Bende kan testi yaptircam persembe idrarda negatif cikti adetim 7 ocakti bakalım o zmna olmazsam kan vericem
Benimki de öyle cnm süt beyazı losyon krem gibi..hiç kuruluk olmadı
Canım boşver herkesin dediğini her vucut bir değil ki bence kendimiz de bişey aramayalım akışına bırakalımBen bu akıntı olayını hiç anlamam degisio kişiye göre..kimi diyor kuruluk olur kimi akıntı olur diyor..az kaldı bakalim
Neredeyse aynı durumdayız, ben de yarın sabah tekrar yapacağım, sen de buraya yaz lütfen merak ederim, inşallah güzel haberler veririz.Merhabalar,
Normalde benim adetim düzensizdir. Ama en geç 35.günde regl olurdum. Ancak bu sefer 4 gün gecikti. Bugün eczaneden test aldım. İlk negatif diye düşündüm ancak dikkatli bakınca sanki ikinci bir çizgi olduğunu fark ettim. Yanlız çok silik, ışığa doğru bakınca görünüyor. Yarın sabah ilk idrarla tekrar testi yapacağım. Kullandığım test markası da Bebe Time. Ben de şöyle belirtiler oldu:
- Bir buçuk hafta önce sol kasıklarımda batmalar. (daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı)
- Dün başlayan regl olacakmışım gibi hafif karın ağrısı, gerginlik ve soğuk ter basması.
- İştah açılması (içtiğim folik asit ilacı da yapıyor olabilir)
- Dün spor yaparken tansiyonum düşer gibi oldu. Leyla gibiydim.
- Karnım şiş. Göğüslerimde çok hafif şiş.
- Yorgunluk, uyku hali. (grip olmuştum ondan da olabilir)
Ben gelecek ay için hazırlıklara başlamıştım aslında. Bu ay beklemiyordum. Hatta eczaneden ovulasyon testimi de almıştım. Bakalım yarın ne çıkacak?
canim bana da haber et ozellikle sonucunu. benim asilama olmadi yarin adet gelecek gibi gorunuyor. insallah senden guzel haber alirizNeredeyse aynı durumdayız, ben de yarın sabah tekrar yapacağım, sen de buraya yaz lütfen merak ederim, inşallah güzel haberler veririz.
Kanda daha net sonuç alirsin cnm yaaSuper. Şimdi soyle oluyor. Yarın adet günüm ama 1hafta önce kahverengi akintm geldi. Dün de pembe. Bugün de turuncu. Yumurtlama günlerini degerlendrdik. Şişkin hissedyrm ve aşırı yorgun. Daha önce kan testi yaptrmstm olmszdu. Tekrar emin olmadan yaptırmak istemiyor insan. Bu soyledgm seyler gebelik belirtisi mi. Ve pazartesi yani adetmden 1gun sonra idrar testi yapsam belli olr mu
Yarın mutlaka yazarım. :)Neredeyse aynı durumdayız, ben de yarın sabah tekrar yapacağım, sen de buraya yaz lütfen merak ederim, inşallah güzel haberler veririz.
Erken olur ama sağlık ocağında baktiirim@assel87 regli olmazsan eğer sali kanda baktrcn mi demi cnm
Canım aşılama olmadı mı, hayırlısı olsun, adet günün gelmiş zaten, hemen tedaviye devam edersin, benim kasık sancılarım çok fazla, akıntım da bugün tekrar başladı, çok yoğun açık sarı krem kıvamında. Dün ve bugün sabah test yapmıştım, test bozukmuş 2. Çizgi dağınık çıktı, öğlen başka marka alıp yaptım, 2. Çizgi silik çıktı ama çıplak gözle rahat görülebiliyor, çatlatma iğnesinin bugün 11. Günüydü, yarın sabah tekrar deneyeceğim, dua edin lütfen.canim bana da haber et ozellikle sonucunu. benim asilama olmadi yarin adet gelecek gibi gorunuyor. insallah senden guzel haber aliriz
Cnm idrar dan daha güvenli ya erken yaptirdgmizdaErken olur ama sağlık ocağında baktiirim
canim benim bende o günden sonra seni girmecek sandim yoktunn ilac verdimi doktor sana test yaptığın zman hala aklim ermedi senin olaya ama vardır bi Hayir bak bi arkadas yazdi 17 gün sonra çıkmis kande boşver sen o testleri.. biliyrm en son olayda cok yiprandin.. ilac verdi de ki öyle oldu acaba diye düşündümAma canım bak benim biliyosun idrar teslerm pozitif çıktı hemde on gun önceden ki idrardaçıkan kanda hayli hayli çıkardı geçtim onu ben adet oldum ilkgun kan pihlti halinde geldi sonra damla damla ertesi gün bitti yani toplasan iki gün sürmedi ama oldum sonuçta yani adetrim 4 gun geçtikten sonraki gün adet oldum
Erken geldi Can'ım ama afedersin kahverengi leke gibiHadi yaabizim senle aynı değil miydi
bnde yaptirim miii bat 15 ocak sali günü cikarmiiii sali da var bir hayırSimdi sali günü test yaptircaklar :) :)
-The_new
- K kalbimkutkut
-Ea2012
Başka kim var yaptircakk ?
Sag ol canımolsunnn
yinede ne zmn olacagi belli olmaz ki
vardır bir hayır
önümüzde ki ay inş. Olurr cnmmm çalışmalara devammm moralini yüksek tut ümit yitirmek yok !
Sağol cnm yok kız ben Küçüğüm daha erken evlendim 16 daSağol cnm seninkileride Allah bağışlasin bn seni daha büyük sanmistimm::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?