Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabalar,
Normalde benim adetim düzensizdir. Ama en geç 35.günde regl olurdum. Ancak bu sefer 4 gün gecikti. Bugün eczaneden test aldım. İlk negatif diye düşündüm ancak dikkatli bakınca sanki ikinci bir çizgi olduğunu fark ettim. Yanlız çok silik, ışığa doğru bakınca görünüyor. Yarın sabah ilk idrarla tekrar testi yapacağım. Kullandığım test markası da Bebe Time. Ben de şöyle belirtiler oldu:

- Bir buçuk hafta önce sol kasıklarımda batmalar. (daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı)
- Dün başlayan regl olacakmışım gibi hafif karın ağrısı, gerginlik ve soğuk ter basması.
- İştah açılması (içtiğim folik asit ilacı da yapıyor olabilir)
- Dün spor yaparken tansiyonum düşer gibi oldu. Leyla gibiydim.
- Karnım şiş. Göğüslerimde çok hafif şiş.
- Yorgunluk, uyku hali. (grip olmuştum ondan da olabilir)

Ben gelecek ay için hazırlıklara başlamıştım aslında. Bu ay beklemiyordum. Hatta eczaneden ovulasyon testimi de almıştım. Bakalım yarın ne çıkacak?

En önemli belirtiyi yazmayı unuttum, beyaz akıntılarım var. Adet dönemine yakın çok kuru olurdum. Bu kadar belirgin beyaz akınlarım olmazdı.

Neredeyse aynı durumdayız, ben de yarın sabah tekrar yapacağım, sen de buraya yaz lütfen merak ederim, inşallah güzel haberler veririz.

Neredeyse aynı durumdayız, ben de yarın sabah tekrar yapacağım, sen de buraya yaz lütfen merak ederim, inşallah güzel haberler veririz.
canim bana da haber et ozellikle sonucunu. benim asilama olmadi yarin adet gelecek gibi gorunuyor. insallah senden guzel haber aliriz

Kanda daha net sonuç alirsin cnm yaa

kizlar benim bi sorum var. preseed kullanan oldu mu aranizda kayganlastici jelmis ama spermin rahimde harekini kolaylastiriyormus ayrica phi yuksek degilmis cok faydasi varmis hamileligi ovulasyon gunlerinde kullanmak yeterli oluyormus. deneyen oldu mu yada duyan?

canim bana da haber et ozellikle sonucunu. benim asilama olmadi yarin adet gelecek gibi gorunuyor. insallah senden guzel haber aliriz
Canım aşılama olmadı mı, hayırlısı olsun, adet günün gelmiş zaten, hemen tedaviye devam edersin, benim kasık sancılarım çok fazla, akıntım da bugün tekrar başladı, çok yoğun açık sarı krem kıvamında. Dün ve bugün sabah test yapmıştım, test bozukmuş 2. Çizgi dağınık çıktı, öğlen başka marka alıp yaptım, 2. Çizgi silik çıktı ama çıplak gözle rahat görülebiliyor, çatlatma iğnesinin bugün 11. Günüydü, yarın sabah tekrar deneyeceğim, dua edin lütfen.

canim benim bende o günden sonra seni girmecek sandim yoktunn ilac verdimi doktor sana test yaptığın zman hala aklim ermedi senin olaya ama vardır bi Hayir bak bi arkadas yazdi 17 gün sonra çıkmis kande boşver sen o testleri.. biliyrm en son olayda cok yiprandin.. ilac verdi de ki öyle oldu acaba diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…