- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Benim bugün sancımda akıntımda arttı, ama hala hamilelik belirtisi yokBakalim inş. Bebisler gelsindeee hastane buluruz
kizimi da Atatürk Eğitim Araştırma Cankayada yapmistmm
Beyaz akintimi cnm kurulduğunda sari olanBenim bugün sancımda akıntımda arttı, ama hala hamilelik belirtisi yok
Ben ilk hamileliğimde başımı kaldıramıyordum ayrıca felaket kasık Ağrı'm vardı ve 5. Hafta bulantıdan ölüyordum, şuan ara ara şiddetli kasık Ağrı'm ve ardından akıntı oluyor yani regl olacak gibi hamile gibi değil testler olmada asla inanmam hamile olduğuma bugün 4+5Beyaz akintimi cnm kurulduğunda sari olan
Sancin nasil birdee arada mi oluyor
Bnm kisa kisa sürüyor
Hamilelik belirtisinden kastın ne cnm ?
Anldimm cnmm belirtilerin çok artarsa esin farkeder mi cnmBen ilk hamileliğimde başımı kaldıramıyordum ayrıca felaket kasık Ağrı'm vardı ve 5. Hafta bulantıdan ölüyordum, şuan ara ara şiddetli kasık Ağrı'm ve ardından akıntı oluyor yani regl olacak gibi hamile gibi değil testler olmada asla inanmam hamile olduğuma bugün 4+5
Gizleyeceğim kusma olmazsa diğerlerini anlamaz diye umuyorum şuan boş pedlere su döküp banyoda ki çöpe atıyorum görüyordur muhakkak Allah affetsin beni resmen regl oldum dedim yalan söyledimAnldimm cnmm belirtilerin çok artarsa esin farkeder mi cnm
Cnm bilse ne deki sonuçta onunda çocuğuGizleyeceğim kusma olmazsa diğerlerini anlamaz diye umuyorum şuan boş pedlere su döküp banyoda ki çöpe atıyorum görüyordur muhakkak Allah affetsin beni resmen regl oldum dedim yalan söyledim
Ayy cnmm bnm yaaa ne zorluklar cekiyorsunn ya inş. Mükafatınıda güzelceee alirsiinnnnGizleyeceğim kusma olmazsa diğerlerini anlamaz diye umuyorum şuan boş pedlere su döküp banyoda ki çöpe atıyorum görüyordur muhakkak Allah affetsin beni resmen regl oldum dedim yalan söyledim
Simdilik yok bakalım ama inşallah salı günü hepimize Bi bebis haberi gelirNapıyonuz kızlarr bebek haberi var mı
Canım ev de muhakkak vardır kırmızı boya sulandır dök pedlerine.şüphelenip kontrol ederse.sonra kızmasınGizleyeceğim kusma olmazsa diğerlerini anlamaz diye umuyorum şuan boş pedlere su döküp banyoda ki çöpe atıyorum görüyordur muhakkak Allah affetsin beni resmen regl oldum dedim yalan söyledim
Bugün bnm bildiğim yokNapıyonuz kızlarr bebek haberi var mı
Ayy insan acipta bakar mi ki pedeCanım ev de muhakkak vardır kırmızı boya sulandır dök pedlerine.şüphelenip kontrol ederse.sonra kızmasın
Esi istemiyor ya bebekCnm bilse ne deki sonuçta onunda çocuğu
Çok net 2. Yi istemiyordu hatta 2-3 kere sesimizi yükselterek kavga ettik günlerce konuşmadık bu sebepten eşin iyi bir insan allahkorkusu var ama bende o kadar travma olmuş ki bu olay inan söylemeye cesaretim yok kavga kaldıracak gücüm de yok çok da gerginim zaten ben bile her sabah uyandığımda rüyamı gerçek mi diyorum inanamıyorum önce benim hazmetmem gerek ayrıca körü birşey söylerse eşim tamiri mümkün olmayan yaralar açmasından korkuyorum ben çok hassasımCnm bilse ne deki sonuçta onunda çocuğu
Allah yardimcin olsun o zaman cnm yaaÇok net 2. Yi istemiyordu hatta 2-3 kere sesimizi yükselterek kavga ettik günlerce konuşmadık bu sebepten eşin iyi bir insan allahkorkusu var ama bende o kadar travma olmuş ki bu olay inan söylemeye cesaretim yok kavga kaldıracak gücüm de yok çok da gerginim zaten ben bile her sabah uyandığımda rüyamı gerçek mi diyorum inanamıyorum önce benim hazmetmem gerek ayrıca körü birşey söylerse eşim tamiri mümkün olmayan yaralar açmasından korkuyorum ben çok hassasım
Yok o kadar şüpheci kontrolcü değildir geçen gece sarıldı felan dedim adet oldum tamam dedi aslında çok garip şiddetle çocuk istemiyor 1 ay olmuş ben adet olmamışım ve bu ay adetten sonra 1 hafta ve adete 1 hafta kala korunmamış ama hiç kafaya takmıyor acaba hamile kalır mı diye aklından ne geçiyor anlamıyorumCanım ev de muhakkak vardır kırmızı boya sulandır dök pedlerine.şüphelenip kontrol ederse.sonra kızmasın
Garip yani hem istemiyor hem korunmuyor degisikYok o kadar şüpheci kontrolcü değildir geçen gece sarıldı felan dedim adet oldum tamam dedi aslında çok garip şiddetle çocuk istemiyor 1 ay olmuş ben adet olmamışım ve bu ay adetten sonra 1 hafta ve adete 1 hafta kala korunmamış ama hiç kafaya takmıyor acaba hamile kalır mı diye aklından ne geçiyor anlamıyorum
Korunmuyor diyorsun ya cnm belki bebek olursa olsun diyordur içindenYok o kadar şüpheci kontrolcü değildir geçen gece sarıldı felan dedim adet oldum tamam dedi aslında çok garip şiddetle çocuk istemiyor 1 ay olmuş ben adet olmamışım ve bu ay adetten sonra 1 hafta ve adete 1 hafta kala korunmamış ama hiç kafaya takmıyor acaba hamile kalır mı diye aklından ne geçiyor anlamıyorum
Seninki neden istemiyorSen benim durumundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?