Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde pazartesi regl tarihim ama gecikse bile test yapmayı düşünmüyorum en az 3 gün geçmesini bekleyeceğim :)
Sende ne gibi belirtiler var cnm..benim bir kaç gün önce göğüslerim çok agridi şimdi hiç agirmio dokunca hafif..adet belirtisi gibi kasik agrisi şimdi başladı akimtimda çok yoğun

Sende ne gibi belirtiler var cnm..benim bir kaç gün önce göğüslerim çok agridi şimdi hiç agirmio dokunca hafif..adet belirtisi gibi kasik agrisi şimdi başladı akimtimda çok yoğun
Canım benim göğüslerim çok ağrıyor bastıramıyorum birine sarılamayacak kadar hassas, ama adetten önce de böyle olurdu... sabah karnım belim ağrıyordu gün boyu çok halsizlik vardu halsizlik hala var ama ağrım yok bi tuhaf hallerdeyim.. bulantı baş dönmesi falan yok

Sende
Bi gelişme var mı

kızlar benim gibi goguslerde ovulasyon sonrası acı yasayan var mı? tşk :)

Super. Şimdi soyle oluyor. Yarın adet günüm ama 1hafta önce kahverengi akintm geldi. Dün de pembe. Bugün de turuncu. Yumurtlama günlerini degerlendrdik. Şişkin hissedyrm ve aşırı yorgun. Daha önce kan testi yaptrmstm olmszdu. Tekrar emin olmadan yaptırmak istemiyor insan. Bu soyledgm seyler gebelik belirtisi mi. Ve pazartesi yani adetmden 1gun sonra idrar testi yapsam belli olr mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…