- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Benimde pazartesi regl tarihim ama gecikse bile test yapmayı düşünmüyorum en az 3 gün geçmesini bekleyeceğim :)Tamam ya pzt regl tarihim eğer regl olmazsam bende salı test yapacam
Süpperr net olumlu sonuçlar alalimm ins.Benim de saliyi 9 gün geçmiş oluyo:))
Sende ne gibi belirtiler var cnm..benim bir kaç gün önce göğüslerim çok agridi şimdi hiç agirmio dokunca hafif..adet belirtisi gibi kasik agrisi şimdi başladı akimtimda çok yoğunBenimde pazartesi regl tarihim ama gecikse bile test yapmayı düşünmüyorum en az 3 gün geçmesini bekleyeceğim :)
Aminnn. aminnnnnAyyy yaşasın saliiiii hep birlikte havalara ucalim mutluluktan inşallah
Cnm sen büyük ihtimal kimyasal yaşadın.tutunamadı bebeğin en iyisi bir doktora görün durumunu anlat..iş yerinden izin alSağol canım ya insalah bakalım nys hadi siz sohbetimize devam edin sağolun yardimlariniz icin
Canım benim göğüslerim çok ağrıyor bastıramıyorum birine sarılamayacak kadar hassas, ama adetten önce de böyle olurdu... sabah karnım belim ağrıyordu gün boyu çok halsizlik vardu halsizlik hala var ama ağrım yok bi tuhaf hallerdeyim.. bulantı baş dönmesi falan yokSende ne gibi belirtiler var cnm..benim bir kaç gün önce göğüslerim çok agridi şimdi hiç agirmio dokunca hafif..adet belirtisi gibi kasik agrisi şimdi başladı akimtimda çok yoğun
Bi gelişme var mıCanım benim göğüslerim çok ağrıyor bastıramıyorum birine sarılamayacak kadar hassas, ama adetten önce de böyle olurdu... sabah karnım belim ağrıyordu gün boyu çok halsizlik vardu halsizlik hala var ama ağrım yok bi tuhaf hallerdeyim.. bulantı baş dönmesi falan yok
Belirtilerini yeni okudum canım inş sende bebiş vardır bende akıntı falan da yokBenimde pazartesi regl tarihim ama gecikse bile test yapmayı düşünmüyorum en az 3 gün geçmesini bekleyeceğim :)
Benim göğüslerim öyleydi bi kaç gün önce çok hassasti kıyafet bile çıkaramıyordum..ama şimdi agri yok anlamadımBelirtilerini yeni okudum canım inş sende bebiş vardır bende akıntı falan da yok
Ben bu akıntı olayını hiç anlamam degisio kişiye göre..kimi diyor kuruluk olur kimi akıntı olur diyor..az kaldı bakalimBelirtilerini yeni okudum canım inş sende bebiş vardır bende akıntı falan da yok
Benimki de öyle cnm süt beyazı losyon krem gibi..hiç kuruluk olmadıBenim yumurtlamadan beri hiç kuruluk yok hatta akıntı şeffaf değil beyaz krem şeklinde
Eğer yardmci olabileceğiniz birşey ise tabiki cnm sen sorKizlar merhaba. Size sorum olacaktı? Yardım edecek olanlar ve mi?
Benimki de öyle cnm süt beyazı losyon krem gibi..hiç kuruluk olmadı
merhaba arkadaslar :) benim ovulasyonum geceli 6 gün oldu 3. gunden bu yana goğüslerim hassas ve uçları acıyor. normalde bende boyle hassasiyet hiç olmadı. çok azda bel agrısınoluyor arada az ama. genelde adetten 1-2 gün önce acır goguslerim. hamilelik belirtisi olabilir mi , böyle bişi yasayan var mı tşk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?