Yok canım anlatıldığı gibi değil özele bos yere vereceğim paraya çocuğuna birşey alırsın benceAy herkesten öyle duyunca devlet hastanesine gitmemeye karar verdim bnde
Eğer bebis varsa Etimesguta yeni özel bir hastane acildi hem bana yakin hem sakin oraya gitcemm
Zübeyde hanim , zekai tahir Burak vs. Çok uzak bana ya
annem de beni Zübeyde Hanim Da dogurmuş
Cnm normalde medicana , koru gerçekten yüksek ne gerek var diyor insan 4-5 bin arasında olduğundanYok canım anlatıldığı gibi değil özele bos yere vereceğim paraya çocuğuna birşey alırsın bence
1 çocuğa anca yetermiş , senin ki?Seninki neden istemiyor
Çok net 2. Yi istemiyordu hatta 2-3 kere sesimizi yükselterek kavga ettik günlerce konuşmadık bu sebepten eşin iyi bir insan allahkorkusu var ama bende o kadar travma olmuş ki bu olay inan söylemeye cesaretim yok kavga kaldıracak gücüm de yok çok da gerginim zaten ben bile her sabah uyandığımda rüyamı gerçek mi diyorum inanamıyorum önce benim hazmetmem gerek ayrıca körü birşey söylerse eşim tamiri mümkün olmayan yaralar açmasından korkuyorum ben çok hassasım
Kızım var küçüğü 2 yasında 5 sene yapmam diyor1 çocuğa anca yetermiş , senin ki?
Cnm yaa bende kizimda yasamstm ilk baslar aci yasiyordummKızlar eşim ikna olmadı ama çok afedersiniz ben iliskide aşırı ağrı hissettim kasiklarimda ağrı kasılma oldu sanki yumurtalıklar ima degiyor gibi çok afedersiniz kusura bakmayın merak ettim boyle olan varmı normalmi belirtimi hic olmazdı normalde iki gündür var
İm her ay test yapılacak hepsi ayrı para bilemedim tabi sen bilirsin :)Cnm normalde medicana , koru gerçekten yüksek ne gerek var diyor insan 4-5 bin arasında olduğundan
Ama etimesguta yeni hastane acildi orada 1000 TL ye geliyor cnm ondan buraya karar verdmm
Muayene 69 TL
Medicana da 150 muayene
Aaa bebis mi var :)
Aynen kızlarından bende oldum aynisi oldu ama simdi ihtimal veremiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum inşallah duaların kabul mucizem gerçek oluyordurCnm yaa bende kizimda yasamstm ilk baslar aci yasiyordumm
Dr. Perşembe gittigmdede saliya kadar ilişkiye girme dedi ama neden dedi bilmiyorum
bnce de o kadar para gidecek başka şeylere harcarken o parayi devler de aynı şeyleri yapıyo biraz sıra bekliyosun o kadar yinede kndin bilirsin durumun iyisi git tabiCnm normalde medicana , koru gerçekten yüksek ne gerek var diyor insan 4-5 bin arasında olduğundan
Ama etimesguta yeni hastane acildi orada 1000 TL ye geliyor cnm ondan buraya karar verdmm
Muayene 69 TL
O testlere de söyle cnm her gittgmde 69 TL gerçek extra ultrason n kan vs.vermiyorum sadece 69Ca
İm her ay test yapılacak hepsi ayrı para bilemedim tabi sen bilirsin :)
Benim eşim hep prezervatifle korunuyordu sonra adetim bitince bir hafta ve adette 2-3 gün kala korunmuyordu nerdeyse 1 yıldır böyle bu ay adetim 3 gün geçince olmaz ya dedim bir test aldım ama pozitif çıktı şok oldum Nasıl oldu anlamadım ben 7 aralık sat ve korunmadan en son 17 aralıkta beraber olduk imkansız yani benim adetim hep 28 gün yani 14. Gün hadi olmadı 11-16. Günler olsun ona bile denk gelmedik hiçAdetten sonra korunmadiniz ve olduğu hamilemisin ben anlamadım kusura bakma bende ayni durumdayım sadece uç kez korunması adetten sonra
Şüphelenirse bilemedim kiAyy insan acipta bakar mi ki pede
Benim de sözde adetim dün bitti yıkandım.gece ilişki oldu eşim korunmadı.neymiş yumurtlama dönemim değilmiş.artık o bile öğrenmişYok o kadar şüpheci kontrolcü değildir geçen gece sarıldı felan dedim adet oldum tamam dedi aslında çok garip şiddetle çocuk istemiyor 1 ay olmuş ben adet olmamışım ve bu ay adetten sonra 1 hafta ve adete 1 hafta kala korunmamış ama hiç kafaya takmıyor acaba hamile kalır mı diye aklından ne geçiyor anlamıyorum
Kaç yaşındasın bence kızın 4 yaşına gelince ister eşin benim ki asla diyordu asla hiçbir zaman Allah yüzüne o şakayı yapıştırdı ama şuan haberi yok...İki
Kızım var küçüğü 2 yasında 5 sene yapmam diyor
Şeninde mi eşin istemiyor ? Ay bu erkekler neyin kafasını yaşıyor ya ben tekim sanıyordumŞüphelenirse bilemedim ki
Benim de sözde adetim dün bitti yıkandım.gece ilişki oldu eşim korunmadı.neymiş yumurtlama dönemim değilmiş.artık o bile öğrenmişdoğum kontrol hapınada başlamadım.söyledim de içmiyorum diye hala göğüslerim sızlıyo kendimden emin değilim.hapı kullanmak istemedim.pazartesi doktora gidicem.ya prolaktin hormonum yükselmiş de olabilir.salı günü kesinleşicek inşallah
Bakalimm cnm ya aslinda bana çok yakin evimin karsisnda oldgubdan istiyorum esim arabayla isee gittignden dolayi diğer hastaneler uzak araba da olmayinca oralara gidemem istebnce de o kadar para gidecek başka şeylere harcarken o parayi devler de aynı şeyleri yapıyo biraz sıra bekliyosun o kadar yinede kndin bilirsin durumun iyisi git tabi
Ayy mükemmel yaaa :)))EVET BENDE YENI HAMILEYIM BUGUN OGRENDIM DARISI TUM ISTEYENLERIN BASINA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?