Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok canım anlatıldığı gibi değil özele bos yere vereceğim paraya çocuğuna birşey alırsın bence

Kızlar eşim ikna olmadı ama çok afedersiniz ben iliskide aşırı ağrı hissettim kasiklarimda ağrı kasılma oldu sanki yumurtalıklar ima degiyor gibi çok afedersiniz kusura bakmayın merak ettim boyle olan varmı normalmi belirtimi hic olmazdı normalde iki gündür var

Yok canım anlatıldığı gibi değil özele bos yere vereceğim paraya çocuğuna birşey alırsın bence
Cnm normalde medicana , koru gerçekten yüksek ne gerek var diyor insan 4-5 bin arasında olduğundan
Ama etimesguta yeni hastane acildi orada 1000 TL ye geliyor cnm ondan buraya karar verdmm
Muayene 69 TL
Medicana da 150 muayene

Adetten sonra korunmadiniz ve olduğu hamilemisin ben anlamadım kusura bakma bende ayni durumdayım sadece uç kez korunması adetten sonra

Cnm yaa bende kizimda yasamstm ilk baslar aci yasiyordumm
Dr. Perşembe gittigmdede saliya kadar ilişkiye girme dedi ama neden dedi bilmiyorum

Ca
Cnm normalde medicana , koru gerçekten yüksek ne gerek var diyor insan 4-5 bin arasında olduğundan
Ama etimesguta yeni hastane acildi orada 1000 TL ye geliyor cnm ondan buraya karar verdmm
Muayene 69 TL
Medicana da 150 muayene
İm her ay test yapılacak hepsi ayrı para bilemedim tabi sen bilirsin :)

Cnm yaa bende kizimda yasamstm ilk baslar aci yasiyordumm
Dr. Perşembe gittigmdede saliya kadar ilişkiye girme dedi ama neden dedi bilmiyorum
Aynen kızlarından bende oldum aynisi oldu ama simdi ihtimal veremiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum inşallah duaların kabul mucizem gerçek oluyordur

Muayene 69 TL
bnce de o kadar para gidecek başka şeylere harcarken o parayi devler de aynı şeyleri yapıyo biraz sıra bekliyosun o kadar yinede kndin bilirsin durumun iyisi git tabi

Adetten sonra korunmadiniz ve olduğu hamilemisin ben anlamadım kusura bakma bende ayni durumdayım sadece uç kez korunması adetten sonra
Benim eşim hep prezervatifle korunuyordu sonra adetim bitince bir hafta ve adette 2-3 gün kala korunmuyordu nerdeyse 1 yıldır böyle bu ay adetim 3 gün geçince olmaz ya dedim bir test aldım ama pozitif çıktı şok oldum Nasıl oldu anlamadım ben 7 aralık sat ve korunmadan en son 17 aralıkta beraber olduk imkansız yani benim adetim hep 28 gün yani 14. Gün hadi olmadı 11-16. Günler olsun ona bile denk gelmedik hiç

Ayy insan acipta bakar mi ki pede
Şüphelenirse bilemedim ki
Benim de sözde adetim dün bitti yıkandım.gece ilişki oldu eşim korunmadı.neymiş yumurtlama dönemim değilmiş.artık o bile öğrenmiş doğum kontrol hapınada başlamadım.söyledim de içmiyorum diye hala göğüslerim sızlıyo kendimden emin değilim.hapı kullanmak istemedim.pazartesi doktora gidicem.ya prolaktin hormonum yükselmiş de olabilir.salı günü kesinleşicek inşallah

Şeninde mi eşin istemiyor ? Ay bu erkekler neyin kafasını yaşıyor ya ben tekim sanıyordum

bnce de o kadar para gidecek başka şeylere harcarken o parayi devler de aynı şeyleri yapıyo biraz sıra bekliyosun o kadar yinede kndin bilirsin durumun iyisi git tabi
Bakalimm cnm ya aslinda bana çok yakin evimin karsisnda oldgubdan istiyorum esim arabayla isee gittignden dolayi diğer hastaneler uzak araba da olmayinca oralara gidemem iste
Bnm beyde dolmuş otobüs vs. Birsyle göndermiyor beni ya hic olmadi çok isim var kayinpederim , bnm babam fln götürüyor nereye gitceksm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…