Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sağol cnm.salı günü test yapcaz istersn sen de katıl.bi de benm göbeğim kocaman oldusende de var mi.rahat 6 aylık yani öyle bi çıktı yani.

yok gobegim filan normal.sanki biraz fazla idrarım var gibi ama bilmiyorum belkide bana oyle gelio. goguslerim fena acıyor buna eminim :) ok bende salı düşünüyordum zaten. tşk :)

Bende az önce kasik agrisi başladı hiç yoktu şimdi bacaklara vurucak kadar hissediliyor..islaklik oldu tamam dedim adet oldum akintiymis..ya sanırım benim umutlar diğer aya kaldı..bat pzt ama olmazsam salı test yaparım

Kızlar ya adet öncesi kuruluk mu oluyordu islaklik mi. İnanılmaz akintim var ya çok sulu kıvamda..valla adet öncesi normalmiydi..unuttum herşeyi ya

Cnmm ya gecen gece okudnmu bilmiyorum bi agrim oldu anlatamdm regli olurken ki gibi bnde dedm herhalde bitti diye ama geçti öyle düşünme hemennn Şali testt yapcagzzz ya ekliyorum listeye

Kızlar ya adet öncesi kuruluk mu oluyordu islaklik mi. İnanılmaz akintim var ya çok sulu kıvamda..valla adet öncesi normalmiydi..unuttum herşeyi ya
Cnm bnm adet günüm geceli çok oldu ondan sonra hep kuruluk oldu o değişiyoMuş kişiden kişiye ama adet olmadım tabi daha y gün gecti

Cnm bnm adet günüm geceli çok oldu ondan sonra hep kuruluk oldu o değişiyoMuş kişiden kişiye ama adet olmadım tabi daha y gün gecti
Ya ben ınan unuttum ya ama ben normalde akıntısı olan biri değilim bu ayda kuru kalmadım bir türlü..dus alacam birszdan rahatsız oldum islakliktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…