Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Beyaz akintimi cnm kurulduğunda sari olan
Sancin nasil birdee arada mi oluyor
Bnm kisa kisa sürüyor
Hamilelik belirtisinden kastın ne cnm ?
Ben ilk hamileliğimde başımı kaldıramıyordum ayrıca felaket kasık Ağrı'm vardı ve 5. Hafta bulantıdan ölüyordum, şuan ara ara şiddetli kasık Ağrı'm ve ardından akıntı oluyor yani regl olacak gibi hamile gibi değil testler olmada asla inanmam hamile olduğuma bugün 4+5

Anldimm cnmm belirtilerin çok artarsa esin farkeder mi cnm

Anldimm cnmm belirtilerin çok artarsa esin farkeder mi cnm
Gizleyeceğim kusma olmazsa diğerlerini anlamaz diye umuyorum şuan boş pedlere su döküp banyoda ki çöpe atıyorum görüyordur muhakkak Allah affetsin beni resmen regl oldum dedim yalan söyledim

Gizleyeceğim kusma olmazsa diğerlerini anlamaz diye umuyorum şuan boş pedlere su döküp banyoda ki çöpe atıyorum görüyordur muhakkak Allah affetsin beni resmen regl oldum dedim yalan söyledim
Ayy cnmm bnm yaaa ne zorluklar cekiyorsunn ya inş. Mükafatınıda güzelceee alirsiinnnn

Canım ev de muhakkak vardır kırmızı boya sulandır dök pedlerine.şüphelenip kontrol ederse.sonra kızmasın

Kizlar benim regl sancisi gelmeye basladi yine bat yarin veya pazartesi. Ama lavaboda 2gune gore cok asiri gelen bir akinti oldu saridan hafif yesile donen ve uzayan bi akinti umutlanayimmi ya off offf. Sabahta sol kasigim sol yumurtaligim ve sol bacagimda sekronize halinde agrim vardi

Cnm bilse ne deki sonuçta onunda çocuğu
Çok net 2. Yi istemiyordu hatta 2-3 kere sesimizi yükselterek kavga ettik günlerce konuşmadık bu sebepten eşin iyi bir insan allahkorkusu var ama bende o kadar travma olmuş ki bu olay inan söylemeye cesaretim yok kavga kaldıracak gücüm de yok çok da gerginim zaten ben bile her sabah uyandığımda rüyamı gerçek mi diyorum inanamıyorum önce benim hazmetmem gerek ayrıca körü birşey söylerse eşim tamiri mümkün olmayan yaralar açmasından korkuyorum ben çok hassasım

Allah yardimcin olsun o zaman cnm yaa ((

Canım ev de muhakkak vardır kırmızı boya sulandır dök pedlerine.şüphelenip kontrol ederse.sonra kızmasın
Yok o kadar şüpheci kontrolcü değildir geçen gece sarıldı felan dedim adet oldum tamam dedi aslında çok garip şiddetle çocuk istemiyor 1 ay olmuş ben adet olmamışım ve bu ay adetten sonra 1 hafta ve adete 1 hafta kala korunmamış ama hiç kafaya takmıyor acaba hamile kalır mı diye aklından ne geçiyor anlamıyorum

Garip yani hem istemiyor hem korunmuyor degisik

Korunmuyor diyorsun ya cnm belki bebek olursa olsun diyordur içinden
Neden korunmadgni acikca sor eşini amaci neymiş o anlatsinnn sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…