Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm hiç öyle bişey yaşamadım duymadım da ama hiç leke olmadan 1 günde bitti mi kanaman.acaba kimyasal mydi diicm ama kanaman biraz daha uzun sürerdi sanki.evde test yaptın mi ya da kan verdin mi

Anldmm cnm
Ama bi ara Dr. Görünmende fayda var gebelik yok sorun yok neden 1 gün sürdü die
Üstelik göğüs açısı kasiklarda batma hala devam ediyor halsizlik sabahları mide bulantısı uyku hali bildiğin hamilelik belirtileri ama ortada bebek yok birde ben çok ağrılı adet olurum ama budefa hafif ağrım oldu bel kasik bacaklar şeklinde çok kısa sürdü o agriki ben iki gün yasardim o ağrıyı

Dediğim gibi Dr.gitsen sorularna cevap bulabilirsiniz
Hem de önerim 10 gün sonra yine bi bak kan ya Ne kaybedersn ki içini tamamen rahatlatmak adina

Cnm hiç öyle bişey yaşamadım duymadım da ama hiç leke olmadan 1 günde bitti mi kanaman.acaba kimyasal mydi diicm ama kanaman biraz daha uzun sürerdi sanki.evde test yaptın mi ya da kan verdin mi
Geçtiğimiz salı akşam kan baktirdim negatif çarşamba adet oldum nasıl olduğunu anlattım zaten biliyosun

Dediğim gibi Dr.gitsen sorularna cevap bulabilirsiniz
Hem de önerim 10 gün sonra yine bi bak kan ya Ne kaybedersn ki içini tamamen rahatlatmak adina
Ahhh çalışmaktan fırsat bulamıyorum ki kuzum kötü bişey olmasından endişeliyim sadece kist falan desem agridan olurdum e öyle biseyde yok nys kafanızı sisirmeyim hayırlısı ins kötü bişey yoktur umarim

Bir Ben mi pzt bekliyorum

Ayy ben bu merakla pazartesi de yaparım salı dasarı akıntım başladı benm ya adet için çok erken ama dün gece bata yoğun gelmiş.zaten kasik ağrısı falan hepsini geçirdim bu ara mide karışması gibi karı. Ağrısı göz kararması yaşıyorumovu.2 ocakti sanırım p.tesi 11 i salı 12 si.çok mi erken çıkmaz mi acaba bilemiorm

Yoktur yoktur cnmm sen içini ferah tut

merhaba arkadaslar :) benim ovulasyonum geceli 6 gün oldu 3. gunden bu yana goğüslerim hassas ve uçları acıyor. normalde bende boyle hassasiyet hiç olmadı. çok azda bel agrısınoluyor arada az ama. genelde adetten 1-2 gün önce acır goguslerim. hamilelik belirtisi olabilir mi , böyle bişi yasayan var mı tşk :)

Estağfurullah cnm.burda hepimiz kafamız rahatlatmaya calisiyrz ama senin durumun farklı.inşallah p.tesi sorularına cvp alirsn

Cnm benmde ovu.dn 2 3 gün sonra kasiklrm baya rahatszdi batma sancı vs.3 gündür de mide karın problemi yasiorm gözüm karario ayağa kalktgm anda.bat a 7 gün var.göğüs hassasytm olsa hamileym diicm önceki ay kimyasal yasamstm ilk defa göğüs acısı çektim.senin adet te de mi oluodu.senin bat. Ne zaman

tşk cvp için :) benim adete 7-8 gun var. adetten hemen once normalde hassasiyet oluyor 1-2 gun once filan ama hiç ovulasyondan hemem sonra olmamıştı. hayırlısı olsun.geçmiş olsun bu arada .

tşk cvp için :) benim adete 7-8 gun var. adetten hemen once normalde hassasiyet oluyor 1-2 gun once filan ama hiç ovulasyondan hemem sonra olmamıştı. hayırlısı olsun.geçmiş olsun bu arada .

Sağol cnm.salı günü test yapcaz istersn sen de katıl.bi de benm göbeğim kocaman oldusende de var mi.rahat 6 aylık yani öyle bi çıktı yani.

Cnm kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin bnde öyle olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…