Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herkez nekadar da cok gonulden ıstıyor hamıle kalmak
Eh be kizlar bi cevap verecek kimse yokmu hiç yasamadiniz mi böyle bir durum
benım ıkıncı hamılelıgım oyle olmustu cnm ama malesef kurtaj olmak zorunda kalım 9 agustos adet olmustum ılıskıye 14 15 16 gunlerde gırıstık ve 23 austostu bır baktım kan gelmıs bu sabah gelıp oylen bıttı hıc aklıma hamılelık gelmemısy-tı ama hamıle cıkmıstım sana bır sey soyleyeyım cnm hıc kafana taka dua et bende cok ıstıyordum hep aklımda hamıle kalmak var ıdı ama o ay hıc umutlanmamıstım dusunmemıstım gercekten usunmek sters yapıyor rahat ol aklından hamılelıgı bıraz uzaklastır ve dua et eger hamıle degılsen bır dene ınsallah haılesındır cnm

adet bitiminde mi kaldın canım bu çok önemli benim icinnn

Kanda baktrcaksan eğer regliden önce cikabiliyor ya yaptirr cnmmm
kanda baktirayim dedim yani sağlık ocağına kan versem bide cikmazsa gec döllenme oldusa falan diye düşündüm adet geciksin öyle mi çünkü sen 7 gün bekledin ya ondan dedim neyse ben bekliyeyim yaa

Kızlar salı hemen cikiyomu sonuçlar ertesi gün cikmiyomu

kanda baktirayim dedim yani sağlık ocağına kan versem bide cikmazsa gec döllenme oldusa falan diye düşündüm adet geciksin öyle mi çünkü sen 7 gün bekledin ya ondan dedim neyse ben bekliyeyim yaa
Bekle cnm geç döllenme olduysa haklisin cikmayabilir
net sonuç al cnm
Bnm salı 12 gün geçmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…