Sağol cnm.salı günü test yapcaz istersn sen de katıl.bi de benm göbeğim kocaman oldusende de var mi.rahat 6 aylık yani öyle bi çıktı yani.
Bide bn varimmmSimdi sali günü test yaptircaklar :) :)
-The_new
- K kalbimkutkut
-Ea2012
Başka kim var yaptircakk ?
Yok test değil zaten regl günüm ama acaba erken mi olacam ya kasiklarim sizlamaya başladıSende sali yapıp yahuuu salida var bir hayir :)
Tamam ya pzt regl tarihim eğer regl olmazsam bende salı test yapacamBide bn varimmm
Hemen ekliyoruzz :) ay süper yaaBide bn varimmm
Bende az önce kasik agrisi başladı hiç yoktu şimdi bacaklara vurucak kadar hissediliyor..islaklik oldu tamam dedim adet oldum akintiymis..ya sanırım benim umutlar diğer aya kaldı..bat pzt ama olmazsam salı test yaparımAyy ben bu merakla pazartesi de yaparım salı dasarı akıntım başladı benm ya adet için çok erken ama dün gece bata yoğun gelmiş.zaten kasik ağrısı falan hepsini geçirdim bu ara mide karışması gibi karı. Ağrısı göz kararması yaşıyorum ovu.2 ocakti sanırım p.tesi 11 i salı 12 si.çok mi erken çıkmaz mi acaba bilemiorm
İnşallah hepimiz ki hayirlisiyla hamile cikarHemen ekliyoruzz :) ay süper yaa
Cnmm ya gecen gece okudnmu bilmiyorum bi agrim oldu anlatamdm regli olurken ki gibi bnde dedm herhalde bitti diye ama geçti öyle düşünme hemennn Şali testt yapcagzzz ya ekliyorum listeyeBende az önce kasik agrisi başladı hiç yoktu şimdi bacaklara vurucak kadar hissediliyor..islaklik oldu tamam dedim adet oldum akintiymis..ya sanırım benim umutlar diğer aya kaldı..bat pzt ama olmazsam salı test yaparım
Kuruluk oluyorduKızlar ya adet öncesi kuruluk mu oluyordu islaklik mi. İnanılmaz akintim var ya çok sulu kıvamda..valla adet öncesi normalmiydi..unuttum herşeyi ya
Aminnn cnmmm kanda baktrcan demiiİnşallah hepimiz ki hayirlisiyla hamile cikar
Cnm bnm adet günüm geceli çok oldu ondan sonra hep kuruluk oldu o değişiyoMuş kişiden kişiye ama adet olmadım tabi daha y gün gectiKızlar ya adet öncesi kuruluk mu oluyordu islaklik mi. İnanılmaz akintim var ya çok sulu kıvamda..valla adet öncesi normalmiydi..unuttum herşeyi ya
6 gün :))Cnm bnm adet günüm geceli çok oldu ondan sonra hep kuruluk oldu o değişiyoMuş kişiden kişiye ama adet olmadım tabi daha y gün gecti
Yaaaa sen ne güzel umut veriosun yaa..inss dediğin gibi olurda salı pozitif test çılgınlığı yaşar siteeKuruluk oluyordu
İslaklik hayra alamet :)
Evet cnm kanda baktir cam artıkAminnn cnmmm kanda baktrcan demii
Ya ben ınan unuttum ya ama ben normalde akıntısı olan biri değilim bu ayda kuru kalmadım bir türlü..dus alacam birszdan rahatsız oldum islakliktan..Cnm bnm adet günüm geceli çok oldu ondan sonra hep kuruluk oldu o değişiyoMuş kişiden kişiye ama adet olmadım tabi daha y gün gecti
Tmm cnm bnmde sali 12 gün geçms oluyorEvet cnm kanda baktir cam artık
İnş. İnş. TatlimmmYaaaa sen ne güzel umut veriosun yaa..inss dediğin gibi olurda salı pozitif test çılgınlığı yaşar sitee
Benim de saliyi 9 gün geçmiş oluyo:))Tmm cnm bnmde sali 12 gün geçms oluyor
Net sonuç alirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?