Ahaha ivetttt karismissssh
hanımlar karıştı ben mugladayimmm
::)) ordada Yenimahalle var demek kih
hanımlar karıştı ben mugladayimmm
Bu sefer gerçekten karıştı::)) ordada Yenimahalle var demek ki
Evet cnm çıkar heralde tam bilmiyorum ki sabah erken versem öğleden sonraya çıkar sanırım..kasik sizim var ya bilemedimCnm idrar dan daha güvenli ya erken yaptirdgmizda
Ayni gün sonuç cikiyor mu sagik ocağında cnm
evet varda nerde belli oluyor kii::)) ordada Yenimahalle var demek ki
Hmm bn ilk çocuğumu Ankara Tıp da yaptım şimdide ankara hastanesine gitmeyi düşünüyorum eşim orda çalışmıştı tanıdık varKızlar benim telefon kafayı yedi cevaplar gitmiyo yazamadim az dinlensin etlik zubeydeye gidiyorum canim
Ya orasi iyi mi ki hep kötü şeyler duyuyorumm ben oradanKızlar benim telefon kafayı yedi cevaplar gitmiyo yazamadim az dinlensin etlik zubeydeye gidiyorum canim
Ayyy cnmmm inss ikna olurr Rabbim yardmcinn olsunnnnKızlar eşimin yanina gidiyorum Allah rızası için dua edin ikna olsun(
allaj yaridimcin olsun inşallah ikna olurr canım yaKızlar eşimin yanina gidiyorum Allah rızası için dua edin ikna olsun(
İnş cikar yazEvet cnm çıkar heralde tam bilmiyorum ki sabah erken versem öğleden sonraya çıkar sanırım..kasik sizim var ya bilemedim
canım ikisininde orda doğum yaptım memnun kaldım iyiydi yani bi sorun olmadı adamına gore davranıyorlar sen iyi olursan onlarda iyi cirkeflere kiziyolar :))Ya orasi iyi mi ki hep kötü şeyler duyuyorumm ben oradan
En çok anne bebek ölümleri Zübeyde ve zekai tahir burakta oluyormuş , ebeler hemşireler ilgilenmiyormus , hastanede her odada WC fln yokmuş , çocuklar enfeksiyon kapiyormus fln ?
Ayyy cnmmm inss ikna olurr Rabbim yardmcinn olsunnnn
Saolun canlar Allah razi olsun insallahhallaj yaridimcin olsun inşallah ikna olurr canım ya
Ay herkesten öyle duyunca devlet hastanesine gitmemeye karar verdim bndecanım ikisininde orda doğum yaptım memnun kaldım iyiydi yani bi sorun olmadı adamına gore davranıyorlar sen iyi olursan onlarda iyi cirkeflere kiziyolar :))
Doğrudur cnm sana neresi uygunsa orası iyi tabiAy herkesten öyle duyunca devlet hastanesine gitmemeye karar verdim bnde
Eğer bebis varsa Etimesguta yeni özel bir hastane acildi hem bana yakin hem sakin oraya gitcemm
Zübeyde hanim , zekai tahir Burak vs. Çok uzak bana ya
annem de beni Zübeyde Hanim Da dogurmuş
Sen benim durumundasınKızlar eşimin yanina gidiyorum Allah rızası için dua edin ikna olsun(
Bakalim inş. Bebisler gelsindeee hastane buluruzDoğrudur cnm sana neresi uygunsa orası iyi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?