanda da olsa en ufak olsun bi değer çıkardı ama benim 0.1 düşün artk ben hamileige hiç ama hiç yormuyorum
Eğer bi 10 günde daha olmazsan tekrar ettir cnm
Bak ben reglim 7 gün geçince gittmya 22 cikti
3 gün gectgnde idrarda bildgn tek çizgi cikti simdi sali belli olacak
Burada 2 gün önce fln bir ark. Yazdi geç döllenme oldgnda 15 gün sonra cikms kaninda dur bulursam göstercem sana

Ayriyetten simdi döllenme olduya rahme yerleşti 1 hafta bu süreç
1 hafta sonra artık HCG salgilanmya basliyor
1 hafta sonrada biz baktryoruz ya yeni yeni belli oluyor burada 3 haftalik süreç
Ben büyük ihtimalle bebek olduysa eger 21 aralik gecesi mahsulü olacak
Şuana kadar 19 gün olmuş sali günü gittgmde değer yükselirse eğer 22. Günde doğru sonucu almis olucam
Bunu geç döllenme için söylüyorum
Daha önceki gebeligmde reglim 10 gün gectgnde keseyi görmstük kan bile vermemstmm

Ama canım bak benim biliyosun idrar teslerm pozitif çıktı hemde on gun önceden ki idrardaçıkan kanda hayli hayli çıkardı geçtim onu ben adet oldum ilkgun kan pihlti halinde geldi sonra damla damla ertesi gün bitti yani toplasan iki gün sürmedi ama oldum sonuçta yani adetrim 4 gun geçtikten sonraki gün adet oldum

Anldmm cnm
Ama bi ara Dr. Görünmende fayda var gebelik yok sorun yok neden 1 gün sürdü die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…